Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Fotograferen met je smartphone? Dit heb je nodig!

Of je nu alles wat los en vast zit fotografeert met je smartphone, of je smartphone alleen als vervanger dient wanneer je je camera een keer thuis hebt gelaten; iedereen fotografeert wel eens met zijn of haar smartphone. Niet voor niets wordt de kwaliteit van de camera een steeds belangrijker argument voor de koop van een telefoon en winnen apps als Instagram en Snapchat aan populariteit. We kunnen er echt niet meer omheen: met een smartphone kun je geweldige foto's maken die gezien mogen worden!

Til je smartphonefoto's naar een hoger niveau

Het maken van foto's met een smartphone is al tijden populair. En terecht, want goede smartphonefoto's zijn nauwelijks te onderscheiden van foto's die gemaakt zijn met een spiegelreflexcamera. Echter, om de mooiste foto's te maken met je smartphone moet je natuurlijk wél de juiste hulpmiddelen hebben. We zetten een aantal praktische smartphonegadgets voor je op een rijtje, zodat jij het beste uit jouw smartphone camera kunt halen!

Groothoek-, tele- en macrolenzen voor je iPhone

Een brede hoek op de foto zetten of juist het beeld dichter naar je toe halen zonder aan kwaliteit te verliezen? En hoe maak je macrofoto's met je smartphone? Olloclip heeft de oplossing in de vorm van compacte lensjes met een houder die je zo op je iPhone schuift. Met de 4-in-1 lens heb je bijvoorbeeld een fisheye, groothoek en 2 macrolensjes altijd bij de hand, of kies voor de Active Lens met een ultra wide-angle en een telelens. Voor de macrofotografen is er een Macro Pro set met 3 macrolenzen, die 7x, 14x én 21x vergroten! Met Olloclip haal je de mogelijkheden van een spiegelreflexcamera naar je smartphone. De Olloclip lenzen zijn verkrijgbaar voor iPhone 5/SE, 6/6S/6+/6S+ en iPhone 7/7+. Ze zijn zo klein dat je ze in je broekzak mee kunt nemen!

Met de telelens van Olloclip haal je beelden dichterbij zonder aan kwaliteit te verliezen.

Met de telelens van Olloclip haal je beelden dichterbij zonder aan kwaliteit te verliezen.

Altijd extra (flits) verlichting voor je smartphone bij de hand

In de winter is het vroeg donker. Lastig, want de ingebouwde flitser van je smartphone komt vaak niet verder dan een paar meter. Wat nu als je in het donker een foto of video wilt maken van je omgeving, of misschien wel van jezelf of je vrienden? Je kunt natuurlijk het licht van 5 smartphones gebruiken om de omgeving een beetje uit te lichten, maar één lichtbron in een blokje van 4x4x4cm levert meer licht op: de Lume Cube! Een extreem compacte LED-flitser, uitgerust met BlueTooth, zodat je hem kunt aansturen met je smartphone. En hij is nog waterdicht ook! Met een kracht van 1500 Lumen, regelbaar in 10 stappen, heb je met Lume Cube altijd voldoende licht bij de hand voor een selfie in het pikkedonker of een heldere natuurfoto bij weinig licht.

De kleine Lume Cube LED-lampen geven 1500 lumen aan licht; ideaal voor smartphonefotografie in het donker!

De kleine Lume Cube LED-lampen geven 1500 lumen aan licht; ideaal voor smartphonefotografie in het donker!

Houders en statieven om je smartphone overal neer te zetten of te hangen

Stel, er doet zich een fotomoment voor, maar je kunt of wilt de perfecte foto niet uit de hand nemen. Hoe zet jij je smartphone rechtop neer om een foto te maken? Je kunt een voorwerp zoeken om je telefoon tegenaan te zetten, maar dat is niet ideaal. Veel handiger is een smartphone statiefje van Joby! De Joby GripTight Micro Stand neem je bijvoorbeeld zo mee in je broekzak; een handig hulpmiddel om je smartphone neer te zetten! Wil je meer opties om je smartphone bijvoorbeeld in een boom te kunnen hangen of op een onstabiel oppervlak toch stevig te plaatsen, kies dan voor de flexibele GripTight GorillaPod stand. Wil je je smartphone op afstand bedienen, dan is er de Joby GripTight POV Kit: een grip en statief in één met een Impulse BlueTooth afstandsbediening!

Met de smartphone statiefjes van Joby zet of hang je je smartphone overal neer!

Met de smartphone statiefjes van Joby zet of hang je je smartphone overal neer!

Geef een reactie