Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

3 handige accessoires voor die kleine Sony DSC-QX

Met de DSC-QX Smartlens cameramodellen bracht Sony twee werelden samen tot een uniek concept: hoogwaardige cameratechniek en de mobiele telefoon. Met de ultracompacte Sony DSC-QX1, QX10, QX30 en QX100 tover je je Android smartphone of iPhone in een handomdraai om in een volwaardige foto- en videocamera met de functionaliteit en kwaliteit van een high-end compactcamera. Wij hebben 3 handige accessoires op een rijtje gezet.

De QX100 is het topmodel met een Zeiss Vario-Sonnar zoomobjectief en een 1-inch 20 megapixel grote beeldsensor, maar ook de instapper QX10 is met zijn Sony G 10x zoomobjectief en 18 megapixel beeldsensor geen kinderachtige camera. Dankzij de NFC verbinding met je smartphone zijn de mogelijkheden haast onbegrensd: close-ups, de camera boven je hoofd houden, superieure selfies of actiefotografie? Het kan allemaal met de QX Smartlens camera's.

Sony DSC-QX accessoires

Omdat je voor de Sony DSC-QX Smartlens camera's geen grote cameratas nodig hebt, is een Lowepro Passport Mesenger heel geschikt als onopvallende, compacte fototas voor allround gebruik.

Lowepro Passport Messenger (Handige schoudertas voor dagelijks gebruik)

Omdat je voor de Sony DSC-QX Smartlens camera's geen grote cameratas nodig hebt, is een Lowepro Passport Mesenger heel geschikt als onopvallende, compacte fototas voor allround gebruik. De Passport Messenger is een doordacht Lowepro-ontwerp dat ruimte biedt ana je smartphone en Sony DSC-QX Smartlens, je persoonlijke spullen en een tablet of laptop
Om de inhoud van de Passport Messenger perfect te beschermen heeft Lowepro voor het laptopvak haar "Cradle fit"-systeem met foambekleding toegepast. Hierdoor hangt de laptop als het ware aan het achterpand en raakt hij de bodem van de tas niet. En om je fotospullen goed te beschermen is een uitneembare foto-insert aanwezig.

Sony DSC-QX accessoires

Deze Lens Case is 8 x 6cm en is geschikt voor een standaardobjectief of een Sony DSC-QX camera. Deze lenskokers zijn speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen.

De Sony DSC-QX Past perfect in de Lowepro Lens Cases 8x6

Die foto-insert van je messenger bag kun je natuurlijk ook vervangen door een Lowepro lens Case. Tenslotte is en Sony DSC-QX smartlens camera niet veel groter dan ene stevig standaardobjectief: de kleinste van het stel, de QX10, meet 6,25 x 6,25 x 3,3 cm en de grootste, de QX1, is slechts 6,9 x 7,5 x 5,2 cm groot. Dat past dus perfect in de kleinste Lowepro Lens Case. Die Lens Case is 8 x 6cm en is geschikt voor een standaardobjectief of een Sony DSC-QX camera. Deze lenskokers zijn speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen. Dankzij de Slip Lock-tab kun je ze bovendien heel eenvoudig aan een cameratas of camerarugzak hangen.

Sony DSC-QX accessoires

Door de veelzijdigheid van de Sony DSC-QX modellen kun je er volop creatieve dingen mee doen. En omdat de basis gevormd wordt door een smartphone, is een Joby GripTight Mount het ideale accessoire voor deze Sony camera's.

Joby GripTight Mount Universele Smartphone houder

Door de veelzijdigheid van de Sony DSC-QX modellen kun je er volop creatieve dingen mee doen. En omdat de basis gevormd wordt door een smartphone, is een Joby GripTight Mount het ideale accessoire voor deze Sony camera's. De GripTight Mount is een universele houder voor je smartphone; zeer compact, opvouwbaar en universeel. Je kunt hem gebruiken in combinatie met een Gorillapod of een ander statief of gewoon los. Je kunt je smartphone hiermee stabiel positioneren op vrijwel iedere ondergrond, en in combinatie met een Gorillapod zelfs aan je fietsstuur of een boomtak bevestigen. Schroef simpelweg de GripTight Mount op een ministatief en klem je smartphone tussen de met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight klemt altijd perfect om je smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats.

Geef een reactie