Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

4 praktische accessoires voor je Nikon D7200 of D5500

Een Nikon D7200 of D5500 koop je niet zomaar. Dit zijn dslr-camera's voor wie serieus met zijn fotohobby bezig is. Volledig toegerust met alle creatieve mogelijkheden die je als doorgewinterde fotograaf wenst en licht genoeg om altijd bij je te hebben voor iedere gelegenheid. Uiteraard gebruik je daarbij wel de juiste accessoires om je beste werk te kunnen leveren.
Perfecte camera's voor urban fotografen die weten waarmee ze bezig zijn. Duik de stad in met je Nikon D7200 of Nikon D5500 en ontdek de wereld om je heen. Go Urban met de Nikon D7200 en D5500.

Nikon D7200 accessoires Lowepro Protactic 350AW

De baanbrekende, professionele Lowepro ProTactic 350AW camerarugzak is een ideale cameratas voor de urban jungle want hij is speciaal ontwikkeld voor reportagewerkers, documentaire fotografen en urban fotografen.

Lowepro ProTactic 350 AW Camerarugzak

De baanbrekende, professionele Lowepro ProTactic 350AW camerarugzak is een ideale cameratas voor de urban jungle want hij is speciaal ontwikkeld voor reportagewerkers, documentaire fotografen en urban fotografen. De Lowepro ProTactic 350AW biedt ruimte aan een complete foto-uitrusting bestaande uit een Nikon D7200 of Nikon D5500 met een lichtsterke standaardzoom, een tweede body, maximaal 6 losse objectieven, flitsers, een 13-inch laptop en uiteraard de nodige accessoires. Dankzij de vier toegangen kun je als fotograaf snel en probleemloos bij je apparatuur teerwijl de veilige opening tegen je lichaam toegang geeft tot het gepolsterde interieur met de gepatenteerde MaxFit System dividers. Een speciaal Lowepro CradleFit laptopvak zorgt voor maximale bescherming van je laptop onderweg en de handige organiser aan de binnenkant van het deksel maakt het overzichtelijk opbergen van accessoires gemakkelijk.

Nikon D7200 D5500 accessoires Nissin Di700A

Voor het betere verlichtingswerk is de Nissin Di700A TTL systeemflitser perfect. Dit is een robuuste, eenvoudig bruikbare high-end reportageflitser met richtgetal 54 en een zoomkop van 24mm tot maar liefst 200mm.

Nissin Di700A camera flitser

Voor het betere verlichtingswerk is de Nissin Di700A TTL systeemflitser perfect. Dit is een robuuste, eenvoudig bruikbare high-end reportageflitser met richtgetal 54 en een zoomkop van 24mm tot maar liefst 200mm. Het belangrijkste kenmerk van deze hoogwaardige flitser is het Nissin NAS (Nissin Air System) radiografische TTL flitssysteem waarmee je tot een afstand van 30 meter je flitser volledig TTL kunt aansturen met een Nikon D7200 of D5500. Perfect om met je vrienden vast te leggen tijdens het skaten of om een creatieve modelshoot op te tuigen. De NAS-functie maakt het gemakkelijk om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met het normale Nikon iTTL-en iTTL-BL flitssysteem. Zodra de Di700A is verbonden met NAS, worden alle functies direct door de NAS master gecontroleerd. Je hoeft alleen de juiste groep op de Di700A te selecteren. De aansturing gebeurt met de Nissin Air 1 commander unit.

Nikon D7200 D5500 accessoires Velbon Sherpa 4350D incl. PH-G40D drieweg statiefkop

De Velbon Sherpa 4350D is een ideaal statief voor gebruik in allround situaties. Licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen, en zwaar genoeg om stabiel te zijn.

Velbon Sherpa 4350D met PH-G40D camera statief

Tijdens je werk kun je je Nikon D7200 of Nikon D5500 uit de hand gebruiken,wat vooral bij skaten praktisch is, maar bij creatieve flitsfotografie is het wel handig om de camera op een degelijjk statief te zetten. dan kun je al je aandacht richten op de compositie en de techniek.
De Velbon Sherpa 4350D is een ideaal statief voor gebruik in allround situaties. Licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen, en zwaar genoeg om stabiel te zijn. Het is voorzien van de Velbon PH-G40D drieweg statiefkop dat je onder iedere hoek kunt instellen. De ronde aluminium statiefpoten hebben een diameter van maximaal 23mm, wat zorgt voor een hoge stijfheid van het statief. De werkhoogte is maximaal 161 centimeter en de Velbon Sherpa 4350D is ingeklapt 58 centimeter lang en weegt slechts 1,514 gram. Daardoor neem je hem altijd makkelijk mee.

Nikon D7200 D5500 accessoires Carry Speed FS-Pro prime

met de Carry Speed FS-Pro Prime Series camerariem is het mogelijk om een high-end spiegelreflexcamera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup te dragen.

Carry Speed FS-Pro camerariem

Als je je Nikon D7200 of Nikon D5500 altijd bij de hand wil hebben is de Carry Speed FS-Pro Prime Series camerariem perfect voor jou. Hiermee is het mogelijk om een high-end spiegelreflexcamera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup te dragen. Zodra zich een fotomoment voordoet, kun je met één beweging je camera grijpen en aan je oog brengen met deze sterke draagriem. Het neopreen antislip-schouderstuk vermindert daarbij het gewicht van je fotospullen en verhoogt het draagcomfort. De Carry Speed FS-Pro is bedoeld voor de veeleisende fotograaf die zijn camera altijd onder handbereik wil hebben. De camerariem is modulair opgebouwd en precies naar wens samen te stellen. Een lekker snel werkende riem voor snelle fotografen.

Geef een reactie