Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Infographic: Kies jouw Joby GorillaPod

In 2006 kwam Joby op de markt met de allereerste GorillaPod: een stevig statief met flexibele poten, waardoor je hem overal stevig neer kunt zetten! Iets dergelijks bestond nog niet, en met de GorillaPod sprong Joby dus handig in op de behoefte van fotografen, van amateur tot professional, om foto’s te kunnen maken vanuit allerlei perspectieven, hoeken en onder alle lichtomstandigheden, zonder afhankelijk te zijn van een glad oppervlak om een statief neer te kunnen zetten.

De eerste Gorillapod was een groot succes, dus besloot Joby om dit innovatieve product door te ontwikkelen. Nu, bijna 10 jaar later, zijn er zo’n 10 verschillende GorillaPods verkrijgbaar, elk met zijn eigen, specifieke kenmerken. We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om te bepalen welke GorillaPod de beste is voor jou en je camera.

De oplossing: Joby Gorillapod Infographic

Gelukkig heeft Joby ook daarvoor een oplossing gevonden! In onderstaande infographic vind je in een handomdraai de beste GorillaPod voor jouw camera (of tablet of smartphone), door de gekleurde lijnen te volgen en op het juiste statiefje te klikken!
Meer weten over de populairste Joby GorillaPods? Lees dan onze blogpost waarin diverse types worden uitgelicht!

Infographic Joby GorillaPod

Joby Gorillapod Original Joby Gorillapod Magnetic Joby Gorillapod Mini Magnetic Joby Gorillapod Video Joby Gorillapod Micro Joby Gorillapod Hybrid Joby Action Tripod Joby Gorillapod Hybrid Joby Gorillapod Zoom with Ballhead Joby Gorillapod Focus with Ballhead

Geef een reactie