Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De 3 beste vlog accessoires - Wat heb je nodig om te vloggen?

Wat heb je nodig om te vloggen? Vloggen is hot! Wil jij beginnen met vloggen, of wil je meer uit je video's halen? We helpen je op weg met een aantal tips en tools!

De beste accessoires voor MoJo (Mobiele Journalistiek)

Als Mobiele Journalist (MoJo) wil je snel ter plaatse zijn met een compleet werkende set-up. Tegenwoordig zijn we binnen no-time op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in de wereld, ongeacht waar ze plaatsvinden.

De 3 beste accessoires voor de Canon EOS 750D en de Nikon D3400

Ben je op zoek naar een statief, tas, of ander accessoire voor je Canon of Nikon camera? We helpen je graag een eindje op weg. De Canon EOS 750D en de Nikon D3400 zijn soortgelijke camera's van verschillende fabrikanten.

De 3 beste fotografie accessoires voor je iPhone

Een iPhone is een fijne smartphone voor dagelijks gebruik. En de camera’s van de nieuwe smartphones worden steeds beter en zijn ook bruikbaar als vervanger voor een eenvoudige compact camera. Wil je die smartphone echter optimaal gebruiken voor fotografie, dan is het handig om hem uit te breiden met een aantal slimme accessoires. In deze blog vertel ik je over een aantal van de beste accessoires voor je iPhone. Lees meer

3 accessoires voor je Nikon D3300 of Canon EOS 1300D camera

Er komt een moment dat foto’s van je smartphone of compact camera niet meer voldoen aan je eisen. Een moment dat je graag iets meer wilt, mooiere beelden van hogere kwaliteit. Een moment dat je een camera zoekt met meer mogelijkheden, die beter om kan gaan met verschillende weersomstandigheden en lichtniveaus. Bijvoorbeeld om die speciale vakantie écht goed vast te leggen, of om eens mooie foto’s van je gezin te maken. Dát is het moment om een spiegelreflexcamera aan te schaffen, bijvoorbeeld een Canon EOS 1300D of een Nikon D3300. Lees meer

4 makkelijke en handige accessoires voor je Nikon 1

Compacte systeemcamera's zijn er in soorten en maten, maar de Nikon 1-serie is er slechts in één maat: klein. En zijn niet alleen klein, maar ook veelzijdig, want met een Nikon 1 V3 of Nikon 1 J5 koop je een heel complete mirrorless systeemcamera die toch haast in je jaszak past.

Lees meer...

3 handige accessoires voor die kleine Sony DSC-QX

Met de DSC-QX Smartlens cameramodellen bracht Sony twee werelden samen tot een uniek concept: hoogwaardige cameratechniek en de mobiele telefoon. Met de ultracompacte Sony DSC-QX1, QX10, QX30 en QX100 tover je je Android smartphone of iPhone in een handomdraai om in een volwaardige foto- en videocamera met de functionaliteit en kwaliteit van een high-end compactcamera. Wij hebben 3 handige accessoires op een rijtje gezet.
Lees meer...

Ben je op zoek naar de beste accessoires voor de Canon EOS M3?

De Canon EOS M3 is een ideale reiscamera. Een compacte, hoogwaardige systeemcamera met een mooi arsenaal aan verwisselbare objectieven en een hele handige adapter om alle mogelijke EOS- objectieven te kunnen gebruiken. Uiteraard moet je hem dan wel in de juiste tas doen en voorzien van de beste accessoires natuurlijk.
Lees meer...

DMC-GH4 van Panasonic: filmen met de juiste accessoires.

Met de Panasonic Lumix DMC-GH4 systeemcamera kun je uitstekend fotograferen. De 16 megapixel digital live mos beeldsensor en de continue opnamemogelijkheid tot 12 beelden per seconde in combinatie met een snelle autofocus maken het mogelijk om altijd raak te schieten bij actiefotografie. Maar ook videofilmers zullen deze Lumix systeemcamera op waarde weten te schatten door zijn creatieve gebruiksmogelijkheden en hoge beeldkwaliteit. Lees meer...

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2