Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

B+W variabel grijsfilter: ND Vario MRC Nano XS-Pro

Degreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica introduceert in Nederland een bijzonder filter van B+W. Het XS-Pro Digital ND Vario MRC Nano grijsfilter biedt creatieve fotografische mogelijkheden bij o.a. landschapsfotografie en is een handig hulpmiddel voor filmers. Met het filter kan licht traploos gereduceerd worden met 1 tot 5 lichtstops. Kenmerkend voor dit B+W filter is dat het filter over het gehele bereik geen kleurafwijking of zogenaamde ‘cross-image’ vertoont zoals bij vergelijkbare filters tot nu toe veelvoorkomend was.

B+W ND Vario XS-Pro Nano variabel grijsfilter

B+W ND Vario XS-Pro Nano variabel grijsfilter

Variable grijsfilter voor video-opnamen en creatieve foto-effecten

Het zeer luxe filter is voorzien van de befaamde MRC Nano-coating van B+W. Bij de vervaardiging van het filter zijn geen concessies gedaan als het gaat om kwaliteit. Doordat het filter traploze lichtreductie biedt kan het bijvoorbeeld gebruikt worden bij portretfotografie in helder daglicht waardoor de persoon op de foto los komt te staan van de achtergrond omdat een groot diafragma kan worden gebruikt. Bij landschapsfotografie is het mogelijk om waterpartijen door het gebruik van lange sluitertijden ‘vloeiend’ vast te leggen. Voor videografen is het filter onmisbaar om overbelichting te voorkomen. Veranderende lichtomstandigheden tijdens het filmen kunnen worden gecorrigeerd met dit filter.

ND Vario MRC Nano XS-Pro in alle filtermaten

Het XS-Pro Digital ND Vario MRC Nano grijsfilter heeft een dunne vatting en kan zonder vignettering gebruikt worden op alle objectieven met een diameter vanaf 24mm op full frame. Het filter kan worden gecombineerd met andere B+W grijsfilters om een nog hogere lichtreductie te bewerkstelligen. Het XS-Pro Digital ND Vario MRC Nano grijsfilter is leverbaar in de maten 52, 58, 62, 67, 72, 77 en 82mm. De adviesprijs van het filter begint bij €239 voor de kleinste maat en loopt tot €339 voor de grootste maat.

Meer informatie en technische informatie kunt u vinden op de B+W Vario ND Filter product pagina.

Geef een reactie