Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

2 sportieve camera accessoires voor actieve vakantiegangers

We gaan allemaal op vakantie voor onze ontspanning, maar de vorm van ontspanning verschilt onderling nogal. Zo is voor de één het in de zon aan het strand liggen de ultieme ontspanning, terwijl de ander het liefst actief bezig is om zo te ontspannen. Voor het laatste, actieve type hebben wij uiteraard volop camera accessoires beschikbaar. We lichten hier 2 onmisbare accessoires voor je uit!

Een fotorugzak met ruimte voor je camera en persoonlijke spullen

De actieve vakantieganger zit op vakantie eigenlijk nooit stil. Dagtripjes, excursies en wandel- en fietstochten zijn aan de orde van de dag. En de camera moet overal mee naartoe! Dat de cameratas van de actieve vakantieganger een rugzak moet zijn, spreekt voor zich: deze hoef je niet vast te houden, zodat je beide handen vrij hebt, en voelt lichter aan dan een schoudertas.
De actieve vakantieganger heeft echter meer nodig dan alleen zijn camera. Op actieve dagtrips is vaak geen eten verkrijgbaar, dus er moet een lunchpakket mee, samen met voldoende te drinken en energierepen. Een set handschoenen voor wanneer het koud wordt en een vest of jas mogen ook niet ontbreken. En het liefst past dat allemaal in één tas.

De Lowepro Photo Hatchback is de ideale fotorugzak voor de sportieve vakantieganger.

De Lowepro Photo Hatchback is de ideale fotorugzak voor de sportieve vakantieganger.

Waarom is de Lowepro Photo Hatchback de ideale tas voor actieve vakantiegangers?

Het belangrijkste argument voor de Lowepro Photo Hatchback is de ruimte voor persoonlijke spullen die erin zit. Het onderste compartiment biedt ruimte voor een camera met zoomobjectief, 1-2 extra lenzen en overige kleine accessoires, afhankelijk van of je het grotere, Photo Hatchback BP 250 AW model, of het kleinere Photo Hatchback BP 150 AW model hebt. Het bovenste compartiment, dat ongeveer de helft van de tas beslaat, biedt ruimte aan een flinke hoeveelheid eten, persoonlijke spullen en alles wat je verder mee zou willen nemen. Aan beide zijkanten van de tas bevinden zich gaasvakken voor flesjes of een statiefje. Het CradleFit voorvak van de Lowepro Photo Hatchback is geschikt voor het meenemen van een 8-10 inch tablet. Zo neem je niet alleen je camera uitrusting eenvoudig mee in deze tas, maar ook voldoende extra spullen om de dag door te komen!
Voor regenachtige dagen heeft de Lowepro Photo Hatchback camera rugzak een AW regenhoes die zich onderin de tas bevindt. Het cameravak opent zich bovendien aan de rugzijde, waardoor je camera altijd veilig en beschermd in de cameratas zit.
Ook wanneer je camera een dagje niet mee gaat, is de Photo Hatchback een ideale tas! Het camera compartiment is namelijk uitneembaar. Haal deze eruit, en de Lowepro Photo Hatchback BP is een volwaardig daypack met 16 of 22 liter inhoud!

De Lowepro Photo Hatchback is aan de achterkant te openen, ook zonder de rugzak neer te zetten!

De Lowepro Photo Hatchback is aan de achterkant te openen, ook zonder de rugzak neer te zetten!

Voor extra bescherming: Peli Cases

Ga je écht actief aan de slag, bijvoorbeeld op canyoning, kajakken of mountainbiken, dan heeft je apparatuur extra bescherming nodig. Betere bescherming dan een Peli koffer kan je dan niet krijgen! De koffers van Peli zijn extreem sterk, schokbestendig, waterdicht, drijvend en verkrijgbaar in diverse maten! Wanneer je je camera stevig in een Peli case hebt gestopt, kan je daarna met je koffer doen wat je wilt: ermee gooien, hem laten vallen, hem onder water duwen... Je camera blijft beschermd!

Wat zijn de voordelen van een Peli Case?

Wanneer je je camera uitrusting meeneemt in een Peli Case, hoef je dus niet bang te zijn dat je apparatuur beschadigt. Je hoeft dus geen rekening te houden met de veiligheid van je camera, ook niet tijdens extreme sports! De Peli Cases zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat er altijd een Peli koffer is die geschikt is voor jouw camera apparatuur. Ze zijn verkrijgbaar met foam interieur, die geheel op maat te maken is voor jouw camera en accessoires, zodat alles stevig in de koffer zit. Het alternatief is een inrichting met dividers, die je steeds opnieuw naar wens kunt inrichten. Ideaal wanneer je niet altijd dezelfde uitrusting meeneemt. De koffers zijn niet alleen verkrijgbaar in zwart, maar ook in geel en oranje. Deze kleuren vallen lekker op in de wildernis, zodat je je Peli koffer altijd terug kunt vinden! Ook handig: de koffers blijven drijven, dus je kunt ze bijvoorbeeld met een touw aan je kajak vastbinden wanneer er binnen geen ruimte is, en zo toch je camera meenemen!

De Peli Cases zijn onverwoestbaar en bieden extreem goede bescherming voor je camera apparatuur!

De Peli Cases zijn onverwoestbaar en bieden extreem goede bescherming voor je camera apparatuur!

Extraatje voor de fietsvakantie: Joby Action Bike Mount

Ga je op fietsvakantie? Dan heeft Joby een uitermate handige gadget: de Action Bike mount! Dit is een houdertje dat je om het stuur van je fiets kunt klemmen, waarop je vervolgens een GoPro of andere action cam en fietslampjes kunt bevestigen. Zo leg je je fietstocht vast vanaf je stuur. Ook voor smarpthonegebruikers heeft Joby een oplossing: de GripTight Bike mount. Dezelfde klem, maar dan met een GripTight erop bevestigd, een houder voor je smarpthone. Hierin klem je iedere smartphone stevig vast, zodat je ook met je smartphone vanaf je stuur kunt filmen. De GripTight is draai- en kantelbaar, zodat je je telefoon er ook in vast kunt klemmen onder een hoek waarin je goed zicht hebt op het beeldscherm. Zo kun je je smartphone gebruiken voor navigatie, gewoon op je stuur!

Met de Joby GripTight Bike Mount zet je je smartphone muurvast op je fiets!

Met de Joby GripTight Bike Mount zet je je smartphone muurvast op je fiets!

Geef een reactie