Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Joby Suction Cup & Locking Arm Review

De Joby Suction Cup is het ideale GoPro accessoire om overal aan te bevestigen, zelfs op de meest onmogelijke plaatsen! Hiermee bevestig je je GoPro stevig op elk glad oppervlak! Maar niet alleen je GoPro, ook je trigger, flitser of fotocamera kun je met de Joby overal bevestigen! Zo is de Suction Cup bijvoorbeeld ideaal om op een motor te plaatsen om video's te maken van je motorrit. Daarom heeft wheelietime.nl de Joby Suction Cup & Locking Arm voor ons getest.

Blijft de Joby Suction Cup goed zitten?

Wheelietime maakt veel filmpjes op de motor, en zoekt hierbij steeds een andere 'angle' om onder te filmen. Daarom zijn ze de uitgelezen partij om de Suction Cup aan een grondige test te onderwerpen! Ze hebben de Suction Cup & Locking Arm getest op zowel een auto als motor, maar zijn begonnen met de motor, met daarop de Suction Cup en een GoPro camera. Wheelietime: "Met de tripod mount is de GoPro met behuizing eenvoudig op de Locking Arm te monteren. Op een gladde ondergrond plakt de Suction Cup perfect! Hij is heel de rit blijven zitten. Ook wanneer we gaan stunten op de motor blijft de Suction Cup perfect zitten. Wat we heel belangrijk vonden, was dat de arm niet verandert van plaats. Bij andere merken blijft de Suction Cup meestal ook wel zitten, maar dan zakt de arm met de GoPro naar beneden. Dat is dus niet het geval met deze van Joby!"
Wheelietime onderwierp de Suction Cup aan een nog heftigere test. "We hebben zelfs een drift cursus gedaan, en daarbij hebben we de Suction Cup op verschillende manieren gemonteerd. Hoe we hem ook monteerden, hoe hard we ook de bochten pakten, de Suction Cup deed zijn werk perfect. Na 6 uur rijden kunnen we zeggen dat de Suction Cup & Lockig Arm doet waar hij voor is gemaakt: stabiel vast blijven zitten op een vlakke ondergrond."

De Joby Suction Cup & Locking Arm blijft goed zitten op de motor.

De Joby Suction Cup & Locking Arm blijft goed zitten op de motor.

Is de Joby Suction Cup eenvoudig te monteren?

Wanneer je snel een goede video wilt maken, is het belangrijk dat je niet eerst een half uur bezig bent met het in elkaar zetten van je accessoires. Je wilt natuurlijk graag snel aan de slag kunnen. Dat kan met de Joby Suction Cup. Wheelietime: "De draaiknop waarmee je de camera op elke gewenst hoek vastzet vonden wij perfect. Je hoeft niet moeilijk te doen met een extra sleuteltje, maar kunt deze gewoon los draaien, weer vast draaien, en klaar!"
Ook de afwerking van de Joby Suction Cup & Locking Arm viel in de smaak: "De Joby Suction Cup voelt goed aan. Ook de afwerking en de rode tinten laten de Joby Suction Cup er goed uitzien."

Met de Joby Suction Cup kan je prachtige beelden maken vanaf een rijdende auto!

Met de Joby Suction Cup kan je prachtige beelden maken vanaf een rijdende auto!

Conclusie: een handig en stevig accessoire voor snelle GoPro filmers

De Joby Suction Cup is dus gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en doet zijn werk erg goed. Hij blijft goed zitten op vlakke oppervlakken, ook bij hoge snelheden, en je GoPro camera zakt niet naar beneden. De Suction Cup is bovendien gemakkelijk te monteren en in te stellen op de juiste hoek. Er is ook een versie met een GorillaPod arm beschikbaar.
Wheelietime vat de Joby Suction Cup & Locking Arm zo samen: "Al met al vinden wij de Joby Suction Cup een topper! De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed! We gaan hier veel plezier mee hebben en ook nét die hoeken filmen die je anders niet kan filmen."
Nog een laatste tip van Wheelietime voor wie de Joby Suction Cup & Locking Arm ook gaat gebruiken: "Sluit altijd een tetherkabel aan voordat je gaat rijden. Mocht je vallen, of mocht de camera toch loskomen, dan blijft deze in ieder geval nog ergens aan hangen."

Geef een reactie