Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De Modus 600RT MKII wint weer awards

In 2019 sleepte de Modus 600RT MKII Speedlight van Hähnel al 8 awards binnen. In 2020 wint die krachtige flitser daar nog eens 4 awards bij. En terecht, de super-accurate en consistente TTL, een 20-200mm gemotoriseerde zoom en een recycle snelheid van 1,5 seconde dankzij de Li-ion Extreme batterij maakt de 600RT MKII een zeer aantrekkelijke flitser.

Vier awards gewonnen

De Modus 600RT MKII wint bij PhotoPlus de award ‘Best on test’ en bij N-Photo de 3 awards voor ‘Best on test’, ‘Great value’ en de ‘Gold award’. Met 12 awards op zak behoort de Modus 600RT MKII bij de top-end flitsers en dat voor een betaalbare prijs.

“De prestaties zijn indrukwekkend op alle gebieden, van een krachtig maximaal vermogen tot supersnelle recycling.”

- PhotoPlus
Modus 600RT MKII wint 4 nieuwe awards

Optimale prestaties

Op het gebied van presteren behaalt de Modus 600RT MKII het maximale aantal punten in beide tests. Een factor waar de 600RT zeer goed op scoort is dat de TTL van zichzelf een mooie balans van het flitslicht met het bestaande licht maakt. Daarnaast kun je met de vele opties die de 600RT biedt, de flits nog altijd naar smaak fine-tunen. Één van die vele functies is het programmeerbare stroboscopisch flitsen waarbij diverse stadia van een beweging wordt vastgelegd. De gemotoriseerde flitskop met een bereik van 20-200mm heeft een diffusor met 14mm brede hoek en een uittrekbare reflectiekaart.

Daarnaast kan de flitser worden aangestuurd met de Viper TTL wat het gebruik van deze flitser ontzettend flexibel maakt. De RF master/slave transmissie heeft een bereik van 15 tot 100 meter.

Bekijk de Modus 600RT MKII

Meer weten? Bekijk de review over de Modus 600RT MKII van fotograaf Rick Roeven.

Li-ion Extreme accu voor snel herladen

Een van de meest geprezen kenmerken van de 600RT MKII is het gebruik van een Li-ion batterij in plaats van 4 AA-batterijen. De oplaadbare accu HLX-MD1 heeft een batterijcapaciteit van 2040mAh, dat gelijk staat aan 550x flitsen op vol vermogen en 1000x op half vermogen.

De sterke Li-ion batterij zorgt dat de recycle snelheid van de 600RT MKII ongelofelijk snel is. Op vol vermogen is dat 1,5 seconden en 0,7 seconden op half vermogen. Schematisch gezien is dat bijna één seconde sneller dan de zeven andere speedlights uit de tests van PhotoPlus en N-Photo.

Bekijk de HLX-MD1 Extreme accu

De Hähnel Modus 600RT Mk II is een topklasse flitser met pro-grade handling en bijpassende functies.

- N-Photo

Beste flitser in de Power-packed flashguns Group Test

Bij een flitsertest die werd uitgevoerd door Digital Camera in 2019, won de speedlight de awards voor Editor’s choice, Value award, Gold award, Best on test, Best for Sony, Best for Nikon, Best for Canon en Best for Fujifilm.

Bekijk de Flashtest van N-Photo magazine (pdf) en de test van PhotoPlus (pdf).