Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Billingham Hadley Pro 2020 reviews: heel goed wordt nóg beter

Deze zomer bracht het Britse merk Billingham de Hadley Pro 2020 uit. De langverwachte opvolger van Billinghams meest verkochte cameratas ooit, de Hadley Pro, combineert de meest geliefde opties van het populaire model met de extra wensen van trouwe gebruikers. Inmiddels zijn verschillende media aan de slag gegaan met deze professionele cameratas. We geven in vogelvlucht een overzicht van de Billingham Hadley Pro 2020 reviews.

De verschillende kleuren van de tas.

phoblographer logo

The Phoblographer: "Niet alleen geschikt als cameratas"

De Hadley Pro 2020 is stijlvol en functioneel. Dankzij de verwijderbare, gevoerde inserts, doet hij niet alleen dienst als cameratas, maar ook als casual schoudertas. De vier schuimen verdelers zijn naar eigen wensen te positioneren, zodat je je uitrusting en accessoires naar eigen inzicht kunt indelen. Dankzij de twee verticale verdelers en twee scharnierende dividers, kun je ook lenzen stapelen. En heb je nóg meer ruimte nodig, dan kun je de Billingham AVEA 7 of 8 pockets gebruiken, die je stevig aan de lederen zijpanelen bevestigt.

Bekijk het artikel van Phoblographer

digital camera world logo

Digital Camera World: "De beste schoudertassen voor fotografen"

Billingham maakt traditioneel ogende cameratassen van hoge kwaliteit. De nieuwe Hadley 2020 borduurt voort op de populariteit van de Hadley-tassen. Met een ontwerp dat geschikt is voor nieuwere, iets grotere spiegelloze full frame camera's. Billingham cameratassen zijn niet goedkoop, maar behoren tot de beste schoudertassen voor fotografen.

Bekijk het artikel van Digital Camera World

ephotozine logo

ePhotozine: "Ruimte genoeg"

De nieuwe tas in de Billingham Hadley-lijn biedt ruimschoots plaats aan de meeste dslr's en bijna alle spiegelloze camera's. De tas is gefabriceerd in Engeland, vervaardigd van robuust, drielaags, waterbestendig Billingham Canvas, of van het meer synthetische FibreNyte materiaal. Deze materialen worden afgewerkt met volledig lederen hengsels en stevige koperen gespen.

Bekijk het artikel van ePhotozine

finding range logo

Finding Range: "Perfecte tas nóg beter"

Tassen van Billingham zijn elke cent waard. Ze beschermen je uitrusting zo goed, zijn ontzettend goed gemaakt en het allerbelangrijkst, ze gaan eeuwig mee. Hoe kan Billingham zo'n supertas nóg beter maken? Door vooral geen drastische wijzigingen aan te brengen. Deze update zorgt er vooral voor dat de Hadley Pro weer geschikt is voor de nieuwste eisen en producten in de fotografie.

Het nieuwe handvat voor baggagetrolleys is ontzettend handig als je op reis bent. De waterbestendige rits aan de achterkant voor reispapieren, is bovendien nog steeds bereikbaar als de tas aan de baggagetrolley zit.

Bekijk het artikel van Finding Range

Tas mee op reis

photobite logo

Photobite: "Verbeteringen dankzij feedback en verzoekjes"

De Hadley Pro 2020 verrijkt het al zo populaire model met features op basis van directe feedback en verzoekjes van de trouwe fanbase van het merk. En alle verbeteringen dragen bij aan de veelzijdigheid en draagbaarheid van de tas, terwijl de afmetingen, capaciteit, ergonomie en het klassieke formaat behouden blijven.

Bekijk het artikel van Photobite

Terwijl fullframe spiegelloze camera's steeds populairder worden in het fotografielandschap, wordt ook de vraag naar tassen die de iets grotere bodies en lenzen kunnen herbergen steeds groter. De Hadley Pro 2020 biedt hoge kwaliteit en langdurige bescherming van je camera's.

macfilos logo

Macfilos: "Een tas voor het leven"

Een Billingham is doorgaans een tas voor het leven. Het valt niet mee om verleid te worden door nóg meer handige features.

Bekijk het artikel van Macfilos

Avea Pockets op de Billingham

Geef een reactie