Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Welke Joby Gorillapod past bij welke camera?

De Joby GorillaPod is een van de handigste innovaties voor creatieve fotografen sinds de uitvinding van het statief. De pootjes van dit ministatief buig je om elk willekeurige boomtak of lantaarnpaal om je camera te ondersteunen.

De 3 beste vlog accessoires - Wat heb je nodig om te vloggen?

Wat heb je nodig om te vloggen? Vloggen is hot! Wil jij beginnen met vloggen, of wil je meer uit je video's halen? We helpen je op weg met een aantal tips en tools!

Caviafotografie met een Joby Gorillapod

Marloes van Antwerpen maakt prachtige foto's van haar cavia's. Dat Gorillapods van pas komen bij elke vorm van foto- en videografie is geen verrassing meer. Wel verrassend is het werk van Marloes van Antwerpen. Ook bij deze tak van de sport is de Gorillapod een perfecte partner.

De beste accessoires voor MoJo (Mobiele Journalistiek)

Als Mobiele Journalist (MoJo) wil je snel ter plaatse zijn met een compleet werkende set-up. Tegenwoordig zijn we binnen no-time op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in de wereld, ongeacht waar ze plaatsvinden.

De 3 beste accessoires voor de Canon EOS 750D en de Nikon D3400

Ben je op zoek naar een statief, tas, of ander accessoire voor je Canon of Nikon camera? We helpen je graag een eindje op weg. De Canon EOS 750D en de Nikon D3400 zijn soortgelijke camera's van verschillende fabrikanten.

Waarom Joey van Creatortools het liefst vlogt met een Gorillapod

Joby in de praktijk! Joey van Creatortools legt uit waarom de GorillaPod van Joby één van zijn favoriete gadgets is. Joey reviewt wekelijks de beste, handigste en nieuwste gadgets om geweldige video's mee te maken.

De beste accessoires voor vloggers - build your own vlogkit!

Vloggen of video-bloggen wordt steeds populairder, zeker onder jongeren. Begrijpelijk ook, want hoe leuk is het om je dagelijkse beslommeringen, mening of kennis te kunnen delen met iedereen?

De 3 beste fotografie accessoires voor je iPhone

Een iPhone is een fijne smartphone voor dagelijks gebruik. En de camera’s van de nieuwe smartphones worden steeds beter en zijn ook bruikbaar als vervanger voor een eenvoudige compact camera. Wil je die smartphone echter optimaal gebruiken voor fotografie, dan is het handig om hem uit te breiden met een aantal slimme accessoires. In deze blog vertel ik je over een aantal van de beste accessoires voor je iPhone. Lees meer

Joby GripTight smartphone statieven: Welk statief in welke situatie?

Als smartphonefotograaf zijn er tal van accessoires beschikbaar. In dit blog staan 2 statieven en een grip voor smartphonefotografie en -video uit de hand centraal. Ik heb ze los van elkaar gebruikt, maar ook met elkaar vergeleken om te kijken welk smartphone statief bij welke situatie past. Lees meer

Artikelen 1 tot 9 van 24 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3