Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De beste accessoires voor die prachtige Sony Alpha A7

Met de Sony Alpha A7 II, A7R en A7S heeft Sony de reportagecamera opnieuw uitgevonden. Dankzij de 36 en 24 megapixel fullframe sensor leveren de Alpha 7II en 7R camera's beelden met een verbluffende scherpte en een prachtige dieptewerking. De 12 megapixel Alpha 7S is speciaal ontwikkeld voor 4K videofilmen en ook daar is die prachtige bokeh en hoge scherpte een uitstekend verkoopargument. Maar dat is niet het enige waarom je een Sony Alpha 7 aanschaft.

De camera's zijn ook nog eens zeer compact en robuust en dankzij handige adapters kun je er een wereld aan spannende objectieven op kwijt. Echte reportagecamera's voor allround journalistiek werk, die Alpha 7-modellen!

Lowepro Urban Reporter 250 AW cameratas

Als je op reportage gaat met een Sony Alpha 7R, 7S of 7II, dan is een goede reportagetas zeer belangrijk. Tenslotte wil je snel bij je apparatuur kunnen als de actie zich aandient, maar je cameratas moet wel comfortabel bruikbaar zijn in een drukke omgeving. Daarom heeft Lowepro de Urban Reporter 250 ontworpen. De naam zegt het al: dit is een fototas voor de journalistieke jager op beeld. De Urban Reporter 250 cameratas biedt ruimte aan een stevige systeemcamera met een professionele zoom zoals een 24-70mm f/2.8 en twee tot drie extra objectieven tot en met een 70-200mm f/2.8. In een apart achtervak past een 13-inch laptop. Ook allerhande fotoaccessoires en persoonlijke spullen passen in deze discrete maar praktische fototas, die dankzij zijn onopvallende uiterlijk ideaal geschikt is voor fotojournalisten en urban fotografen. De speciale, gepolsterde camera-insert is bovendien volledig uitneembaar waardoor de Urban Reporter 250 in een handomdraai getransformeerd kan worden in een zakelijke schoudertas voor dagelijks gebruik.

Sony Alpha A7 accessoire Lowepro Urban Reporter

De Lowepro Alpha A7 is dankzij zijn onopvallende uiterlijk ideaal geschikt is voor fotojournalisten en urban fotografen.

Nissin i40 Flitser voor Sony Alpha A7

Omdat een Sony Alpha A7 zeer compact is, wil je liever geen enorme reportageflitser op die camera zetten. Maar toch heb je soms extra licht nodig. Er zijn namelijk situaties waarbij zelfs het enorme ISO-bereik van een Alpha A7 niet voldoende is. Dan is de Nissin i40 helemaal perfect. De Nissin i40 werkt TTL op alle Sony dslr- en systeemcamera's en ook is het mogelijk om de i40 als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de i40 flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Een bijzonder handige functie van de Nissin i40 flitser is het ingebouwde LED-videolicht, waarmee het mogelijk is om in 9 verschillende sterkten je onderwerp uit te lichten tijdens het filmen met je Sony Alpha 7S.

Nissin i40 review Sony

Nissin i40 voor de Sony Alpha A7

Hähnel Captur draadloze afstandbediening

Voor urban fotografen die regelmatig actie in de halfpipe willen vastleggen met hun Sony Alpha A7 of die op urban exploring gaan, is het wel praktisch om meerdere flitsers mee te nemen. De Nissin i40 kun je draadloos aansturen met behulp van een andere flitser, maar je kunt uiteraard ook een setje triggers gebruiken. Met de Hähnel Captur triggers is dat perfect mogelijk. De Captur werkt met het Sony ADI/P-TTL flitssysteem van de Sony Alpha A7 en je kunt daarbij vrijwel alle flitsfuncties van dit camerasysteem blijven gebruiken. Bovendien is de Captur te gebruiken om je Sony Alpha A7 camera aan te sturen. Bijvoorbeeld bij intervalopnamen of tijdsopnamen. Je stelt op de timermodule de gewenste tijd in en drukt gewoon op de knop. Handig en simpel!

Hähnel Captur Transmitter Receiver Set

Voor urban fotografen die regelmatig actie in de halfpipe willen vastleggen met hun Sony Alpha A7 of die op urban exploring gaan, is het wel praktisch om meerdere flitsers mee te nemen. De Nissin i40 kun je draadloos aansturen met behulp van een andere flitser, maar je kunt uiteraard ook een setje triggers gebruiken.

Carry Speed DS-2 Camerariem

Met de Carry Speed DS-2 camerariem is het mogelijk om je camera in één vloeiende handbeweging van je heup naar je oog te brengen als zich een fotomoment voordoet. Deze sling strap is daarmee perfect geschikt voor reportagefotografen met een systeemcamera als de Sony Alpha 7R, 7S en 7II die bovenop de actie willen zitten. Het handige koppelingssysteem werkt met een kogelkoppelstuk dat je direct in de statiefschroefdraad van je camera schroeft. De camera hangt op die manier altijd perfect op je heup. Deze sling strap is voorzien van een comfortabel en ademend neopreen schouderdraagstuk dat het gewicht van je fotospullen vermindert en het draagcomfort verhoogt. De manier van dragen van deze hoogwaardige schouderriem helpt bovendien nekklachten voorkomen. De gesp van de draagriem maakt een vlotte aanpassing van de riemlengte mogelijk en voor de veiligheid zijn alle gespen en koppelstukken van de DS-2 uitgevoerd in metaal. De bevestigingsclips hebben bovendien een veiligheidspal om ze los te kunnen koppelen. Per ongeluk je camera laten vallen is er dus niet bij!

Sony Alpha A7 accessoire Carry Speed DS2 camerariem

Deze sling strap is daarmee perfect geschikt voor reportagefotografen met een systeemcamera als de Sony Alpha 7R, 7S en 7II die bovenop de actie willen zitten.

Geef een reactie