Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Welke Joby Gorillapod past bij welke camera?

De Joby GorillaPod is een van de handigste innovaties voor creatieve fotografen sinds de uitvinding van het statief. De pootjes van dit ministatief buig je om elk willekeurige boomtak of lantaarnpaal om je camera te ondersteunen.

De 3 beste vlog accessoires - Wat heb je nodig om te vloggen?

Wat heb je nodig om te vloggen? Vloggen is hot! Wil jij beginnen met vloggen, of wil je meer uit je video's halen? We helpen je op weg met een aantal tips en tools!

Caviafotografie met een Joby Gorillapod

Marloes van Antwerpen maakt prachtige foto's van haar cavia's. Dat Gorillapods van pas komen bij elke vorm van foto- en videografie is geen verrassing meer. Wel verrassend is het werk van Marloes van Antwerpen. Ook bij deze tak van de sport is de Gorillapod een perfecte partner.

De beste accessoires voor MoJo (Mobiele Journalistiek)

Als Mobiele Journalist (MoJo) wil je snel ter plaatse zijn met een compleet werkende set-up. Tegenwoordig zijn we binnen no-time op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in de wereld, ongeacht waar ze plaatsvinden.

De 3 beste accessoires voor de Canon EOS 750D en de Nikon D3400

Ben je op zoek naar een statief, tas, of ander accessoire voor je Canon of Nikon camera? We helpen je graag een eindje op weg. De Canon EOS 750D en de Nikon D3400 zijn soortgelijke camera's van verschillende fabrikanten.

Waarom Joey van Creatortools het liefst vlogt met een Gorillapod

Joby in de praktijk! Joey van Creatortools legt uit waarom de GorillaPod van Joby één van zijn favoriete gadgets is. Joey reviewt wekelijks de beste, handigste en nieuwste gadgets om geweldige video's mee te maken.

De beste accessoires voor vloggers - build your own vlogkit!

Vloggen of video-bloggen wordt steeds populairder, zeker onder jongeren. Begrijpelijk ook, want hoe leuk is het om je dagelijkse beslommeringen, mening of kennis te kunnen delen met iedereen?

Joby GripTight smartphone statieven: Welk statief in welke situatie?

Als smartphonefotograaf zijn er tal van accessoires beschikbaar. In dit blog staan 2 statieven en een grip voor smartphonefotografie en -video uit de hand centraal. Ik heb ze los van elkaar gebruikt, maar ook met elkaar vergeleken om te kijken welk smartphone statief bij welke situatie past. Lees meer

Smartphonefotografie. Klik maar raak, of toch meer?

De smartphone: Het krijgt steeds betere functionaliteiten. Ik wilde schrijven 'meer functionaliteiten', maar dat klopt niet naar mijn idee. In 2010 werd bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S uitgebracht. Toen een geweldige smartphone, maar als je hem nu in handen hebt, zul je je moeten bedwingen het ding niet tegen de muur te gooien vanwege de snelheid (of eigenlijk, de traagheid). Kon die telefoon minder dan nu? Ja, maar niet heel veel minder. Lees meer

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2