Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Lens Cases - Flexibele uitbreiding van je cameratas

Soms heb je het gevoel dat je wel 10 verschillende cameratassen nodig hebt, omdat je nooit precies dezelfde apparatuur meeneemt. Voor een fotoshoot op locatie wil je veel apparatuur meenemen, maar wanneer je een lange wandeling gaat maken wil je alleen de hoogst noodzakelijke apparatuur meenemen om niet te zwaar bepakt te zijn. En trek je de stad in, dan heb je misschien weer nét een andere lens nodig dan in de natuur.
Gelukkig heeft Lowepro een oplossing waardoor je je lenzen en accessoires niet in je tas hoeft te proppen, maar je ze toch eenvoudig én beschermd mee kan nemen: Lens Cases! De kleine, handzame tasjes bieden precies genoeg ruimte voor een extra lens en kunnen aan de buitenkant van je Lowepro cameratas gehangen worden. Zo hoef je geen andere tas te zoeken wanneer je eens een keer wat meer lenzen mee wilt nemen, maar breid je een compactere tas eenvoudig uit. Bijkomend voordeel: je hoeft je cameratas niet steeds in en uit te pakken om van apparatuur te wisselen.

Lens cases zijn verkrijgbaar in diverse maten

De Lens Cases zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt er dus zowel een klein standaardobjectief in meenemen als een groot telezoomobjectief. Er zijn maar liefst 9 verschillende maten Lens Cases beschikbaar.

  • 7x8 cm voor een klein standaardobjectief
  • 8x12 cm voor een licht telezoomobjectief
  • 9x13 cm voor een compact telezoomobjectief
  • 9x16 cm voor een allround telezoomobjectief
  • 11x11 cm voor een professionele groothoekzoomlens
  • 11x14 cm voor een professionele standaardzoomlens
  • 11x18 cm voor een specialistisch telezoomobjectief
  • 11x26 cm voor een professioneel telezoomobjectief
  • 13x32 cm voor een professioneel teleobjectief

Compatibel met Lowepro SlipLocksysteem

De Lowepro Lens Cases kunnen bevestigd worden aan alle Lowepro tassen met het sliplocksysteem. Aan de achterkant van de lens cases zit een stevige SlipLock tab met klittenband die je over de lussen van de Lowepro SlipLock tassen heen schuift. Zo bevestig je de Lens case stevig aan je cameratas. De bekendste tassen die uitgerust zijn met het SlipLock systeem zijn die uit de ProTactic serie. Ook zijn de Lens Cases compatibel met het Lowepro Street & Field systeem. Je kunt ze dus ook aan je Technical Belt of Technical Vest hangen als je geen rug- of schoudertas wilt meenemen. Bovendien zijn de lens cases voorzien van lussen, zodat je ze ook met een karabiner aan een andere tas kunt hangen. De grotere lens cases hebben een afneembare schouderband, zodat je ze ook los kunt dragen.

De Lens Cases zijn eenvoudig te bevestigen op de SlipLock lussen van een cameratas.

De Lens Cases zijn eenvoudig te bevestigen op de SlipLock lussen van een cameratas.

Lenskokers met dikke beschermingslaag

De Lens Cases hebben aan de binnenkant een dikke schuimrubberen laag die een uitstekende bescherming biedt tegen schokken en stoten. Zo weet je zeker dat je lens niet beschadigt tijdens het vervoer. De binnenkant van de kokers is bekleed met zacht tricot-stof om krassen te voorkomen. De binnenkant het deksel is voorzien van gaasnet, waarin je je lensdop kunt opbergen wanneer je de lens gebruikt. Voor de ritsen is gebruik gemaakt van de Overlap-Zipper constructie, die extra bescherming biedt tegen stof en vuil. De grotere lens cases zijn voorzien van compressiebanden, waarmee je ze strak aan een tas kunt bevestigen.

De Lens Cases hebben een dikkere schuimcoating en een stevige bevestiging.

De Lens Cases hebben een dikkere schuimcoating en een stevige bevestiging.

Nooit meer ruimtegebrek in je cameratas

Met de Lowepro Lens Cases breid je je cameratas dus eenvoudig uit met extra ruimte voor je objectieven. Zo hoef je geen cameratas aan te schaffen voor elke situatie, maar maak je je huidige cameratas eenvoudig op maat voor elke klus. Er is een lens case voor bijna elke lens en de kokers zijn te bevestigen aan iedere tas! De Lens Cases van Lowepro komen dus altijd wel van pas!

Geef een reactie