Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Carry Speed FS-Pro Prime review: Design features die helpen!

Loweprofessional Michael Sanderson ging, samen met Ana Luisa, op pad met de Carry Speed FS-Pro Prime camerariem! Voor het maken van natuurfilms ging de Carry Speed FS-Pro Prime de hele wereld over. Zo is de camerastrap mee geweest naar onder andere Portugal en Roemenië. Michael gebruikt de Carry Speed FS-Pro Prime voor zijn Red Epic camera.
Michael is eigenaar van Ateles Films en maakt hiervoor, samen met Ana, natuurfilms voor onder andere National Geographic, NHK en BBC. Meer over Michael en Ana lees je hier.

Carry Speed FS-Pro Prime in de praktijk

Onlangs was Michael in Roemenië voor een shoot. Omdat zijn Red Epic camera met telelens zwaar is om te tillen, nam hij de Carry Speed FS-Pro Prime camerariem mee op pad, vanwege het draagcomfort van deze strap. Tijdens de opnames in Roemenië heeft Michael de FS-Pro Prime uitgebreid kunnen testen. Lees verder om te zien wat hij ervan vindt!

Michael maakt filmopnames in het bos in Portugal

Michael maakt filmopnames in het bos in Portugal

Comfortabel en flexibel

"De Carry Speed strap is een perfecte vervanging van mijn voorgaande straps voor de Red Epic, de camera die ik het meeste gebruik. Ik heb langere tijd geworsteld met verschillende typen straps van andere merken, maar geen van alle voelde echt veilig en comfortabel. Het is zelfs voorgekomen dat een strap brak en de camera bijna op de grond viel.
De Carry Speed FS-Pro Prime heeft als belangrijkste eigenschap dat de design features écht werken. De camerariem is voorzien van een neopreen schouderband, die gemakkelijk meerekt en zeer comfortabel is. De ball head zorgt voor flexibiliteit en is ideaal wanneer ik, tijdens het lopen met een zware camera, snel de camera moet pakken om te filmen. Mijn camera met batterij en lens weegt vaak meer dan 10 kilo, maar de Carry Speed FS-Pro Prime kan dat gewicht gemakkelijk hebben! De lengte van de strap is bovendien eenvoudig aan te passen."

Michael maakt video-opnames voor een documentaire in Portugal.

Michael maakt video-opnames voor een documentaire in Portugal.

De beste camerariem die ik ken

Michael is erg te spreken over de Carry Speed FS-Pro Prime strap in combinatie met zijn Red Epic videocamera. "Om handheld te filmen, geeft de FS-Pro Prime veel stabiliteit. Kort samengevat is dit de beste strap die ik tot nu toe heb gebruikt met mijn Red Epic. De riem voelt veilig en comfortabel. Ik ben benieuwd hoe lang de strap meegaat met het gewicht dat ik eraan hang!"

Michael op pad met zijn uitrusting in Lowepro tassen en de Carry Speed FS-Pro Prime

Michael op pad met zijn uitrusting in Lowepro tassen en de Carry Speed FS-Pro Prime

Geef een reactie