Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

High Speed Sync firmware update voor Nissin i60A / i40 Fuji beschikbaar

Yes, hij is er: de firmware update die High Speed Synchronisatie op de Nissin i60A en i40 flitsers voor Fuji mogelijk maakt! Wil jij gebruik maken van de HSS functie? Dan kunnen wij jouw flitser updaten. De procedure is als volgt:

Voor consumenten

Stuur je flitser(s) op naar onderstaand adres. Vergeet niet de doos voldoende te frankeren! Het updaten van de flitser is gratis, maar de verzendkosten van de flitser aan ons zijn voor jouw rekening. De kosten van de retourzending nemen wij voor onze rekening.

Degreef & Partner
t.a.v. Firmware Update
De Schorpioen 7
5215 MD 's-Hertogenbosch

Let op: Voeg een briefje bij de flitsers met je eigen adres, zodat we weten aan wie we de flitser(s) moeten retourneren!

Het proces van updaten en verzenden neemt ongeveer 1 week in beslag. Kun je je flitser niet zo lang missen? Dan kun je ook bij ons langskomen; wij updaten de flitser(s) dan ter plekke voor je. Maak hiervoor wel eerst een afspraak met ons!

Voor dealers

Afhankelijk van je voorraad kunnen we bij je langskomen om de flitsers te updaten, of kun je de flitsers aan ons opsturen om ze te laten updaten. Neem contact op met jouw vertegenwoordiger (Jan, Jelger of Martin) om af te stemmen wat in jouw geval de beste oplossing is.

De nieuwe HSS Firmwares zijn nu beschikbaar voor de Air1 Commander, i40, i60 en Di700.

4 gedachten over “High Speed Sync firmware update voor Nissin i60A / i40 Fuji beschikbaar”

 • Werkt HSS met deze update in combinatie met ieder Fujifilm camera, ook de X-T10?

  Reageren
  • Beste Rob,
   De HSS functie op de flitsers werkt, na de update, met alle Fuji camera's die HSS ondersteunen. Raadpleeg de handleiding van uw camera om uit te vinden of uw camera deze functie ondersteunt.
   Groeten,
   Chiara (Degreef & Partner)

   Reageren
 • José Oliveira 28 mei, 2017 om 16:11

  Hi, I live in Portugal how can I get the upgrade? Thanks.

  Reageren
  • Hi José,

   We're not the distributor for Portugal. You can contact your local distributor, Beirafilme, to ask them about the procedure for Portugal.

   Reageren
Geef een reactie