Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Joby GripTight Auto Vent Clip. Smartphone ventilator clip

De Joby GripTight Mount is een verschrikkelijk handig dingetje. Dat is uiteraard geen objectieve constatering, maar wel een feit. Want Joby biedt met de GripTight in al haar gedaanten de mogelijkheid om je smartphone als display, navi, filmcamera of handsfree telefoon te gebruiken zonder dat je moeilijke toeren hoeft uit te halen om die smartphone ergens neer te zetten. En: met een tablet kan het ook, maar daar heb  je een grotere GripTight voor nodig.

Ga naar de Joby Auto Vent Clip productpagina's of lees verder voor meer achtergrondinformatie.

Joby-Griptight-auto-vent-clip-ventilator-clip4

Vooraanzicht van de Joby GripTight Auto Vent Clip in de normale en XL-uitvoering.

Handsfree? Joby! Smartphone Auto Ventilator Clip

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je wilt iets filmen met je smartphone, maar als je die in de hand houdt trilt het beeld toch meer dan verwacht. Of je wordt gebeld en je hebt beide handen nodig om je stuur vast te houden. Om nog maar niet te spreken over die keer dat je wilde videobellen en tegelijkertijd aantekeningen maken. Onhandig, vonden ook de ingenieurs van Joby. Daarom hebben ze de GripTight Mount ontwikkeld.

Joby-Griptight-auto-vent-clip-ventilator-clip

De Joby GripTight Auto Vent Clip is universeel en kan worden bevestigd aan vrijwel alle ventilatieroosters in de auto.

Verende asjes en rubber klauwen

De Joby GripTight Mount heeft met rubber beklede klauwen die gekoppeld zijn aan twee verende, in lengte verstelbare asjes. De GripTight Mount 'grijpt' daarom altijd perfect om je smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats. En gebruik je de GripTight niet, dan kun je hem heel eenvoudig invouwen en meenemen. Hij weegt maar 18 gram en meet ingevouwen slechts 78mm, dus er is altijd plaats voor in een tas of jaszak. Of je hangt hem om je nek aan het handige lanyard-oog... Dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad kun je de GripTight Mount heel gemakkelijk op een Gorillapod of willekeurig ander statief schroeven en daarmee een telefoonstandaard creëren op je bureau of op je dashboard, maar als je een Gorillapod gebruikt als handgreep is het ook een perfecte oplossing voor handheld filmen. Bijvoorbeeld als je een GoPro wilt bedienen via je smartphone. Er zijn ondertussen zelfs journalisten die met een Joby GripTight Mount, een Gorillapod en een iPhone hun werk doen!

Joby GripTight en GripTight XL zijn samen geschikt voor vrijwel alle smartphones beschikbaar.

Joby GripTight en GripTight XL zijn samen geschikt voor vrijwel alle smartphones die er momenteel beschikbaar zijn.

Meerdere uitvoeringen

Uiteraard hebben de mannen van Joby niet stil gezeten na het presenteren van hun geesteskind. De originele Joby GripTight Mount kan overweg met mobiele telefoons die tussen de 54mm en 72mm breed zijn, zoals bijvoorbeeld de iPhone 5, 5C, 5S en 6, de Samsung Galaxy S4, HTC M9, Nokia Lumia en Sony Xperia modellen. Voor grotere smartphones werd vervolgens de GripTight Mount XL ontworpen, die geschikt is voor mobiele telefoons zoals bijvoorbeeld de iPhone 6plus, de nieuwste Samsung Galaxy Note en Galaxy S6 Edge, grotere Nokia Lumia modellen en de Huawei Ascend. En aangezien ze toch bezig waren aan de tekentafel, zetten de Joby-ontwerpers ook een serie GripTight Mounts voor kleine tablets op de wereld, bedoeld voor kleinere tablets als de Samsung Galaxy tab en de Apple iPad Mini. Daarmee is er nu een complete lijn GripTight Mounts leverbaar voor smartphones en tablets van 54mm tot en met 140mm breed. Dat schept mogelijkheden! Helemaal in combinatie met de Auto Ventilator Clip.

De Joby GripTight Auto Vent Clip bevestig je op de volgende manier in het ventilatierooster van je auto.

De Joby GripTight Auto Vent Clip bevestig je op de bovenstaande manier in het ventilatierooster van je auto.

De Auto Vent Clip combineren met Gorillapods en clamps

Een GripTight Mount kun je combineren met een statief dankzij de 1/4-inch schroefdraad, en dat is niet alleen handig op je bureau, maar ook onderweg. Joby heeft een arsenaal aan Gorillapods, armen, clamps en zuignappen voor onder andere GoPro Hero actioncams. Combineer je een GripTight Mount met een Joby Suction Cup en Locking Arm, dan bevestig je in een handomdraai je smartphone aan de voorruit van je auto. Ideaal voor navigeren met je mobieltje! Maar je kunt natuurlijk ook een GripTight voor kleine tablets koppelen aan een statief en dat naast je camera neerzetten tijdens filmopnamen. App aanzetten en je hebt een lekker groot display naast je camera voor volledige controle. Met een Joby Action Clamp & Gorillapod Arm heb je zelfs niet eens een extra statief nodig want dan klem je die arm gewoon aan het statief zelf. Uiteraard werkt dit ook als je via je smartphone een camera wilt bedienen voor bijvoorbeeld natuurfotografie of macrowerk in de studio.

Joby-Griptight-auto-vent-clip-ventilator-clip3

Het pakket bestaat uit 3 items en wordt geleverd met een grote of een kleine GripTight smartphone houder.

GripTight Auto Vent Clip

De nieuwste brainwave van de Joby-techneuten heeft de GripTight Auto Ventilator Clip opgeleverd, waarmee autorijden en navigeren, handsfree bellen en Flitsmeister in de gaten houden een stuk veiliger geworden is. Dankzij deze handige clip bevestig je heel simpel een smartphone aan een ventilatierooster in het dashboard van je auto. Niks geen onhandige carkit maar gewoon de Joby GripTight Clip met de rubber 'krokodillenbek'-klem in een ventilatierooster duwen, de GripTight Mount in de houder schuiven en je smartphone tussen de met rubber beklede klauwen klemmen. De GripTight Auto Vent Clip heeft een vergrendelbaar minibalhoofd waardoor je de smartphone horizontaal of verticaal kunt zetten en precies naar je toe kunt positioneren om hem goed af te lezen. Uiteraard is deze auto clip er ook weer in meerdere maten: standaard en XL. Als klap op de vuurpijl levert Joby de handige Airplane Clip adapter mee. Daarmee haak je de houder heel simpel aan een klaptafeltje in de vliegtuigstoel voor je en kun je op je gemak lekker je eigen films kijken aan boord als blijkt dat jouw smaak qua onboard entertainment en die van de de airline in kwestie nogal uiteenlopen...

De Joby Auto Vent Clip is vanaf eind september uit voorraad leverbaar en heeft een adviesprijs van €29,95.

Geef een reactie