Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De beste Insta360 ONE R accessoires voor geweldige shots

De Insta360 ONE R - een kleine krachtige action camera – biedt enorm veel mogelijkheden om enerverende en bijzondere video’s te maken. Met de opgenomen beelden kun je tijdens de montage in de Insta360 app alle kanten op. Maar wil je echt het alleruiterste uit de ONE R halen, maak dan gebruik van de accessoires voor de ONE R. Laten we eens kijken welke accessoires er voor Insta360 ONE R beschikbaar zijn.

De 3 accessoires voor de beste One R shots

De kracht van de Insta360 producten ligt een groot deel aan de indrukwekkende Insta360 app en haar mogelijkheden. Zelfs van saai beeldmateriaal lukt het vaak nog om er een fraai filmpje van te maken. Maar het beste resultaat behaal je als het beeldmateriaal tijdens het opnemen er al goed uit ziet. De Extended Selfie Stick, de Bullet Time Bundle en een onderwaterbehuizing gaan je daar zeker bij helpen.

Extended onzichtbare selfie stick van 3 meter

Haal het schuimrubberen dopje voor het filmen eraf; deze dop is niet ‘onzichtbaar’.

1. Extended Selfie Stick

Je hebt geen drone in je bezit maar je wilt wel hoog in de lucht opnames kunnen maken. Dan is de Extended Selfie stick een uitstekende oplossing. De standaard Insta360 selfie stick heeft een maximale lengte van iets meer dan een meter, de Extended versie is 3x zo lang. Het is een drie meter lange onzichtbare selfiestick om precies te zijn. Het doet je denken aan een vishengel, zo flexibel is hij. Als hij helemaal is uitgeschoven dan deint het uiteinde een beetje op en neer. Misschien denk je: dat kan nooit goed zijn voor de opnames. Gelukkig zit er in de ONE R een uitstekende 6-axis stabilisator en worden alle trillingen geneutraliseerd. Even oefenen en je maakt de meest toffe video’s met deze enorm lange stick. Het schuimrubberen dopje bij het ¼-inch schroefdraad zorgt dat de stick niet ongewenst uitklapt. Dit dopje moet je wel voor gebruik verwijderen, deze is namelijk niet onzichtbaar.

Bekijk de Extended Selfie stick

Accessoires Bullet Time Bundle voor de Insta360 ONE R

Door de draaischijf van de Bullet Time Handle zwaai je hem rond door losjes uit je pols te draaien.

2. Bullet Time bundle

Het creëren van Bullet Time effect klinkt moeilijk om te realiseren maar dat is niet het geval. In principe is het vergelijkbaar met een lasso rond draaien zonder dat je in het touw verstrikt raakt. In de Bullet Time bundle zit een Bullet Time handle en een Invisible selfie stick. Op de Bullet Time handle monteer je de Insta360 selfie stick en je zwaait hem losjes uit de pols boven je hoofd rond. Zo makkelijk is het namaken van het beroemde effect uit de film The Matrix uit 1999. Met verschillende Bullet Time opnames kun je hele interessante video’s maken in de Insta360 app.

Heb je een losse Bullet Time handle gekocht? Let dan op: om de Bullet Time handle correct te kunnen gebruiken heb je een Insta360 selfie stick nodig waar ‘Designed for Bullet Time’ op staat.

Bekijk de Bullet Time Bundle

Onderwaterbehuizing ONE R met 4K lens

In een Dive Case neem je de One R mee onder water tot maximaal 60 meter diepte.

3. Onderwaterbehuizingen

Gave shots kun je natuurlijk ook onderwater maken. Een volledig gemonteerde ONE R die is geplaatst in de Mounting Bracket is waterdicht tot 5 meter diepte. Wil je verder naar beneden dan heb je een onderwaterbehuizing nodig. De One R is een modulaire action cam waarvoor drie verschillende lenzen beschikbaar zijn. Per lens is een aparte dive case beschikbaar die nauw aansluit op de camera om zo de beste bescherming te garanderen. Momenteel is er een dive case voor de 4K wide lens en een onderwater case voor de 1-Inch Leica lens. Een onderwaterbehuizing voor de 360 lens module komt binnenkort beschikbaar. In een dive case is de ONE R waterdicht tot een diepte van 30 tot 60 meter.

Weet jij wat de verschillen zijn tussen de Insta360 Twin Edition en 1-inch Edition?

De 3 essentiële ondersteunde accessoires

Voor het opnemen van beeldmateriaal zijn er naast de bevestigingsaccessoires ook ondersteunde accessoires die het leven van elke content creator een stukje aangenamer maakt. Denk aan het beschermen van de action cam tijdens transport en die altijd noodzakelijk extra batterij.

Lowepro Hardside CS40 met ONE R bescherming

Het lijkt bijna alsof de Hardside CS40 speciaal voor de One R is ontworpen want hij past er perfect in.

1. Beschermen tijdens het vervoer: Hardside CS 40

De Insta360 One R is in werkelijkheid compacter dan hij op de afbeeldingen lijkt. Want deze action cam past gemakkelijk in de palm van je hand. Als je hem los in een grote cameratas stopt dan kan hij makkelijk onbedoeld gaan rondzwerven in de tas. De beste oplossing is om de One R in een beschermende case te stoppen. Als hij dan gaat zwerven dan is hij in ieder geval beschermd. Lowepro heeft een ideale case voor kleine actie camera’s: de Lowepro Hardside CS 40. Het lijkt bijna alsof deze hardcase speciaal voor de One R is ontworpen want hij past er perfect in. Daarnaast is er zelfs nog ruimte voor een extra batterij of andere kleine accessoire.

Bekijk de Hardside CS 40

Insta360 ONE R batterij oplader

De ONE R opladen kan met een USB-C kabel, maar gaat met de batterij oplader het een stuk sneller!

2. ONE R batterij module en Fast Charge oplader

Van volle baterijen kun je nooit genoeg hebben. De ONE R batterij module is misschien niet een accessoire waaraan je meteen denkt, maar toch erg handig als je een langere tijd wilt filmen. De batterijcapaciteit is 1190mAh en de gebruiksduur van een volle batterij is ongeveer 65 à 70 minuten. Dit is wel afhankelijk van de instellingen waarmee je videobeelden maakt. In 65 minuten laad je de batterij op met USB-C. Heb je meerdere batterijen dan is de Insta360 Batterij oplader een uitkomst. Met deze oplader laadt je twee batterijen tegelijkertijd op. En het opladen gaat snel ook nog eens stuk sneller!

Bekijk de ONE R Fast Charger oplader

Insta360 Mic adapter voor de ONE R

3. Mic Adapter

De Insta360 ONE R heeft van zichzelf een redelijke microfoon, maar misschien heb je een externe vlog microfoon die je graag wilt gebruiken. Dan is de Insta360 Mic Adapter een mooie accessoire voor jou. Met deze adapter verander je de USB-C aansluiting in een 3.5 mm microfoon aansluiting.

2 accessoires voor de specialisten

De Insta360 One R is echt een high-end action cam en dat kun je merken aan de accessoires die Insta360 er voor heeft ontwikkeld. Er zijn twee accessoires kits beschikbaar voor de specialisten: de 3D Mount en de Aerial Kit voor de DJI Mavic 2 en de DJI Mavic Pro drones. Voor deze accessoires heb je kennis nodig op het gebied van 3D of het besturen van een drone. Deze accessoires zijn voorlopig alleen via de website van Insta360 zelf verkrijgbaar.

3D Mount van de voorkant - renders

Maak 180 graden beeld in 3D door de One R in de 3D Mount te plaatsen.

1. 3D Mount voor Virtual Reality

Normaal gesproken maak je met de One R 360 Dual-lens module tweedimensionale 360 graden opnames. De 3D Mount komt ter sprake als je driedimensionale opnames wilt gaan maken. Door twee dezelfde One R lenzen naast elkaar in de Mount te plaatsen kun je 180 graden beelden in 3D opnemen. Je maakt dan met de One R stereoscopische opnames van hoge kwaliteit. Dit is vooral een accessoire voor content creators die bezig zijn met Virtual Reality. De 3D beelden kun je monteren in de Insta360 app voor One R. We hopen dat de Insta360 3D Mount vanaf april beschikbaar wordt.

Aerial drone kit - insta360 one r

De Aerial Mount maakt je drone ontzichtbaar in 360 graden opnames.

2. Aerial kits voor professionele drone-vliegers

De Aerial Kit is momenteel beschikbaar voor de drones DJI Mavic Pro en de DJI Mavic 2 (Zoom). Het maakt je drone onzichtbaar op de 360° beeldopnames. Insta360 geeft aan dat deze kits enkel voor professionele drone-vliegers zijn. Dat komt omdat de GPS sensor van de DJI Mavic 2 Pro drone niet bruikbaar is en je dus in ATTI mode moet vliegen. Bij de DJI Mavic Pro is het GPS-signaal wel te gebruiken, maar het vereist een zekere ervaring om met deze kit te vliegen.

De 360 lens uit de Aerial kit en de 360 lens uit de Twin Edition lijken sterk op elkaar, maar er zijn twee verschillen waar je rekening mee moet houden. Het eerste verschil is dat de 360 lens (Split-lens 360 module) in de Aerial kit kunt opsplitsen in twee delen. Zo kun je een deel bovenop de drone mount plaatsen en een deel onderop. De 360 lens (360 Dual-lens module) in de Twin Edition kun je niet opsplitsen in twee delen.

Daarnaast maakt de mogelijkheid van het opsplitsen de 360 lens niet meer waterdicht zoals de 360 Dual-lens module in de Twin Edition dat wel is. Zwemmen met de Split-lens 360 module van de Aerial kit is dus niet aan te raden, zelfs niet als hij is geplaatst in een Mounting Bracket.

Alle kanten op

Met de Insta360 One R kun je dus betreft accessoires allerlei kanten op. Elke content creator weet het beste welke accessoires het meeste aansluiten bij zijn/haar manier van werken. Al is één van deze genoemde accessoires echt een aanrader, want die extra batterij komt namelijk altijd van pas!

Bekijk alle Insta360 One R accessories