Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De beste accessoires voor de DJI Mavic 2 Pro / Zoom drone

DJI introduceert hun twee gloednieuwe paradepaardjes; de DJI Mavic 2 Pro en de DJI Mavic 2 Zoom drones. Om maximaal te genieten van je Mavic 2 zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. Deze twee nieuwe drones bieden je alles wat je nodig hebt om het beste uit je drone fotografie of drone films te halen.
Nou ja, bijna alles. Wij voegen er nog een aantal speciale DJI Mavic 2 Pro en DJI Mavic 2 Zoom accessoires aan toe, zodat je meteen helemaal up-to-date kunt gaan vliegen!

De beste grijsfilters voor de DJI Mavic 2 Pro en de DJI Mavic 2 Zoom drone

Wil je werken met langere sluitertijden om het welbekende cinematic effect te creëren in je videobeelden? Of ga je de mooiste zonsondergangen vastleggen met je gloednieuwe DJI drone? Maak dan gebruik van een ND-filter om je te helpen bij het vinden van een perfecte belichtingsbalans. De PolarPro DJI Mavic 2 Pro / Zoom ND filters zijn er in verschillende sterktes (van ND4 tot ND1000), met ieder een eigen doel. Zo ben je klaar voor iedere lichtsituatie.

dji-mavic-2-accessoires-filters

PolarPro ontwikkelde speciaal voor de Mavic 2 serie een hoogwaardige filterlijn om het beste uit je beelden te halen!

Polarisatiefilters voor de Mavic 2 Pro en Mavic 2 Zoom

Om ongewenste reflecties te voorkomen in bijvoorbeeld water of ruiten, raden we je aan gebruik te maken van een polarisatiefilter. Een ander groot voordeel van een polarisatiefilter is dat de kleurdynamiek flink wordt opgehaald. Hierdoor zien je beelden er nog levendiger uit.
Ook handig: PolarPro ontwikkelde voor de Mavic Pro 2 en de Mavic 2 Zoom ook ND/Polarisatie combinatiefilters. Zo hoef je niet van filter te wisselen om alles uit je beelden te halen. Nieuw aan de PolarPro polarisatie en ND/polarisatie filters is de ‘polarisatie-indicatie’. Dat klinkt niet alleen erg goed, maar het is ook nog eens heel handig. Door middel van streepjes op het filter kun je het polarisatie-effect heel precies instellen.

De beste bescherming voor je DJI Mavic 2 drone

Je nieuwe Mavic Pro 2 of Mavic 2 Zoom drone verdient natuurlijk een goede bescherming. Je wilt immers niet dat je drone beschadigd raakt tijdens het reizen. Zoek je een drone case waar je een volledig complete Mavic 2 set in kwijt kunt? Dan is de PolarPro Rugged Case voor DJI Mavic 2 perfect. In deze luxe drone koffer past jouw Mavic 2, samen met een remote, de lader, 4 extra batterijen. Ook is er ruimte voor dronefilters en kabels.

dji-mavic-2-accessoires-tas

In de Mavic 2 Minimalist Case (links) en de Mavic 2 Rugged Case (rechts) is jouw DJI Mavic II Drone perfect beschermd.

Liever een compactere draagoplossing? Kijk dan eens naar PolarPro’s Minimalist Case voor de Mavic 2. De naam zegt het al, deze case is precies groot genoeg voor de essentiële spullen die je nodig hebt voor een dronevlucht; je Mavic II drone, de oplader, 3 extra accu’s, filters en kabels. En het mooiste; deze drone case past in vrijwel iedere rugzak!

PolarPro Katana houder voor DJI Mavic 2

Ook de DJI Mavic 2 drones zijn weer voorzien van een geweldige (Hasselblad!) camera. Het is daarom eigenlijk zonde om de drone alleen maar te gebruiken voor opnamen vanuit de lucht. Met de speciale Katana houder voor de DJI Mavic Pro 2 en DJI Mavic 2 Zoom drone verander je jouw drone binnen no-time in een handheld camera. Je hangt de DJI Mavic 2 er eenvoudig in, zodat je deze vervolgens makkelijk en stabiel vast kunt houden om ook gewoon vanuit de hand te kunnen filmen.

dji-mavic-2-accessoires

Met de Katana grip verander je jouw DJI Mavic II binnen no-time in een handheld camera!

Geef een reactie