Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Nova Sport 7L, 17L en 35L AW cameratassen

Lowepro Nova Sport AW-serie schoudertassen voor spiegelreflexcamera’s. De nieuwe cameratassen, verkrijgbaar in de formaten 7L, 17L en 35L passen binnen het Lowepro assortiment van ‘sports’-cameratassen, gemaakt van lichtgewicht materialen en uitgevoerd in vaak heldere kleuren. De Nova Sport AW-serie wordt gekenmerkt door een uitneembare camera-insert met afsluitbare stormflap.

De Lowepro Nova Sport AW -serie

De Lowepro Nova Sport AW -serie

Kenmerken van de Lowepro Nova Sport AW-serie

De Nova Sport AW-serie wordt gekenmerkt door een uitneembare camera-insert met afsluitbare stormflap, een All Weather regenhoes,moderne kleuren, voldoende extra vakken naast het hoofdcompartiment en een speciale plaats voor tablets of een MacBook. Wanneer het camera-insert wordt uitgenomen kunnen de tassen als dagelijkse schoudertas worden ingezet.

Nova Sport 7L AW is geschikt voor een instap spiegelreflexcamera met kitlens aangebracht, één extra lens, een 7” tablet en kleine foto-accessoires zoals geheugenkaartjes en een extra accu. Ook een actioncam kan zijn weg prima vinden in deze meest compacte tas uit de reeks.

Nova Sport 17L AW is geschikt voor een instap spiegelreflexcamera met compacte zoomlens aangebracht, één tot drie extra lenzen, kleine foto-accessoires en een max. 10” tablet.

Nova Sport 35L AW, het grootste model uit de serie, is geschikt voor één à twee professionele spiegelreflexcamera’s met een professionele zoomlens (zoals 24-105mm f/4.0), twee tot vier extra lenzen, een flitser, kleine foto-accessoires en een 13” MacBook. Zie: Nova Sport 7L AW Nova Sport 17L AW Nova Sport 35L AW.

Een gedachte over “Lowepro Nova Sport 7L, 17L en 35L AW cameratassen”

Geef een reactie