Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Flipside Trek - Ideale camera rugzak voor outdoor fotografen!

Lowepro komt met een nieuwe fotorugzak die ideaal is voor de natuur- en landschapsfotograaf: de Flipside Trek! De serie bestaat uit 3 modellen die geïnspireerd zijn door de populaire Lowepro Flipside serie. Uiteraard is over elk detail van deze rugzak nagedacht. In samenwerking met een aantal natuurfotografen is de Flipside Trek uitgebreid getest en verbeterd, met als resultaat een camera rugzak die niet alleen een complete foto uitrusting kan dragen, maar die ook ruimte biedt voor outdoor accessoires. Uiteraard met veel draagcomfort!

Stevige fotorugzak met veel draagcomfort

De Lowepro Flipside Trek cameratassen zijn uitgerust met Lowepro Activzone, een systeem dat extra ondersteuning biedt voor je rug. De tas heeft bovendien een groot voorvak voor al je accessoires, mét een CradleFit vak voor een tablet. Bovenop zit nog een extra vak waarin je bijvoorbeeld eten en drinken mee kunt nemen. Uiteraard draagt de tas de naam Flipside niet voor niets: het camera compartiment opent aan de achterkant, wat inhoudt dat je de tas met de voorkant op de grond kunt leggen om je camera eruit te halen. Zo belandt het vuil van de grond niet op je rug als je de tas daarna weer verder draagt. Een ander voordeel van dit Flipside systeem is dat je je tas vanaf je rug op je buik kunt draaien door de schouderbanden af te doen, maar de heupband vastgeklikt te houden. Zo kun je bij je camera uitrusting zonder de tas op de grond te hoeven zetten!

De Lowepro Flipside Trek serie bestaat uit 3 maten rugzakken.

De Lowepro Flipside Trek serie bestaat uit 3 maten rugzakken.

De buitenkant van de Flipside Trek rugzakken bevat diverse straps om een statief mee te kunnen nemen. Aan de zijkant zitten bovendien 'mesh' pockets, ideaal om bijvoorbeeld een flesje in mee te nemen. Uiteraard is de Flipside Trek voorzien van een AW regenhoes. Uniek aan deze camera rugzak is dat de AW cover zich aan de bovenkant van de tas bevindt, in plaats van aan de onderkant. Een andere unieke feature is dat je op de voorkant van de cameratas een solar panel kan bevestigen, zodat je altijd energie bij de hand hebt!

De juiste camerarugzak voor iedere uitrusting

De Flipside Trek serie bestaat uit 3 tassen. De kleinste Flipside Trek 250 AW is geschikt voor een systeemcamera of compacte spiegelreflex. De Flipside Trek 350 AW is groot genoeg voor een gemiddelde spiegelreflexcamera met diverse lenzen of flitsers. De grootste tas, de Lowepro Flipside Trek 450 AW, is bedoeld voor een professionele dslr-camera met batterygrip, plus diverse extra lenzen en flitsers. In alle tassen kun je ook een 8 of 10-inch tablet meenemen.

8x de Lowepro Flipside Trek in actie

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

De Lowepro Flipside Trek in actie.

Geef een reactie