Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Joey van Creatortools het liefst vlogt met een Gorillapod

Joby in de praktijk! Joey van Creatortools legt uit waarom de GorillaPod van Joby één van zijn favoriete gadgets is. Ken jij het Youtube kanaal van CreatorTools? Op dit kanaal reviewt Joey wekelijks de beste, handigste en nieuwste gadgets om geweldige video's mee te maken. Één van de favorieten van CreatorTools is een Joby GorillaPod, en niet alleen omdat 'Joby' al een beetje op 'Joey' lijkt...

Over CreatorTools

Joey Bettenbroek begon eind 2015 met het plaatsen van video’s over camera’s, microfoons, telefoons etc. Alles om een digitaal product mee te creëren. Ondertussen heeft CreatorTools samengewerkt met toffe merken als LG, Sony, Momentlens, Ricoh en natuurlijk Lume Cube, Olloclip, Joby en Velbon. Met meer dan 17.000 abonnees en meer dan 100.000 views per maand behoort CreatorTools tot de grootste tech channels van Nederland. De focus op het kanaal ligt op de content creatie. Hierbij proberen ze op een eerlijke en authentieke manier te kijken naar de producten en hun mogelijkheden. Natuurlijk worden hierin verschillende merken gebruikt en benoemd, maar CreatorTools focust vooral op de creatiemogelijkheden voor een doelgroep van jonge influencers, fotografen en videomakers.

Hoe maakt CreatorTools gebruik van Joby?

Joby ontwikkelde de GorillaPods in eerste instantie voor de fotograaf, maar vele vloggers maken inmiddels dankbaar gebruik van de flexibele statieven. Ze zijn namelijk niet alleen ideaal als statief, maar ook superhandig als grip, omdat ze flexibel zijn, en dus in iedere gewenste richting te buigen. Daar komt nog bij dat ze licht van gewicht zijn, en gemakkelijk mee te nemen. Wat vindt Joey nu zo handig aan de Joby GorillaPod?

Joey: "Ik neem de GorillaPod eigenlijk overal mee naartoe zodat ik overal gemakkelijk een video setup neer kan zetten voor mijn social media kanalen."

En Joey is niet de enige. Ook vloggers als Casey Neistat en Wil Dasovich maken veelvuldig gebruikt van de GorillaPods van Joby!

Geef een reactie