Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vier handige accessoires voor je Nikon D3300

Een Nikon D3300 nodigt uit om ermee aan de gang te gaan. Dankzij de 24 megapixels, de uitgebreide programma's en de handige leerfunctie van de Nikon D3300 heb je een foto-instrument in handen om creatief te fotograferen zonder dat je direct een volleerd prof hoeft te zijn. Degreef & Partner helpt je met 4 handige accessoires daarbij een stuk op weg.

Een rugzak, statief, afstandbediening en draagriem voor je Nikon D3300

Letterlijk, want met de Lowepro Photo Hatchback 22L AW, de GorillaPod SLR Zoom, de Hähnel Combi TF en de Joby UltraFit Slingstrap kun je echt overal alles fotograferen.

lowepro Hatchback 22l accessoire voor je Nikon D3300

De Lowepro Photo Hatchback 22L AW is een moderne, gestroomlijnd ogende camerarugzak die geschikt is om mee te rennen, te fietsen en te klimmen.

1. Lowepro Photo Hatchback 22L AW

De Lowepro Photo Hatchback 22L AW is een moderne, gestroomlijnd ogende camerarugzak die geschikt is om mee te rennen, te fietsen en te klimmen. Dankzij de AW hoes is hij waterdicht en de toegang via het achterpand maakt hem ook veilig. Ideaal voor wie een actieve of sportieve vakantie wil vastleggen en een perfecte tas voor als je er met je Nikon D3300 op uit gaat! De volledige inhoud van de Photo Hatchback 22L AW is maar liefst 22 liter, wat betekent dat er behalve je Nikon D3300, twee tot drie objectieven en een tablet ook allerlei alledaagse spullen in kunnen. In het gaasnet zijvak kun je bovendien een waterfles of een compact statief meenemen. Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Photo Hatchback 22L

Gorillapod SLR-zoom accessoire Nikon D3300

De stevige, buigzame poten van de Gorillapod zorgen voor stabiliteit van je Nikon D3300, ook als daar een wat langer zoomobjectief aan is gekoppeld.

2. GorillaPod SLR Zoom

Dat compacte statief kan een echte driepoot zijn, maar een GorillaPod SLR-Zoom is op vakantie veel praktischer. De stevige, buigzame poten van de Gorillapod zorgen voor stabiliteit van je Nikon D3300, ook als daar een wat langer zoomobjectief aan is gekoppeld. Hij kan maar liefst drie kilo gewicht aan en dankzij de dertig flexibele pootgewrichten kun je je camera stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen. Bovendien kan hij extreme en afwijkende opnameposities aan omdat je de poten bijvoorbeeld om een boomtak of het stuur van je mountainbike vouwt. Meer informatie kunt u vinden op: Gorillapod SLR-Zoom

Hahnel Hombi TF accessoire Nikon D3300

De Hähnel Combi TF is een draadloze afstandsbediening en flash trigger voor de Nikon D3300 (en een hele rits andere Nikons!).

3. Hähnel Combi TF draadloze afstandsbediening

Als je dan je Nikon D3300 in een boom hebt gehangen, is het natuurlijk fijn als je zelf niet al te veel rare capriolen hoeft uit te halen om hem te bedienen. Een afstandsbediening is dan praktisch! De Hähnel Combi TF is een draadloze afstandsbediening en flash trigger voor de Nikon D3300 (en een hele rits andere Nikons!). Met deze afstandsbediening kun je een camera ontspannen, maar het is ook mogelijk om continu-opnamen te maken en lange sluitertijden te gebruiken. Met de Combi TF kun je bovendien een setje externe flitsers aansturen, al is dat meer iets voor als je je D3300 al van haver tot gort kent. Meer informatie kunt u vinden op: Hähnel Combi TF

Joby Ultrafit Slingstrap accessoire Nikon D3300

Natuurlijk draag je je Nikon D3300 onderweg aan een Joby Ultrafit Sling Strap als je hem altijd bij de hand wilt hebben.

4. Joby UltraFit Sling Strap

Natuurlijk draag je je Nikon D3300 onderweg aan een Joby Ultrafit Sling Strap als je hem altijd bij de hand wilt hebben. Je mist geen enkele opname meer omdat de camera onder handbereik op je heup hangt. Met een enkele vloeiende beweging breng je hem naar je oog, maakt de foto en je laat de camera weer naar je heup glijden. Actief fotograferen heet dat. Je Nikon D3300 hangt veilig op je heup omdat de camera niet vast zit aan een karabiner maar direct aan de statiefschroef en hij hangt altijd comfortabel door de ergonomische vormgeving van de sling strap. Joby heeft er namelijk eentje speciaal voor dames en eentje voor heren. Meer informatie kunt u vinden op:  Joby Ultrafit Sling Strap

Geef een reactie