Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

5 eigenschappen van Lowepro: Interieur en flexibiliteit

Vorige week bespraken we de 5 eigenschappen van Lowepro met betrekking tot draagcomfort en bescherming. Echter, bij aankoop van een nieuwe cameratas is het natuurlijk ook heel belangrijk of jouw apparatuur goed in de tas past. Onze Lowepro bagfinder kan je hierbij helpen, maar belangrijker is de vraag of de cameratas aan te passen is naar jouw wens!
De tassen van Lowepro zijn eigenlijk altijd enigszins zelf in te richten met dividers. Echter, de mate waarin deze dividers verplaatst kunnen worden verschilt, evenals de mogelijkheid om aan de buitenkant van de tas optionele accessories toe te voegen.

10 symbolen van Lowepro

Lowepro heeft in totaal 10 symbolen ontwikkeld die weergeven wat de belangrijkste eigenschappen van de tas zijn. De symbolen geven informatie over de bescherming die de tas biedt, over het draagcomfort van de tas en over de indeling van de tas. Hieronder lees je alles over de 5 symbolen van Lowepro die informatie geven over de flexibiliteit van de inrichting!

MaxFit™

Lowepro MaxFit Wil jij zoveel mogelijk apparatuur mee kunnen nemen in één tas? Zoek dan naar een fototas met het MaxFit logo! MaxFit is een organisatiesysteem dat ervoor zorgt dat je de dividers in je cameratas op iedere plek kunt vastzetten, waardoor je de tas optimaal kunt indelen zodat jouw apparatuur er precies in past! Dat bespaart ruimte! Onder andere de Pro Roller x AW beschikt over dit MaxFit systeem.

Lowepro MaxFit: de dividers kunnen op elke plek vastgemaakt worden.

Lowepro MaxFit: de dividers kunnen op elke plek vastgemaakt worden.

UltraCinch™

Lowepro UltraCinch Heeft de apparatuur in jouw cameratas hem soms zwaar te verduren doordat de tas flink heen en weer geschud wordt? Kies dan voor een tas met het UltraCinch logo! Deze tassen hebben een koordje dat je kunt aantrekken om je uitrusting steviger vast te zetten in de tas. Dit voorkomt dat de apparatuur in de tas heen en weer geschud wordt. Ideaal voor de sportieve fotografen die rennen met hun tas op hun rug. Onder andere de Photo Sport serie heeft dit UltraCinch systeem!

De Lowepro Photo Sport backpack maakt gebruik van het UltraCinch systeem.

De Lowepro Photo Sport backpack maakt gebruik van het UltraCinch systeem.

CradleFit™

Lowepro CradleFit Wanneer je veel onderweg bent met je camera, is het soms handig of zelfs noodzakelijk om een laptop of tablet mee te nemen. Dan bieden de tassen met het CradleFit logo een uitkomst! Tassen met een laptopvak met dit logo bieden extra bescherming en luchtcirculatie voor de laptop. Het slim ontworpen laptopvak zorgt ervoor dat de laptop stevig en veilig opgeborgen kan worden in de cameratas. Onder andere de ProTactic en Passport serie hebben een CradleFit laptopvak!

UltraFlex™

Lowepro UltraFlexTassen met het UltraFlex systeem zijn geschikt om helemaal naar wens in te delen! Deze tassen hebben namelijk één grote divider en daarnaast een heleboel kleinere dividers die geheel naar wens in de tas te plaatsen zijn. Zo zorg je ervoor dat jouw camera én de accessoires samen met persoonlijke spullen goed in de tas te passen zijn. Uiteraard zijn alle dividers gevoerd, voor extra bescherming, en hebben ze een hook/loop bevestiging om het gebruik te vereenvoudigen. Onder andere de Tahoe Backpack maakt gebruikt van het UltraFlex systeem.

SlipLock™

Lowepro SlipLockNeem jij regelmatig extra materiaal mee dat niet per se in je camerarugtas hoeft? Zoek dan een tas met het SlipLock systeem! Dit systeem maakt het namelijk mogelijk om extra hoezen en zakken aan de buitenkant van je cameratas te bevestigen. Zo draag je bijvoorbeeld een flesje water, een extra lens of een geheugenkaart aan de buitenkant van je tas en creëer je dus extra ruimte zonder dat je een grotere tas hoeft te kopen of een extra tas mee hoeft te nemen. Onder andere de ProTactic serie heeft dit systeem, maar de bekendste Lowepro serie die gebruik maakt van het SlipLock systeem is de Street & Field serie!

Het Lowepro SlipLock systeem op de ProTactic schoudertas

Het Lowepro SlipLock systeem op de ProTactic schoudertas

Wanneer je hebt bepaald aan welke eigenschappen jouw nieuwe cameratas moet voldoen, maakt dit de zoektocht naar de ideale tas een stuk eenvoudiger! Mochten we je toch nog ergens mee kunnen helpen, dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden!
Wil je meer weten over de 5 eigenschappen met betrekking tot draagcomfort en bescherming? Lees dan ons vorige blog!

Geef een reactie