Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

B+W filters op Photokina 2014: Käsemann HTC CPOL

Schneider Kreuznach, het bedrijf achter B+W filters kondigt op de vakbeurs voor fotografie in Keulen diverse nieuwe filters aan waaronder een nieuwe Käsemann Circulair Polarisatiefilter-serie met als toevoeging ‘HTC’ wat staat voor High Transmission Circular. Deze filters garanderen de hoogste beeldkwaliteit door het gebruik van de beste grondstoffen. Ook wordt de lijn ND Vario MRC Nano XS-Pro filters uitgebreid met filtermaten voor o.a. compacte systeemcamera’s. B+W ND, ND Vario, ND grijsverloop en infrared komen dit najaar bovendien beschikbaar in nieuwe verpakkingen onder de noemer B+W Filters 'Select'. Als officiële importeur in Nederland, zullen wij de verspreiding verzorgen via foto-retail en online stores.

B+W filters Circulair Polarisatie

Voorbeeld van de werking van een B+W Käsemann HTC Circulair Polarisatiefilter.

B+W filters komt met Käsemann HTC Circulair Polarisatiefilter

De nieuwe generatie circulair polarisatiefilters met extra hoge glaskwaliteit.
Met de Käsemann HTC filters legt B+W de standaard voor filters erg hoog. Dankzij HTC is de filter factor van deze polarisatiefilters slechts 2-3, wat gelijk staat aan een lichtverlies van slechts 1 à 1,5 stops. Ook zijn de filters gemaakt van het beste gepolijste glas en is het glas MRC gecoat aan beide zijden. De filters gaan lang mee, want het glas is met de nieuwste technologie in de vatting aangebracht. B+W Käsemann HTC Circulair Polarisatiefilters komen beschikbaar met een dunne XS-Pro vatting (maten 37mm – 82mm diameter) en een normale F-Pro vatting (maten 37mm – 122mm diameter). De levertijden zijn helaas nog niet bekend.

B+W_filters

B+W Filter productie

B+W Filters: het ND Vario grijsfilter in de maat 95, 40.5, 46, 49 en 55

Eén van de beste variabele grijsfilters komt beschikbaar in nieuwe filtermaten.
Het B+W ND Vario grijsfilter dat traploos instelbaar is van +1 tot +5 f-stops, komt nu beschikbaar in nieuwe filtermaten voor o.a. compacte systeemcamera’s en (pro) camcorders. B+W Filters voorziet hiermee in de behoefte van gebruikers van o.a. Olympus, Panasonic en Sony camera’s. Dankzij gebruik van het filter kan ook bij hoge diafragmawaarden het foto-onderwerp van de achtergrond ‘los’ worden gemaakt. Ook is het een ideaal filter voor het gebruik van lange sluitertijden (o.a. fotograferen van waterpartijen of star-trails). Als laatste is het filter erg bruikbaar bij het maken van video-opnamen met een spiegelreflex- of systeemcamera. De levertijden van deze filters zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.

Bekijk de nieuwe B+W accessoires op de Degreef & Partner nieuwe producten pagina op deze website. Hier vind je alle Photokina 2014 speerpunt producten overzichtelijk verzameld.

Geef een reactie