Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Photo Hatchback BP 150 en 250 AW II - Fototas On-The-Go

Ben je sportief aangelegd? Heb je een actief leven? Ga je er regelmatig lange dagen op uit met je camera? Dan is de Lowepro Photo Hatchback de perfecte fotorugzak voor jou! De Photo Hatchback serie bestaat uit de BP 150 AW II en de BP 250 AW II. Beide camerarugzakken ogen modern en sober, maar zijn toch elegant. Ze zijn ontworpen vanuit een puur praktische gedachte. Form follows function! Deze lichtgewicht fotorugzakken zijn ideaal om een hele dag mee te lopen, te fietsen of te klimmen. De perfecte fototas voor onderweg dus! En: omdat het cameravak uitneembaar is, kunnen de Photo Hatchbacks bovendien als volwaardige daypack worden gebruikt.

Photo Hatchback met 16 of 22 liter inhoud

De Lowepro Photo Hatchback BP 150 AW II heeft, ondanks zijn compacte opbouw, veel ruimte voor apparatuur. De inhoud is maar liefst 16 liter! In het speciale cameracompartiment past een kleine CSC-uitrusting of een dslr-camera met een zoomobjectief zoals een 28-70mm en een extra objectief of flitser en accessoires. Uiteraard kun je ook een complete action cam-uitrusting met bijvoorbeeld een GoPro Hero opbergen in de Photo Hatchback BP 150 AW II. Het cameravak is voorzien van twee handvatten en volledig uitneembaar, waardoor de volledige inhoud van deze fotorugzak kan worden benut voor alledaagse spullen. Daarom is dit ook een ideale rugzak voor iedereen die de camera wel eens een dagje thuis wil laten.
De grote broer van de BP 150 AW II is de Photo Hatchback BP 250 AW II. In deze camerarugzak kun je nog meer fotospullen kwijt, want de inhoud is in dit geval een ruime 22 liter. In het cameracompartiment past een uitgebreide compacte systeemcamera-uitrusting met meerdere objectieven of een digitale spiegelreflexcamera met een zoomobjectief zoals een 18-105mm en een tot twee extra objectieven. Een flitser en accessoires kun je er uiteraard ook in kwijt. En wie een dag stevig aan het sporten gaat, neemt gewoon een uitgebreide action cam-uitrusting met meerdere GoPro Hero camera's mee! Beide maten zijn verkrijgbaar in blauw en zwart.

De Lowepro Photo Hatchback fotorugzak is verkrijgbaar in de maten 150 en 250 AW en in blauw en zwart.

De Lowepro Photo Hatchback fotorugzak is verkrijgbaar in de maten 150 en 250 AW en in blauw en zwart.

Fotorugzak met hoog draagcomfort

Lowepro heeft de Photo Hatchback BP 150 AW II en BP 250 AW II ontworpen op draagcomfort en gebruiksgemak. Kijk je naar het draagcomfort, dan valt niet alleen het lage gewicht van minder dan een kilo op, maar ook de verdeling in het rugpand: twee zacht gepolsterde delen die tegen je schouderbladen steunen en een gepolsterd deel dat gericht steun geeft tegen je onderrug. Dat er ruimte is tussen deze delen is niet voor niets: via de kanalen wordt vochtige warme lucht afgevoerd, waardoor je rug minder snel gaat zweten tijdens een actieve wandeling. Ook bij bovengemiddelde inspanning houd je zo een comfortabele rugzak zonder daaronder een plakkerig T-shirt te ontwikkelen. De schouderpanden lopen over in dik gepolsterde, ergonomisch gevormde draagbanden en met de borst- en heupriemen kun je de fotorugzak uitstekend stabiliseren als je sneller beweegt. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat het uitneembare cameracompartiment gaat zwerven of stuiteren als je de Photo Hatchback niet helemaal vol hebt zitten, want dankzij een bevestiging met klittenband blijft dit zelfs op zijn plaats als je hardloopt of over een bospad davert met je mountainbike.

De Lowepro Photo Hatchback in gebruik.

De Lowepro Photo Hatchback in gebruik.

Lowepro Fotorugzak met gebruiksgemak

Qua gebruiksgemak heeft Lowepro vooral nagedacht over de toegankelijkheid en de veiligheid. Er is bewust afgezien van een modieuze uitstraling om ervoor te zorgen dat deze rugzak onopvallend is. Je loopt er dus niet direct mee in het oog als "fotograaf" en dat heeft zo zijn voordelen als je op reis bent. En het speciale cameravak kun je alleen maar uit de rugzak halen via het rugpand. Dit betekent dat grijpgrage vingers er niet bij kunnen en dat is een veilig idee in en drukke omgeving. In het bovenvak stop je een jas of een extra trui en in de gaasnet zijvakken berg je drinkflessen of een ministatief op zoals een Gorillapod. Als je het cameravak verwijdert door aan de praktische handvatten te trekken, verandert de Photo Hatchback zelfs in een volwaardige daytripper. De toegang tot je apparatuur via het rugpand heeft behalve een veiligheidsaspect nog een voordeel: als je je fotospullen tevoorschijn haalt, rust de tas op de voorzijde, waardoor het rugpand niet vies of nat wordt van de grond en er geen vuil het cameracompartiment binnendringt. Overigens: door de ingebouwde AW-hoes over de Photo Hatchback te trekken, wordt de weerbestendige buitenzijde helemaal perfect beschermd tegen de elementen. Wel zo fijn als je met deze fotorugzak onderweg bent in de sneeuw, tijdens trektochten in de altijd regenachtige Ardennen of juist in een stoffige omgeving zoals een woestijn. Het cameravak is voor maximale zekerheid bovendien met een rijgkoord en een stofhoes afgesloten.
De Photo Hatchbacks hebben als extraatje allebei het unieke Lowepro CradleFit tabletvak aan de voorzijde. Dit speciale vak voorkomt het beschadigen van je tablet door stoten of te hard neerzetten van de fototas. Bij de BP 150 AW II is hierin ruimte voor een 8-inch tablet zoals een iPad Mini of een Samsung Galaxy. In de BP 250 AW II kun je zelfs een 10-inch tablet of een kleine laptop kwijt.

De Lowepro Photo Hatchback biedt ruimte aan een foto-uitrusting en persoonlijke spullen.

De Lowepro Photo Hatchback biedt ruimte aan een foto-uitrusting en persoonlijke spullen.

Lowepro fototas voor de actieve en reizende fotograaf

Met de Lowepro Photo Hatchback BP 150 AW II en BP 250 AW II kun je met een gerust hart de wereld in. Of op reis, want beide rugzakken voldoen aan de IATA handbagagenormen van de meeste vliegmaatschappijen. Dus of je nou gaat zwerven door India, een dagje wilt fotograferen op de Wadden, een weekend skiën gepland hebt of een mountainbiketocht met GoPro's wil gaan maken: de Lowepro Photo Hatchback is de perfecte fotorugzak voor actieve hobbyfotografen, of fotograferende buitensporters, of filmende klimmers, skiënde filmers en fietsende fotografen... Als je actief op stap gaat met je camera, heb je gewoon een Lowepro Photo Hatchback BP 150 AW II of BP 250 AW II nodig. Punt.

Het foto-interieur van de Lowepro Photo Hatchback is uitneembaar.

Het foto-interieur van de Lowepro Photo Hatchback is uitneembaar.

Geef een reactie