Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

DroneHeroes.TV test accessoires voor drones

Het maken van foto- en video-opnames van drones wordt steeds populairder. Steeds meer mensen hebben beschikking tot een drone. Niet verwonderlijk, want met drones kun je prachtige beelden schieten vanuit een bijzonder perspectief; eentje waar je met je gewone camera vaak niet komt! De toenemende populariteit van drones heeft tot gevolg dat er steeds meer en steeds betere drone accessoires beschikbaar zijn om het werken met drones naar een hoger niveau te tillen.

Hoe vervoer ik mijn drone op een veilige manier?

Lowepro heeft daarvoor een ideale oplossing: DroneGuards! Dit zijn handige hardcases/backpacks waarin je je DJI Phantom of andere drone veilig en gemakkelijk kunt vervoeren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten en bieden ruimte aan zowel je drone als extra accessoires.

DroneHeroes met de Lowepro DroneGuard BP 450 AW op de stranden van Koh Samed

DroneHeroes met de Lowepro DroneGuard BP 450 AW op de stranden van Koh Samed

Hoe voorkom ik overbelichting van mijn drone-opnames?

Doordat opnames vaak op grote hoogte worden gemaakt, is er veel licht beschikbaar. Dit kan ertoe leiden dat je opnames overbelicht raken. Daarvoor heeft Polar Pro diverse grijsfilters op de markt gebracht voor onder andere de DJI Phantom 3 en 4 en de DJI Inspire 1. De filters variëren van 1 tot 6 stops, en zijn geschikt voor half-bewolkte dagen tot zeer zonnige en heldere dagen! Ook zijn er polarisatiefilters beschikbaar; deze zorgen voor een hogere kleurverzadiging en nemen weerspiegelingen op grote oppervlakken (zoals water en sneeuw) weg. Must have drone accessoires dus!

Hoe werken de drone accessoires tassen en filters in de praktijk?

Wij kunnen je wel vertellen welke filters en tassen je écht moet hebben, maar een ervaren drone-gebruiker kan dat veel beter! Daarom werken we samen met Ronny Brouwers van DroneHeroes.TV. Hij neemt onze drone accessoires mee op zijn reizen om ze te gebruiken bij zijn werk. Daarmee vertelt hij niet alleen wat zijn ervaringen zijn, maar zie je gelijk het resultaat!

De Lowepro DroneGuard BP 450 AW op vakantie!

De Lowepro DroneGuard BP 450 AW op vakantie!

Over Ronny Brouwers en DroneHeroes.TV

Ik ben Ronny Brouwers, oprichter van DroneHeroes.TV, een community voor mensen met een passie voor reizen, fotografie én drones. Op het moment van schrijven hebben wij 47.500 actieve volgers op Instagram, Facebook en YouTube. Via deze kanalen wordt er dagelijks nieuwe content gepubliceerd met de meest indrukwekkende beelden vanuit een geheel nieuw perspectief. Naast het delen van deze beelden zullen wij vanuit DroneHeroes.TV productreviews schrijven, reisaanbevelingen doen en last but not least, mensen inspireren. Om deze community naar een hoger niveau te tillen gaan we in de komende maanden de wereld rond reizen voor verschillende opnames. De volgende landen zullen o.a. aan bod komen: Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Dubai, Thailand, Filipijnen, Rusland, Malediven, Myanmar en meer!

Gedurende deze reizen zal Degreef & Partner ons ondersteunen met diverse camera en drone accessoires. Wij gaan onze ervaringen met deze producten delen zodat jullie precies weten welke producten nu de echte must-haves zijn voor drone foto- en videografie. Wil je ons verhaal blijven volgen? Like en volg ons dan op social media!

Een tussenstop in Dubai.

Een tussenstop in Dubai.

Geef een reactie