Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Handige smartphone camera accessoires

Fotograferen en filmen met een smartphone is de gewoonste zaak van de wereld tegenwoordig. "Iedereen fotograaf", zo lijkt het wel. Met de huidige kwaliteit van de camera's die in smartphones zijn ingebouwd is de fotografie een nieuw tijdperk ingegaan. Een bedreiging voor de traditionele compactcamera, zo hebben veel camerafabrikanten al gemerkt. Maar ook een uitdaging voor leveranciers van handige smartphone camera accessoires. Wie zijn smartphone alleen maar gebruikt voor selfies doet zichzelf dus eigenlijk tekort. Want laten we wel wezen: met wat extra hulpjes kun je veel meer uit je smartphone halen dan je denkt!

Handige Joby GripTight smartphonehouders

Wie zijn smartphone stevig vast wil zetten kan bij Joby terecht. De Joby GripTight modellen zijn bedoeld om je smartphone veilig neer te zetten en met de Joby GripTight Gorillapod en Gorillapod XL Kun je zelfs je mobieltje aan een fietsstuur, boomtak of verkeersbord vastmaken indien gewenst. En uiteraard kun je de GripTight smartphonehouders ook combineren met andere Joby producten zoals een Locking Arm of een Gorillapod Arm. De meest onmogelijke opnamehoeken worden zo toch mogelijk om creatieve foto's en actievideo's te produceren! En dat is niet alleen handig voor het maken van selfies...

Joby Griptight Smartphone camera accessoires

Joby Griptight Smartphone camera accessoire

Peli Case smartphone camera accessoires

Het spreekt voor zich dat je niet wilt dat je dure smartphone onderweg het lodje legt door vocht, stof, zand of stuiteren en daarom maakt Peli heel handige smartphone cases van zeer hoge kwaliteit. Niks simpel beschermhoesje of smalle rubber stootrand, maar gewoon een oerdegelijke hardcase die val-, stoot-, stof- en vochtbestendig is. De Peli i1015 Smartphone case is ontworpen voor de Apple iPhone en de iPod Touch, maar hij is ook geschikt voor verschillende andere smartphones waaronder de Blackberry Curve, Storm en Pearl, de T-Mobile G1 en diverse Nokia modellen. De regelaars van de microfoon en het volume zijn volledig bruikbaar en je kunt probleemloos de oortelefoonkabel aansluiten. Peli heeft logisch nagedacht bij het ontwerpen van de transparante i1015 case en daarom is er in de speciale rubberen bekleding een ingebouwde snoermanager aanwezig om alle kabeltjes op te kunnen bergen tijdens het vervoer. De roestvrijstalen structuur van de i1015 Pelicase zorgt ervoor dat schokken opgevangen worden en de transparante behuizing met O-ring maakt hem spatwaterbestendig en stofdicht.

Pelicase ce1150 smartphone case

Pelicase ce1150 smartphone case

Overal stroom voor je smartphone

En mocht je tijdens het filmen en fotograferen met je smartphone ontdekken dat dat toch best veel stroom kost: geen probleem! Hähnel levert volop smartphone camera accessoires zoals universele laadkabels voor diverse typen iPhones, inclusief lightning naar USB aansluiting en universele auto-adapters waar je meerdere iPhones op kunt aansluiten.

Hahnel Smartphone Accessoires

Hahnel universele smartphone en iPhone laadkabels

Geef een reactie