Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

3 handige camera accessoires voor een strandvakantie

Je gaat op vakantie om even lekker te ontspannen, om helemaal niks te doen, om te genieten en te relaxen, en daar hoort warm weer en zon bij. Vakantie is voor jou die ene week, of twee, in het jaar, waarin je echt niks hoeft te doen en heerlijk op het strand kunt liggen. En je je vrienden jaloers kunt maken met mooie plaatjes van zon, zee, strand en bruine benen. Voel je de zon al schijnen?

Leg je zonvakantie vast op camera

Ga je naar het strand, dan blijft je dure spiegelreflexcamera meestal thuis. Je wilt immers niet dat deze gestolen of platgetrapt wordt, of dat er zand in terecht komt. Een digitale compact camera is echter gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij neemt weinig ruimte in beslag en legt goed vast wat jij hebt ondernomen tijdens je vakantie. Natuurlijk moet er wel een hoesje om de camera heen, onder andere om hem te beschermen tegen zand, stof en water. Gelukkig heeft Lowepro een groot aantal camerahoesjes in diverse soorten, maten en kleuren!

Lowepro heeft een groot assortiment hoesjes voor compact camera's

Lowepro heeft een groot assortiment hoesjes voor compact camera's

Welke Lowepro camerahoes heb ik nodig voor mijn compact camera?

Lowepro heeft maar liefst 4 populaire series met camerahoezen voor compact camera’s. De eerste is de Apex serie. De serie bestaat uit neutrale, zwart/grijze hoesjes van zachte stof in 4 verschillende maten. De kleinste, de Lowepro Apex 10 AW, is geschikt voor kleine compact camera’s, een accu en geheugenkaart. De grootste, de Lowepro Apex 60 AW biedt genoeg ruimte voor een forse compactcamera of kleine hybride of superzoomcamera, samen met een aantal geheugenkaarten, extra accu en overige kleine accessoires. De bodem van alle Apex hoesjes is hard en schokbestendig en biedt daarmee goede bescherming voor je compacte camera! Hier vind je alles over de Lowepro Apex serie!

De Lowepro Apex camerahoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De Lowepro Apex camerahoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

DeLowepro Tahoe serie is een eenvoudige serie met zachte hoesjes in 2 maten, de Tahoe 15 II en de Tahoe 25 II, en beide maten zijn verkrijgbaar in rood en in zwart. De tasjes hebben een zachte, schokbestendige en beschermende foambekleding en bieden ruimte aan respectievelijk een kleinere en een grotere digitale compact camera, samen met geheugenkaart en extra accu. De Lowepro Santiago serie bestaat uit hoesjes van ongeveer hetzelfde formaat, met als grootste verschil dat de Santiago hoesjes een hardcase buitenkant hebben en daarmee goed beschermen tegen stoten. De binnenkant van de Santiago hoesjes is bekleed met foam, wat schokbestendig is. De Lowepro Santiago camera hoesjes zijn verkrijgbaar in 3 maten. Hier vind je ze allemaal!

De Lowepro Santiago hoesjes zijn ideaal voor een compact camera.

De Lowepro Santiago hoesjes zijn ideaal voor een compact camera.

De laatste serie camera cases is de Lowepro Dashpoint serie. Deze hoesjes zijn lekker ruim en hebben een écht Lowepro design. De Dashpoint hoesjes zijn lichtgewicht en van zacht materiaal, maar de zachte voering zorgt voor goede bescherming. Het mooie aan de Dashpoint buidels is dat je deze kunt bevestigen aan riemen en lussen van cameratassen met de lussen van de buidel, en er wordt een schouderriem meegeleverd. De kleinste, Dashpoint 10, is ideaal voor compact camera’s. De Dashpoint 20 biedt ruimte voor een professionelere compactcamera en de Dashpoint 30 is zelfs groot genoeg voor een compacte systeemcamera, of voor een GoPro of andere action cam! De Dashpoint tasjes zijn verkrijgbaar in blauw, grijs en rood (uitlopend). Hier vind je alle camera hoesjes uit de Lowepro Dashpoint serie.

De Lowepro Dashpoint camerahoezen zijn verkrijgbaar in 3 maten en in verschillende kleuren.

De Lowepro Dashpoint camerahoezen zijn verkrijgbaar in 3 maten en in verschillende kleuren.

Op strandvakantie met je GoPro

Ben je niet zo van het fotograferen, maar leg je je vakantie liever op video vast met een Gopro of andere action cam? Dan hebben we twee compacte accessoires voor je die het filmen een stuk gemakkelijker maken! De eerste is een GoPro pole die het maken van actieshots een stuk eenvoudiger maakt. De tweede is een battery grip waarmee je gemakkelijk selfies kunt maken én extra stroom bij de hand hebt.

Hoe maak je de mooiste selfies en actieshots met je GoPro of action cam?

Er zijn ontzettend veel verschillende GoPro en actioncam sticks, poles en grips verkrijgbaar. We lichten er twee uit die compact en handig mee te nemen zijn en die samen zorgen dat je bijna alle shots kunt maken. De Pro-Mounts Shortpole is een extreem compacte en lichtgewicht pole voor zowel GoPro camera’s als andere action cams. Ingeschoven is hij 20 cm lang, dus hij past in bijna elke tas, en uitgeschoven bereikt hij 47 cm. Zo kun je bijvoorbeeld mooie shots maken over de hoofden van andere mensen, of je camera 180 graden kantelen om een selfie te maken vanaf een afstand, dus met meer omgeving in beeld. Ook handig wanneer je een selfie wilt maken met een groep mensen!

De Pro-Mounts Shortpole is een handige GoPro selfie stick die in iedere tas past!

De Pro-Mounts Shortpole is een handige GoPro selfie stick die in iedere tas past!

Een andere handige oplossing om het maken van selfies te vereenvoudigen is de Joby Action Battery Grip. Hiermee heb je altijd een goede grip op je GoPro, en een handig extraatje is dat in de grip een 2600 mAh accu zit, zodat je langer achter elkaar kunt filmen met je GoPro! Zo hoef je dus tijdens een ontspannen dagje strand niet tussendoor terug te gaan naar je hotel om je accu op te laden. Ook handig: de Battery Grip is te gebruiken als powerbank om bijvoorbeeld je telefoon op te laden via een USB-kabel. En wist je dat de Joby Action Battery Grip onderin standaard ¼" schroefdraad heeft, zodat je hem ook op een statief kunt zetten?

Met de Joby Action Battery Grip heb je altijd stroom voor je GoPro bij de hand.

Met de Joby Action Battery Grip heb je altijd stroom voor je GoPro bij de hand.

Geef een reactie