Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Degreef & Partner is de smartphonefotografiespecialist

...een hele mond vol! Maar Degreef & Partner weet als geen ander dat je niet altijd een spiegelreflexcamera bij je hebt. En dat hoeft ook niet, want de camera kwaliteit van de nieuwste smartphones, zoals de iPhone 7 of Samsung Galaxy S7, is hoog. Hoog genoeg om er prachtige foto's mee te maken. Met de juiste accessoires kan je bovendien creatieve effecten toevoegen aan je foto's. Zo hebben we onder andere de lenzen van Olloclip, waarmee je met je iPhone de mooiste macrofoto's maakt, groothoek vast kunt leggen, met of zonder fisheye, of 2x zo dichtbij kunt komen met een telezoom lens.
Fotografeer je vaak in het donker? Dan hebben we Lume Cube, een compacte LED-kubus van 4x4x4 cm met een kracht van 1500 Lumen! Uitgerust met Bluetooth, zodat je hem kunt synchroniseren met je smartphone.
Wanneer je vooral vaak video's maakt en kijkt met je smartphone, is Wraps iets voor je. Deze oordopjes raken niet in de knoop én je raakt ze niet kwijt! Wanneer je ze niet gebruikt, wikkel je ze namelijk om je pols als een armband!
Laten we vooral de welbekende Joby statieven niet gebruiken. Naast de GorillaPods voor (professionele) camera's heeft Joby namelijk ook de GripTight serie. De GripTight is een handige klem voor je smartphone met een 1/4" statiefschroef. Deze klem kan je op ieder statief bevestigen, bijvoorbeeld op een Joby GorillaPod Original. Zo kan je je smartphone overal neerzetten of -hangen om een foto of video te maken vanuit een origineel perspectief.
Ook handig: de smartphone hoesjes van Peli. Waterdicht en stootbestendig, dus ideaal voor bijvoorbeeld extreme sporters, of voor watersporters. En heb je de laders en kabels van Hähnel al bekeken?

Hier vind je een volledig overzicht van al onze smartphonefotografieaccessoires.

Geef een reactie