Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

4 accessoires die je niet mag missen bij je Nikon D810

Met een Nikon D810 heb je een alleskunner in handen. Een camera met een surplus aan pixels die zowel in de studio als in het veld ingezet kan worden. Deze 4 accessoires zijn onmisbaar om je zonder zorgen te kunnen concentreren op het fotograferen.

  • De Lowepro ProTactic 450AW zorgt er voor dat je veilig, comforabel en discreet je waardevolle camera en accessoires kan vervoeren.
  • De Hähnel Extreme Li-Ion HLX-EL15 camera accu. Schokbestendig, beter bestand tegen kou en betere prestaties dan de originele Nikon Accu.
  • Binnen 1 á 2 uur heb je weer een volle accu tot je beschikking met de ProCube Twin Charger acculader van Hähnel geschikt voor Nikon.
  • En de Op/Tech Dual Harness Strap Regular Camerariem is ideaal voor de reportage fotograaf, draag op een veilige en comfortabele manier 2 body's terwijl de camerariem het gewicht absorbeert en verdeeld over je schouders.

Dankzij de 36 megapixel sensor zonder low pass filter krijg je haarscherpe beelden en dankzij de grote buffer staat deze camera ook tijdens sportfotografie zijn mannetje. De D810 zal het meest verkocht worden aan bruidsfotografen, studiowerkers en modefotografen vanwege zijn zeer hoge resolutie. Direct onder de D810 vind je de Nikon D750, die met 24 megapixels weliswaar een lagere resolutie heeft, maar dat meer dan goedmaakt door zij uitstekende prestaties bij weinig licht en zijn superlichte carbon body. Deze 3 camera accessoires mogen niet ontbreken tijdens je fotoreportage.

Lowepro ProTactic 450 AW Camerarugzak

De baanbrekende, professionele Lowepro ProTactic 450AW camerarugzak is een ideale cameratas voor de urban jungle want hij is speciaal ontwikkeld voor reportagewerkers, documentaire fotografen en urban fotografen. De Lowepro ProTactic 450AW biedt ruimte aan een complete foto-uitrusting, een tweede body, maximaal 8 losse objectieven, flitsers, een 15-inch laptop en uiteraard de nodige accessoires. Dankzij de vier toegangen kun je als fotograaf snel en probleemloos bij je apparatuur teerwijl de veilige opening tegen je lichaam toegang geeft tot het gepolsterde interieur met de gepatenteerde MaxFit System dividers. Een speciaal Lowepro CradleFit laptopvak zorgt voor maximale bescherming van je laptop onderweg en de handige organiser aan de binnenkant van het deksel maakt het overzichtelijk opbergen van accessoires gemakkelijk.

Hier kun je meer informatie vinden over de Lowepro Protactic camerarugzakken

Nikon D810 accessoires Lowepro Protactic 450AW

De baanbrekende, professionele Lowepro ProTactic 450AW camerarugzak is een ideale cameratas voor de urban jungle want hij is speciaal ontwikkeld voor reportagewerkers, documentaire fotografen en urban fotografen.

Hähnel Extreme Li-Ion HLX-EL15 camera accu

Om eer tijdens een reportage zeker van te zijn dat alles werkt zoals het moet werken heeft Hähnel de Extreme HLX-EL15 Li-Ion camera-accu ontwikkeld. Deze robuuste, koude- en schokbestendige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15 batterij van de Nikon D810 en de Nikon D750. Wat de Extreme HLX-EL15 uniek maakt, is het feit dat iedere lege ruimte in de behuizing is opgevuld met siliconen. Dit isoleert niet alleen beter tegen kou (bij kou is een gewone accu sneller leeg) maar maakt deze camera-accu's ook schokbestendiger. Ideaal voor de dagelijkse praktijk van fotoreportages.

Hier kun je meer informatie vinden over de Hähnel Extreme Li-Ion HLX-EL15

Nikon D810 accessoires Hahnel HLX-EL15

Deze robuuste, koude- en schokbestendige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15 batterij van de Nikon D810 en de Nikon D750.

Hähnel ProCube Twin Charger acculader voor Nikon

De Extreme HLX-EL15 laad je uiteraard op in de Hähnel's ProCube acculader. Met deze lader kunnen twee camera-accu's tegelijkertijd snel geladen worden. Een handig LCD geeft daarbij de laadstatus aan. Een ideale lader voor reizende fotografen, want hij wordt geleverd met een setje reisstekkers zodat je 'm wereldwijd kunt gebruiken. De acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 1 tot 2 uur een lege batterij weer op te laden en past zijn laadsnelheid en vermogen automatisch aan op basis van de camera-accu die in de lader geplaatst wordt. Geavanceerde laadtechnologie met een microchip voorkomt het overladen en oververhitten van de accu's, waardoor je altijd zeker bent van een veilige, volledig opgeladen accu in je Nikon D810 of D750.

Hier kun je meer informatie vinden over de Hähnel ProCube Twin Charger acculader

Nikon D810 accessoires Hahnel Pro Cube acculader

De acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 1 tot 2 uur een lege batterij weer op te laden

Op/Tech Dual Harness Strap Regular Camerariem

Als reportagefotograaf kun je geen moment missen en daarom is het gebruik van meerdere camera's noodzakelijk. Een Nikon D810 met telezoom en eentje met een standaardzoom, of een Nikon D750 met een lichtsterke groothoekzoom, een combi die elkaar aanvult is een must.
Met het Op/Tech Dual Harness kun je twee camera's op een veilige manier dragen door middel van twee cameradraagriemen die aan een unieke U-vormige neopreen nekband worden bevestigd. Die verdeelt het gewicht van je apparatuur en absorbeert tegelijkertijd de schokken tijdens het lopen terwijl de camera's recht langs je lichaam hangen. Het Dual Harness is verkrijgbaar in de maten Normaal (86- 112cm borstomvang) en X-Long: (112 - 142cm borstomvang). Ideaal voor reportagewerkers die altijd twee camera's onder handbereik willen hebben.

Hier kun je meer informatie vinden over de Op/Tech Dual Harness Strap

Nikon D810 accessoires Optech Dual Harness

Met het Op/Tech Dual Harness kun je twee camera's op een veilige manier dragen door middel van twee cameradraagriemen die aan een unieke U-vormige neopreen nekband worden bevestigd.

Geef een reactie