Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

DMC-GH4 van Panasonic: filmen met de juiste accessoires.

Met de Panasonic Lumix DMC-GH4 systeemcamera kun je uitstekend fotograferen. De 16 megapixel digital live mos beeldsensor en de continue opnamemogelijkheid tot 12 beelden per seconde in combinatie met een snelle autofocus maken het mogelijk om altijd raak te schieten bij actiefotografie. Maar ook videofilmers zullen deze Lumix systeemcamera op waarde weten te schatten door zijn creatieve gebruiksmogelijkheden en hoge beeldkwaliteit.

De Lumix DMC-GH4 is namelijk geschikt voor het maken van video's met 4K beeldkwaliteit. Met deze Panasonic is het dus mogelijk om films van bioscoopkwaliteit te produceren. Daarbij zijn behalve je eigen kwaliteiten natuurlijk ook de nodige accessoires onontbeerlijk.

Lowepro Pro Roller x 100 AW, DMC-GH-4 trolley

Lowepro Pro Roller x 100 AW: deze trolley is naast spiegelreflexcamera's ook geschikt voor accu's en LED-lampen die van pas komen bij het filmen.

Lowepro Pro Roller x100 AW cameratrolley, ook geschikt voor video apparatuur.

Wat heb je nodig voor een goede filmsessie? Uiteraard de Panasonic Lumix DMC-GH4 en een aantal goede objectieven, maar ook snelle geheugenkaarten, een LED-videolamp, een stevig statief en bij voorkeur een goede fototas om alles in op te bergen. De Lowepro Pro Roller x 100 AW is zo'n cameratas. Deze compacte trolley is zeer geschikt voor het vervoeren van al je filmgear van de ene locatie naar de andere.
Cameratas of fotokoffer zijn eigenlijk veel te bescheiden benamingen voor de Lowepro Pro Roller x100 AW trolley. Lowepro heeft namelijk haar veelbekroonde fototrolleys naar een hoger niveau getild. Dankzij het patent-pending MaxFit dividersysteem is het mogelijk om de ruimte voor je foto- of video-apparatuur optimaal te benutten en de duurzame hardshell buitenzijde biedt bescherming tegen zware klappen. De trillingsbestendige wielen zorgen ervoor dat de tas altijd soepel rolt en de ingebouwde All Weather AW cover beschermt je kostbare apparatuur bovendien tegen regen en stof. Daarbij is deze trolley lekker compact: hij kan gewoon mee als handbagage in het vliegtuig.

Joby Flash Clamp Locking Arm

Op de Joby Flash Clamp Locking Arm kan ook een LED-lamp worden bevestigd.

Joby Flash Clamp Locking Arm: slimme houder voor LED-lampen.

Een beetje videofilmer kan niet zonder LED-videolamp voor zijn Panasonic Lumix DMC-GH4. Tenslotte wil je je onderwerp optimaal uitlichten. Joby heeft voor het gebruik van zo'n verlichtingsset de Flash Clamp & Locking Arm ontwikkeld. Hiermee bevestig je een LED-paneel op de meest onmogelijke plaatsen. Klem de Clamp aan een buis of hek, bevestig de Locking Arm en positioneer je LED-paneel exact zoals jij het wilt. De Flash Clamp & Locking Arm zijn ideale accessoires voor videofilmers die veel op locatie werken.
Door de handige klemschroef kun je de Clamp aan objecten tot 5cm dikte bevestigen en dankzij de doordachte constructie met een enkele stelschroef zet je deze arm vervolgens exact in de gewenste positie.

Velbon DV 7000N. DMC GH-4 statief.

Velbon DV 7000N is één van de stevigste videostatieven verkrijgbaar.

Velbon DV 7000N, een degelijk statief voor je DMC GH-4.

Uiteraard heb je geen zin in schokkerige bibberbeelden als je aan het filmen bent. De ingebouwde beeldstabilisatie van de Panasonic Lumix DMC-GH4 voorkomt weliswaar ongewenste trillingen bij werken uit de hand, maar voor een strakke en vloeiende panning of stabiele opnamepositie is een statief onontbeerlijk. Daarom heeft Velbon de DV 7000N ontwikkeld. Dit professionele videostatief heeft een afneembare, vloeistofgevulde 2-weg PH-368 panoramakop met een lekker lange bedieningsarm. Dat maakt rustige en vloeiende volgbewegingen mogelijk tijdens het filmen. Door aan de vergrendelknoppen te draaien kan de kop kantelen en 360° om zijn as draaien en is de mate van frictie te beïnvloeden. Dankzij de horizontale en verticale schaalverdeling is het altijd mogelijk om exact naar de beginpositie terug te keren. De forse statiefpoten van Velbon DV 7000N staan garant voor stabiliteit.

B+W Vario ND

Met het B+W variabel grijsfilter regel je de belichting tijdens het filmen in een handomdraai. Het filter is ook beschikbaar in de kleine maten die passen bij Panasonic DMC GH-4.

B+W Vario ND variabel grijsfilter: komt van pas bij het maken van video opnamen met de Panasonic DMC GH-4.

Wat nog wel eens vergeten wordt bij het filmen met een dslr of een CSC-camera, is de hoeveelheid licht die je nodig hebt. Omdat een filmrate doorgaans overeenkomt met een langzame sluitertijd, is in veel gevallen het afstoppen van de hoeveelheid licht nodig om te voorkomen dat je video overbelicht wordt. De simpelste methode om dat voor elkaar te krijgen bij een camera als een Lumix DMC-GH4 is het dichtdraaien van het diafragma. Maar dat heeft een toenemende scherptediepte als vervelend bij-effect. Terwijl je vaak een zo klein mogelijke scherptediepte wilt om je onderwerp los te maken van de achtergrond... Daarom heeft B+W het Variabel ND XS-Pro MRC Nano grijsfilter ontwikkeld. Hiermee verminder je de hoeveelheid licht in stapjes van een halve stop met maximaal 5 stops. Dat biedt volop mogelijkheden voor werken met lichtsterke objectieven om een kleine scherptediepte te creëren! Dit filter is verkrijgbaar in maten van 52mm tot 82mm. En: indien nodig kun je het B+W Vario ND-filter combineren met vaste ND filters, waardoor je nog meer licht tegenhoudt.

Geef een reactie