Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Joby Action Series: Gopro en Action camera accessoires

Joby is bekend van de ontzettend handige Gorillapod ministatieven, die dankzij flexibele, met rubber beklede en draaibare gewrichten overal aan bevestigd kunnen worden. Maar met de Joby Action Series heeft Joby nog veel meer nuttigs uitgedacht voor Action camera's.
Speciaal voor gebruikers van action cams zoals een GoPro Hero, een Sony AS 100, X1000V, een Contour Roam of een Garmin Virb is een serie praktische accessoires ontwikkeld om deze camera's optimaal tot hun recht te laten komen. Natuurlijk kun je er ook kleine videocamera's en action cams van andere merken op gebruiken, want alle accessoires zijn multi-inzetbaar.

Joby Action Grip & Pole

Met de Joby Action Grip & Pole heb je nog veel meer mogelijkheden. Niet alleen kun je je action cam heel stevig beetgrijpen, maar dankzij de losse, opschroefbare aluminium stick van maar liefst 46cm lang zijn ook perfecte opnamen van jezelf mogelijk vanaf afstand.

Joby Action Series Grip & Pole

Zo is er bijvoorbeeld de Joby Action Grip. Die is ontworpen om in de gekste situaties je action cam goed vast te kunnen houden. Het dingetje weegt slechts 90 gram en is bijzonder compact ontworpen. Door het ontwerp met brede ribbels op een met rubber bekleed handvat heb je onder de meest extreme omstandigheden nog grip, ook met handschoenen aan, en om te voorkomen dat je kostbare GoPro overlijdt als je de Action Grip per ongeluk uit je handen laat glippen, heeft Joby een verstelbare polslus aangebracht. Bovendien blijft de Action Grip drijven als hij in het water valt. Wel zo prettig om te weten tijdens het surfen. Met de Action Grip & Pole heb je nog veel meer mogelijkheden. Niet alleen kun je je action cam heel stevig beetgrijpen, maar dankzij de losse, opschroefbare aluminium stick van maar liefst 46cm lang zijn ook perfecte opnamen van jezelf mogelijk vanaf afstand. En: dankzij de schroefdraad aan de boven- en onderkant van de pole kun je meerdere sticks aan elkaar schroeven voor een nog grotere afstand tussen jou en je action cam. Dat geeft hele interessante perspectieven!

Joby Action Jib Kit

Met de Action Jib Kit maak je shots zoals je die normaal alleen in de film ziet. De Jib Kit is bedoeld om van bovenaf spannende actieopnamen te maken terwijl je toch volledige controle houdt over je camera.

Joby Action Jib Kit & Pole Pack

Maar het wordt pas echt leuk met de Joby Action Jib Kit, al dan niet in combinatie met andere Joby Action Series accessoires. Met de Action Jib Kit maak je shots zoals je die normaal alleen in de film ziet. De Jib Kit is bedoeld om van bovenaf spannende actieopnamen te maken terwijl je toch volledige controle houdt over je camera. Vergeet het gedoe met drones en gebruik gewoon de Joby Action Jib Kit voor die perfecte blik van bovenaf. Hengelen naar fantastische beelden was nog nooit zo simpel! De Joby Action Jib Kit & Pole Pack bestaat uit een modulaire camera-arm met drie aluminium stangen, een handvat en een camera clamp. Je zet de Jib Kit & Pole Arm razendsnel in elkaar op de gewenste lengte, je bevestigt de klemmen en je monteert de camera. Klaar voor actie! Eenmaal in elkaar gezet bedien je de camerabeweging met de soepel draaiende instelwielen die verbonden zijn met een snaar. De maximale lengte van de arm is ruim 150cm maar ingeklapt is de hele arm net iets langer dan 50cm. Dat is lekker compact en om alles te vervoeren levert Joby een ontzettend handig opbergetui mee.

Joby Action Suction Cup & Gorillapod Arm

De Joby Suction Cup & Gorillapod Arm is combinatie van een sterke zuignap met de flexibele Gorillapod Arm. Hiermee is het mogelijk om een action camera aan ieder glad oppervlak te bevestigen.

Nog meer Joby Action camera Accessoires!

Uiteraard is Joby Joby, dus is er een enorm pakket aan handige extra's leverbaar om de Joby Action Series compleet te maken. Met de handige Joby Hub Adapter bijvoorbeeld, koppel je een Joby Locking Arm of Gorillapod Arm probleemloos aan een Joby Suction Cup of een andere Joby arm. Ideaal voor gebruik met een of meerdere action cams in combinatie met bijvoorbeeld een LED-lamp of een flitser. Omdat de schroefdraad een universele 1/4-inch statiefdraad is, kun je de Hub Adapter uiteraard ook gebruiken met andere accessoires met zo'n schroefdraad, zoals een trigger, een eenbeenstatief of een Selfie Stick. De Joby Suction Cup & Gorillapod Arm is combinatie van een sterke zuignap met de flexibele Gorillapod Arm. Hiermee is het mogelijk om een action camera aan ieder glad oppervlak te bevestigen. Een slimme oplossing om bijvoorbeeld een GoPro camera te bevestigen aan een kanodek, een skateboard of een surfplank! De Gorillapod Arm heeft de bekende buigzame Gorillapod-constructie en bestaat uit vijf kogelgewrichtjes. En dan is er nog de Joby Mini Pivot Arm, waarmee je een GoPro actioncam, een trigger, een flitser of een kleine fotocamera probleemloos vastzet aan andere Joby Action Series accessoires.

Joby Action Clamp of een Flash Clamp.

Joby heeft ook dergelijke armen in combinatie met een Action Clamp of een Flash Clamp. Allemaal handig en compact om van alles en nog wat aan tafelbladen, surfplanken, mountainbikesturen of gewoon aan je helm te bevestigen.

Joby Action Series heeft ook dergelijke armen in combinatie met een Joby Action Clamp of een Flash Clamp. Allemaal handig en compact om van alles en nog wat aan tafelbladen, surfplanken, mountainbikesturen of gewoon aan je helm te bevestigen. Verzin maar wat je waaraan wilt koppelen en Joby heeft er wel een Action Series accessoire voor. En zo niet, dan komt het binnenkort ongetwijfeld op de markt, want Joby zit nooit stil en denkt mee met snowboarders, mountainbikers, kitesurfers en skaters, en met alle ander gebruikers van een action cam.

Geef een reactie