Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Flipside 400AW Review door Paul van Bueren

Reviews van gebruikers: als ik een specifiek product wil aanschaffen, lees ik ze, op zoek naar de dingen die ik belangrijk vind voor dat product. Vaak bevatten ze veel technische details, maar in dit geval wil ik het over een cameratas hebben. Wanneer ik op zoek ben naar een nieuwe fototas, dan wil ik graag weten of de tas lekker draagt en of je makkelijk bij je spullen kan. Zijn mijn fotospullen goed beschermd tegen de elementen en tegen eventuele diefstal als ik bijvoorbeeld portretten op straat maak en door drukke (winkel)straten loop?

De Lowepro Flipside 400AW

Nu is mij gevraagd een gebruikservaring te schrijven over de Lowepro Flipside 400AW, maar wanneer schrijf je zoiets? Een dag, een week, een maand of een jaar nadat je de tas in gebruik hebt genomen? Het specifieke moment is niet van belang. Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je de tas onder diverse omstandigheden en op diverse manieren hebt gebruikt.
Neem nou de Lowepro Flipside 400AW tas die ik via Degreef en Partner afgelopen zomer in ontvangst heb mogen nemen. De in matzwart uitgevoerde rugzak is in korte tijd in meerdere landen geweest en heeft gereisd per camper, fiets, auto, trein en te voet. Alle weertypes heeft ze al gezien, van 40 graden boven nul en brandende zon tot regen en de eerste nachtvorst. Ze heeft op de grond gelegen, in de modder, op het gras, op beton, op cement, op hout en ze heeft zelfs in een boom gehangen. Op mijn rug hangend zijn we tegen een aluminium schutting aangereden, met optrekkend autoverkeer achter ons dat rap naderde: ze zou bijna de eerste klap hebben gehad. Ze voelt zich thuis in de polder, in de stad in bergen en dalen. Zelfs een regenbui, daar is ze niet vies van.

De Lowepro Flipside 400AW door Paul van Bueren

De Lowepro Flipside 400AW door Paul van Bueren

De binnenkant van de Flipside fototas

De Flipside 400AW is veelzijdig in te richten. In mijn geval heeft ze, naast de vaste inhoud van twee Pentax 67 MK II bodies, 4 lenzen, 3 extension tubes, lichtmeter en diverse accessoires, ook een trui, een jas, twee bidons en vele fotorollen moeten dragen. De Lowepro Flipside 400AW beschermt haar inhoud zoals een moeder haar kind beschermt. Ze is een echte alleskunner, die geen krimp geeft en zich makkelijk aanpast aan de vorm van de drager. Kortom: een zeer comfortabele tas waar veel in kan!

De camera-uitrusting van Paul van Bueren

De camera-uitrusting van Paul van Bueren

Eenvoudige toegang tot de inhoud van de cameratas

Met de band om je middel kan je de tas van je rug op je buik draaien, waardoor je snel en makkelijk toegang hebt tot de inhoud zonder de tas van je lijf los te maken. De geïntegreerde regencover gaat volledig over de tas heen en laat enkel ruimte over waar de tas op de rug hangt. Ik ben dan ook zeer enthousiast over deze rugzak! Het enige nadeel dat ik tijdens het gebruik ben tegengekomen is dat de klep, die met een rits de inhoud beschermt, niet uit zich zelf open blijft staan. Dat vond ik lastig met inpakken. Echter, over het algemeen ben ik zeer enthousiast over de Lowepro Flipside 400AW, ook voor het gebruik met analoge apparatuur! Ik hoop er dan ook nog veel gebruik van te kunnen maken de komende jaren! Bedankt, Degreef & Partner, voor deze fraaie rugzak!

Detail: Pentax van Paul van Bueren in de Lowepro Flipside 400AW

Detail: Pentax van Paul van Bueren in de Lowepro Flipside 400AW

Deze review is geschreven door Paul van Bueren

Foto's van Paul van Bueren, gemaakt met de Lowepro Flipside 400AW op zijn rug

Oswiecim, Poland 2015 - Paul van Bueren

Camping in Oswiecim, Polen in 2015
Pentax 67 mk II
Kodak Portra 400
Door Paul van Bueren

Portrait of a Man in Krakow, Poland 2015 - Paul van Bueren

Krakow, Poland 2015 - Paul van Bueren

Straatbeeld Krakow, Polen in 2015
Pentax 67 mk II
Kodak Portra 400
Door: Paul van Bueren

Straatportret Krakow, Polen 2015 - Paul van Bueren

Straatportret Krakow, Polen in 2015
Pentax 67 mk II
Kodak Portra 400
Door Paul van Bueren

Geef een reactie