Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

4 makkelijke en handige accessoires voor je Nikon 1

Compacte systeemcamera's zijn er in soorten en maten, maar de Nikon 1-serie is er slechts in één maat: klein. En zijn niet alleen klein, maar ook veelzijdig, want met een Nikon 1 V3 of Nikon 1 J5 koop je een heel complete mirrorless systeemcamera die toch haast in je jaszak past.

Creativiteit op de vierkante centimeter kun je dat noemen en daarom heeft Degreef & Partner voor de Nikon 1 V3 en de Nikon 1 J5 diverse handige accessoires in het programma die de compactheid van deze systeemcamera's niet aantasten, maar de bruikbaarheid wel vergroten. Cameratassen bijvoorbeeld, en geheugenkaarten. En hele handige filters!

Nikon 1 V3 en Nikon J5 accessoires Lowepro Streamline sling

Behalve de camera past er ook een 10-inch tablet of netbook in de tas en een enorme berg persoonlijke spullen.

Lowepro Streamline Sling slingbag cameratas

De Lowepro StreamLine Sling cameratas is een compacte en discrete Slingbag die probleemloos ruimte biedt aan een compacte systeemcamera met een extra zoomobjectief, zoals een Nikon 1 V3 of Nikon 1 J5. Behalve de camera past er ook een 10-inch tablet of netbook in de tas en een enorme berg persoonlijke spullen. De Streamline Sling is zo opgebouwd dat je altijd via de zijkant razendsnel toegang hebt tot het cameravak onderin de fototas. Alles zit veilig in stevig gepolsterde compartimenten en je draagt de slingbag comfortabel op je rug tot het moment van actie. Dan draai je de cameratas eenvoudig naar voren om binnen enkele seconden je camera te grijpen.

Hier kunt u meer info vinden over de Lowepro Streamline sling

Nikon 1 V3 en Nikon J5 accessoires Joby Micro Hybrid

Eenmaal aan de camera bevestigd hoef je dit driepootje eigenlijk nooit meer los te halen. Het is het eerste statief dat stabiliteit en bewegingsvrijheid garandeert terwijl het gewoon bevestigd kan blijven aan de camera.

Joby Gorillapod Micro Hybrid lichtgewicht camerastatief

Een groot statief voor een kleine systeemcamera als een Nikon 1 V3 of 1 J5 is wel heel stabiel, maar niet handig onderweg. Daarom heeft Joby de GorillaPod Micro Hybrid, die afwijkt van alle andere Gorillapods. Eenmaal aan de camera bevestigd hoef je dit driepootje eigenlijk nooit meer los te halen. Het is het eerste statief dat stabiliteit en bewegingsvrijheid garandeert terwijl het gewoon bevestigd kan blijven aan de camera. Maar: dankzij deze supercompacte GorillaPod kun je een systeemcamera wel snel horizontaal en stabiel positioneren waar je maar wilt als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de zelfontspanner. Op het moment van actie spreid je de metalen pootjes en je zet de camera neer. Perfect voor zowel foto als video. Rubber voetjes zorgen voor stabiliteit op gladde oppervlakken.

Hier kunt u meer info vinden over de Joby Gorillapod Micro Hybrid

Nikon 1 V3 en Nikon J5 accessoires Transcend MicroSDHC U1 600x

Er zijn snelle geheugenkaarten en ultrasnelle geheugenkaarten. De Transcend MicroSDHC U1 600x kaarten behoren tot de laatste categorie.

Transcend Micro SD geheugenkaarten

Er zijn snelle geheugenkaarten en ultrasnelle geheugenkaarten. De Transcend MicroSDHC U1 600x kaarten behoren tot de laatste categorie. Ze hebben namelijk een zeer hoge leessnelheid tot maximaal 90MB per seconde en een schrijfsnelheid tot 60MB per seconde. Gecombineerd met de hoge capaciteit van maximaal 16GB betekent dit, dat deze razendsnelle MicroSDHC geheugenkaarten ideaal bruikbaar zijn voor foto en video. Ze zijn daarom perfect systeemcamera's als de Nikon 1 V3 en Nikon 1 J5. Uiteraard levert Transcend ze met een handige adapter om ze direct in een cardreader te kunnen afspelen.

Nikon 1 V3 en Nikon J5 accessoires Carry Speed Magfilter

De Nikon 1V3 en de Nikon 1 J5 zijn prachtige camera's, maar ze hebben een nadeel: de standaard 10-30mm zoomobjectieven hebben geen filterring.

Carry Speed Mag Filters

De Nikon 1V3 en de Nikon 1 J5 zijn prachtige camera's, maar ze hebben een nadeel: de standaard 10-30mm zoomobjectieven hebben geen filterring. Dit betekent dat je een adapter nodig hebt om filters te kunnen gebruiken en Carry Speed maakt die gelukkig in de vorm van de MagFilters. De MagFilters zijn gemaakt van hoogwaardig optisch glas en hebben een volledig metalen vattting. Het unieke van een MagFilter is dat Carry Speed een constructie gerealiseerd heeft waarbij een dunne metalen ring aangebracht wordt op de voorzijde van de cameralens zodat die nog wel steeds in en uit kan zoomen, maar waarop toch een filter geplaatst kan worden. De MagFilters koppelen namelijk aan deze metalen ring dankzij magneten in de MagFilter, waarmee direct de naam verklaard is.

Geef een reactie