Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Joby Action Series: nieuwe bevestigingsoplossingen voor GoPro camera’s

Het creatieve merk Joby, bekend van de flexibele Gorillapods komt met een interessante uitbreiding van het assortiment: Joby Action Series, bevestigingsoplossingen voor action camera’s zoals GoPro. De nieuwe Joby Action Clamp is een degelijke tafelklem die beschikbaar komt in twee uitvoeringen: één met flexibele Gorillapod Arm en één met een vibratiebestendige Locking arm.

Dankzij deze producten is het mogelijk om een action cam aan ieder oppervlakte te bevestigen zodat je gemakkelijk video-opnamen kunt maken met jezelf in de hoofdrol. Denk hierbij aan actievideo’s tijdens het skateboarden, surfen en mountainbiken. Ook komt er een Gorillapod Action. Dit product is gelijk aan de populaire Gorillapod Hybrid maar wordt nu geleverd met een speciale GoPro snelkoppeling die geplaatst kan worden op het universele 1/4" statiefschroefdraad.

Handige GoPro accessoires in verschillende uitvoeringen

Met de Joby Action Clamp met Locking Arm maak je gemakkelijk ultra-stabiele video-opnamen. De Locking Arm is zo gemaakt dat een camera voor een lange tijd trillingsvrij gepositioneerd kan worden. De Action Clamp met Gorillapod Arm blinkt uit in flexibiliteit; door de beweegbare arm, gemaakt van Gorillapod kogelgewrichten, kan de positie extreem snel veranderd worden. De Joby Gorillapod Action kan dankzij de buigzame poten overal aan bevestigd worden: stenen, een leuning, een lantaarnpaal etc. De camera kan zo gepositioneerd worden zodat 90 graden ‘tilt’ en 360 graden ‘pan’ bewegingen mogelijk worden.

Joby Action Series kwaliteitsproducten voor GoPro

Alle producten zijn gemaakt van de beste materialen zoals Japans ABS kunststof van medische kwaliteit, Duits TPE rubber en schroeven van roestvrij-staal. Voor alle Joby producten is twee jaar fabrieksgarantie geldig.

Joby Action Clamp met Gorillapod Arm heeft een adviesprijs van €29,95. Joby Action Clamp met Locking Arm heeft een adviesprijs van €49 gekregen, net zoals de Joby Gorillapod Action.

Geef een reactie