Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wat past er in een Lowepro GearUp Creator Box?

Soms heb je een cameratas nodig die gewoon precies groot genoeg is. Niet te groot, zeker niet te klein. Ik heb het als ik op pad ga en alleen de drone wil meenemen, of als we met het gezin naar de stad gaan en ik de camera voor de zekerheid toch bij me wil hebben. Met een zware cameratas met verschillende lenzen en alle accessoires op pad is dan wat te veel van het goede, en daar komt de Lowepro GearUp Creator Box Large II van pas.


foto van Robert-Paul Jansen

Geschreven door: Robert-Paul Jansen

Robert-Paul gelooft dat fotografie de beste manier is om een verhaal te vertellen of een emotie los te maken. Bekijk Robert-Paul's werk waarmee hij vooral een gevoel van sereniteit en stilte wil overbrengen.


Klein van formaat, groot in zijn soort

De Lowepro Creator Box L II is een 4L pouch met binnenmaten van 16,5 x 9,5 x 24 centimeter. De naam "Large" doet anders vermoeden, maar hij is zeker niet groot. Perfect voor een drone met remote, of een systeemcamera met een extra lens en accessoires. Daarnaast heeft de GearUp ook een binnen- en een buitenvak waar je kabels, lensdoppen of filters kunt bewaren en een extra vak voor een geheugenkaart.

De vergrendelingsriem houdt alles veilig waar je het wilt!

- Robert-Paul

De pouch is makkelijk te openen met het nieuwe QuickDoor-toegangssysteem waardoor je heel snel toegang hebt tot de belangrijkste inhoud. De vergrendelingsriem houdt alles veilig waar je het wilt! Door het aanwezigheid van het handvat aan de bovenzijde is de Creator Box makkelijk te dragen. De pouch kan niet oneindig volgepropt worden waardoor hij nooit echt heel zwaar zal zijn. Je neemt alleen mee wat je echt nodig hebt, en dat kan echt een verademing zijn is mijn ervaring.

Bekijk de Lowepro Creator Box Large II

Quickdoor Lowepro GearUp Creator Box Large II

Features GearUp Creator Box Large II

Flexibel interieur voor flexibele creaters

Je bergt je apparatuur veilig en overzichtelijk op in de Creator Box en de flexibele interieur verdelers zorgen ervoor dat je de indeling kan aanpassen naar de indeling die jij op dat moment nodig hebt. Binnen no-time heb je de GearUp Box omgezet van (in mijn geval) een pouch voor mijn camera met accessoires naar een pouch voor mijn drone met remote en filters.

De Lowepro GearUp Creator Box L II kan los gebruikt worden, maar je kunt hem ook gebruiken om van iedere tas een cameratas te maken. Het enige wat je hoeft te doen is hem in een andere tas te stoppen.

Ik heb de GearUp Creator Box L II gebruikt, maar hij is ook verkrijgbaar in de maten M en XL. De drie maten zijn allemaal verkrijgbaar in de nieuwe "II" versie, je kunt hierdoor de maat bestellen die het beste past bij jouw apparatuur. De Creator Box is onderdeel van de GearUp range van Lowepro, een serie producten die het leven makkelijk maken en zorgen dat je al jouw apparatuur snel en makkelijk kunt organiseren en opbergen. En daar is deze GearUp Creator Box precies goed in.

Bekijk de Lowepro GearUp Creator Box serie

Tip
De Lowepro Creator Box Medium II is een 2L pouch met binnenmaten van 13,5 x 8 x 18 centimeter en de Lowepro Creator Box Extra Large II een 8L pouch met binnenmaten van 21 x 12,5 x 28 centimeter.

wat past er in de GearUp Creator Box large

Mavic Air 2 drone met Lowepro GearUp Creator Box Large meenemen
Het flexibele interieur maakt de GearUp Creator Box passend voor elk soort gear.