Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De 3 beste accessoires voor de GoPro Hero 8

De toonaangevende actie camera’s van GoPro zijn te gebruiken in oneindig veel situaties. De nieuwe GoPro Hero 8 Black is beschikbaar! Dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ronde ‘De drie beste accessoires’. Want er zijn momenteel zoveel GoPro accessoires op de markt en sommige accessoires zijn enkel te gebruiken in bepaalde situaties. Welke accessoires zijn nou echt het meest praktisch en bruikbaar in elke situatie? We hebben de drie beste GoPro Hero 8 accessoires voor je uitgezocht.

PolarPro Shutter Collection - beste filters voor de Hero 8

PolarPro Shutter Collection - de beste filters voor de GoPro Hero 8

1. PolarPro Shutter Collection – speciaal voor GoPro Hero 8 Black

Wil je voor je nieuwe actie camera ook een nieuwe set filters? PolarPro heeft altijd van die hele mooie filters en laat ze nou net ook een Shutter Collection hebben, speciaal voor de GoPro Hero 8. De Shutter Collection bestaat uit een ND8, een ND16 en een ND32 filter om de hoeveelheid licht te verminderen die op de sensor van de camera valt. Hierdoor kun je onder andere creatief spelen met de sluitertijd. Dit zijn de beste filters voor allround gebruik die je kunt hebben voor de GoPro Hero 8.

PolarPro Shutter Collection - eenvoudig in gebruik

PolarPro Shutter Collection - eenvoudig in gebruik

Deze filters zijn eenvoudig op je Hero 8 te plaatsen door het sterke magnetische filtersysteem. Eerst zet je het filterbasis op je cam en vervolgens is het verwisselen van 3 ND-filters zo simpel als een ‘klak’. Verder zou het PolarPro niet zijn als je filters niet werden geleverd in een mooie hoes met schuimvulling om de filters na gebruik op te bergen.

Bekijk de PolarPro Shutter Collection

53-in-1 accessoires zijn onmisbaar voor goede actieshots

In de complete 53-in-1 accessoirekit zitten alle mounts om geweldige actieshots te maken.

2. Een complete 53-in-1 accessoirekit

Je hebt de GoPro Hero 8 aangeschaft en wilt natuurlijk al die verschillende mounts wel eens uitproberen. Welke je als eerste koopt kan een lastige keuze zijn als je geen bakken met geld wilt uitgeven. Gelukkig is er de 53-in-1 Accessoirekit, met deze kit heb je alle mounts van een degelijke kwaliteit in één keer in huis. Zo ben je voorbereid op elk situatie en hoef je enkel te kiezen welke mount je het eerst wilt uitproberen.

53-in-1 heeft een Mount voor elke situatie

Voor elke situatie is er een mount beschikbaar.

Zo, daar zitten veel onderdelen in. De leukste en meest praktische mounts om video’s mee te maken zijn toch wel de Chest Harness, Head Strap, Suction Cup en de Floating ‘Bobber’ Grip. Maar ook de Vented Helmet Mount, WristStrap, Extendable pole, Clamp en Bike Handlebar Mount zijn heel erg praktisch om te gebruiken.

Bekijk de 53-in-1 Accessoirekit

De meeste accessoires spreken voor zich, zo draag je met de Chest Harness de GoPro op je borst en met de Head Strap draag je hem op je voorhoofd. Maar er zitten in deze uitgebreide set misschien een aantal accessoires waarvan je niet zo snel weet waarom ze ontzettend handig zijn om te hebben.

  • Quick Release Buckles – Normaal gesproken moet je de GoPro vastschroeven aan het koppelingsplaatje van een Mount. Met een Quick Release Buckle hoeft dat niet meer. Nu schroef je de Action Cam aan een Quick Release Buckle en op de mount schroef je de snelkoppelingsplaat.
  • J-Hook Buckles – Standaard monteer je GoPro vrij dicht op een oppervlak en de kantelhoek is vrij klein. Met de J-Hook Buckles maak je die hoek groter. Zo heb je meer vrijheid om de draaihoek van de GoPro in te stellen. Je kunt een J-Hook Buckle gebruiken in combinatie met alle mounts.
  • Anti-Fog inserts – Niets is zo vervelend als wanneer je aan het snorkelen of duiken bent en opeens beslaat je duikbril. Je ziet helemaal niets meer. Dit kan ook voorkomen met je GoPro in een beschermende behuizing tijdens natte omstandigheden. Anti-fog Inserts voorkomen dat de behuizing van je GoPro beslaat omdat ze het vocht opnemen.
  • Flat & Curved Mounts – Deze supersterke plakkers zijn waterproof en zijn bedoeld om voor ieder oppervlak de juiste bevestiging mogelijk te maken. Of je hem nou op je surfplank, kajak of zeilboot zet, je weet zeker dat je Action Cam daadwerkelijk blijft zitten. Je kunt de kleefstrip verwijderen door hem met bijvoorbeeld een föhn heel even te verwarmen, waarna je hem lost kunt trekken.

Een flexibel GorillaPod statief is ontzettend handig om te hebben

Een flexibel GorillaPod statief is ontzettend handig om te hebben.

3. Joby GorillaPod 500 Action - flexibel statief

Een flexibel statief is echt een aanrader voor niet alleen GoPro Hero 8 gebruikers, maar eigenlijk voor iedereen met een action cam. De Hero 8 vormt een perfecte combinatie met de Joby GorillaPod 500 Action. Een Joby GorillaPod is opgebouwd uit losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie poten van het statief vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neergezet kan worden. De GorillaPod 500 Action heeft de bekende action cam 3-punts aansluiting. De Hero 8 weegt 126 gram en de Action 500 weegt 83 gram, dus in totaal weegt jouw kit slechts 209 gram. Dat kun je best een lichtgewicht kit noemen!

Bekijk de Joby GorillaPod 500 Action

Geef een reactie