Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Billingham Eventer luxe cameratas

Oct 31

Gorillapod.nl

De Bilingham Eventer is een doorontwikkeling van een van de allereerste Billingham cameratassen: het origineel stamt al uit 1989. De nieuwe Eventer is gemaakt van canvas en leer en beschikt over diverse unieke eigenschappen en designelementen die ervoor zorgen dat deze tas in een oogwenk veranderd kan worden van een cameratas in een aktentas, laptoptas of zelfs reistas.

Bodem van Top Grain leder

Het belangrijkste kenmerk van de Billingham Eventer is de leren bodem van hoogwaardig en oersterk Top Grain leder, die niet alleen beschermt, maar de tas ook een heel eigen uiterlijk geeft. Het leder omsluit de gehele onderzijde van de tas en ondersteunt tegelijkertijd de voorvakken. Aan de zijkanten heeft Billingham dit leer ook gebruikt om de verstelbare schouderriem stevig te verankeren.

Quick Release Systeem met ClogBall

De voorvakken worden afgesloten met een aparte flap, terwijl het hoofdvak van de tas sluit met behulp van een ritssluiting. Om de elementen geen vrij spel te bieden heeft de Billingham Eventer een grote klep die u vastzet met het bekende Quick Release Systeem met ClogBall en leren riempjes. Om eventueel extra ruimte te maken als de voorvakken vol zitten met apparatuur, kunnen die riempjes versteld worden met de massief messing gespen.

Handvat aan bovenkant hoofdklep

Om de tas gemakkelijk op te kunnen tillen is er een handvat vastgenaaid aan de bovenkant van de hoofdklep. Daarmee onderscheidt de Eventer zich direct van de meeste andere Billingham tassen, die dit kenmerk niet hebben. Dat handvat heeft een reden, want als de insert uit de tas gehaald wordt, verandert de Eventer in een uitstekende aktentas of laptoptas. En u kunt hem zelfs gebruiken als reistas! Elegant en zakelijk, maar toch met maximale bescherming van de inhoud.

Uitneembare Eventer insert

De Bilingham Eventer meet aan de buitenkant 370mm x 180mm x 330mm en heeft een inhoud van 14,5 liter. De uitneembare Eventer insert in het hoofdvak is 350mm x 120mm x 260mm en heeft een aparte ruimte voor een laptop. In het afsluitbare achtervak van de Eventer kunnen kaarten, handleidingen etc. opgeborgen worden, terwijl de twee diepe voorvakken van elk 1,5 liter perfect geschikt zijn voor zaken als flitsers, een lichtmeter of een reservebody.

Inbegrepen bij de Eventer: SP50 Shoulder Pad, uitneembare Insert, Grote verticale Dividers, kleine horizontale Dividers

Optionele accessoires: SP50 Shoulder Pad, uitneembare Insert en Laptop Divider, Grote verticale Dividers, kleine horizontale Dividers, Simplies, Lederen bagagelabel.

Geef een reactie