Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Flipside camera rugzakken review door Ateles Films

De fotorugzakken uit de Flipside-lijn van Lowepro zijn razend populair en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Deze Lowepro camerarugzakken zijn enorm stevig en je kunt er veel in kwijt. Het mooiste is dat je de rugzak binnen no-time naar voren ‘flipt’, waardoor je razendsnel toegang hebt tot je apparatuur, die overigens veilig beschermd is tegen grijpgrage handen, omdat de opening van het camerapand zich in het rugpand bevindt. Het interieur van de Flipside en Flipside Trek rugzakken is volledig naar jouw wensen in te richten. Ze komen in verschillende kleuren en maten, dus er is er altijd één te vinden die perfect bij je past. We vroegen Michael en Ana van Ateles Films om een drietal rugzakken uit deze lijn eens grondig aan de tand te voelen. Zij hebben de Flipside 400 AW II, de Flipside 500 AW II én de Flipside Trek BP 450 meegenomen op avontuur.

Perfect voor elke job

Michael en Ana: “De Flipside rugzakken zijn perfect wanneer we op pad gaan voor filmopnames, ongeacht welke apparatuur we gebruiken of in welk soort landschap we gaan draaien. Omdat de rugzakken in verschillende kleuren, groottes en materialen voorkomen is er altijd wel één geschikt voor de job van de dag. We zijn ook erg blij met de ‘Flip-functie’, waarmee je super snel toegang hebt tot de apparatuur.”

Flipside_II

Dankzij het unieke Flip-systeem kantel je de rugzak eenvoudig op je heup, zodat je razendsnel toegang hebt tot je apparatuur!

De Flipside rugzakken voor natuurfilmers

De camerarugzakken uit de Lowepro Flipside serie komen in verschillende kleuren. “De Camo kleurvariant is erg handig voor ons als natuurfilmers. Met deze kleur verdwijnt ons silhouet in de achtergrond van de wilde plekken die we bezoeken, waardoor we beter beschut kunnen werken. Super handig, omdat we de dieren die we vastleggen natuurlijk zo min mogelijk willen storen. De ritsen zijn soepel en geruisloos waardoor we de dieren niet wegjagen als we de tas openen.”

De beste kwaliteit

“Zoals we van Lowepro gewend zijn, genieten we ook bij de Flipside camerarugzakken weer van een uitstekende kwaliteit. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn kan tegen een stootje en is makkelijk schoon te houden. Er is genoeg ruimte voor verschillende camera’s, lenzen en accessoires, maar ook onze laptops, iPads en smartphones passen er makkelijk in. Dankzij het ergonomische ontwerp zijn de rugzakken met een volle lading heel comfortabel te dragen.”

Flipside 400

In de Flipside 400 is genoeg ruimte voor meerdere camera's, objectieven, accessoires en voor je laptop!

Oneindige veelzijdigheid

Ook op het gebied van veelzijdigheid voldoen de Flipside cameratassen aan al je wensen. De schouderbanden zijn los te maken, terwijl de heupband nog vast blijft zitten en je de tas dus eenvoudig op de heupen kantelt. Er is genoeg ruimte voor al je apparatuur, maar ook voor je persoonlijke spullen. “Vooral de vele accessoire-zakken vielen ons op. Deze maakt het mogelijk om eindeloos veel spullen mee te kunnen nemen. Alles past in één rugzak!”

Flipside Camo

Met de speciale Camo kleur blijf je mooi beschut tijdens het werken in de natuur.

Over Ateles Films

Loweprofessionals Michael Sanderson en Ana Luisa zijn professionele filmmakers, gespecialiseerd in natuurfilms en documentaires, voor bioscoop en televisie. Samen filmen ze, als Ateles Films, exotische en verre wildernissen over de hele wereld voor zenders als BBC, NHK Japan en National Geographic. Reizend door diepe regenwouden, hoge bergen en woestijnen nemen ze hun gespecialiseerde camera-apparatuur mee om verhalen te vertellen in en over deze buitengewone locaties.

Geef een reactie