Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro ProTactic AW #procollection voor professionele fotografen.

Het innovatieve cameratassenmerk Lowepro presenteert tijdens vakbeurs voor imaging Photokina in Keulen tien nieuwe producten voor professionele fotografen en foto enthousiastelingen. Opvallend zijn twee nieuwe producten genaamd ProTactic 350 AW en 450 AW welke zeer unieke eigenschappen bevatten en door Lowepro ook wel worden aangekondigd als de ultieme tassen. Ook is er de nieuwe serie genaamd Hardside met drie beschermende koffers met uitneembare camera-inserts. Populaire modellen uit de Toploader Pro AW-serie, Pro Trekker AW-serie en Lens Trekker AW-serie werden door Lowepro grondig onder de loep genomen en op meerdere punten vernieuwd.


Het resultaat is indrukwekkend en zeer functioneel. Alle producten zijn dit najaar in Nederland leverbaar. Uiteraard verzorgen wij als officiële Nederlandse distributeur weer de verspreiding. Alle producten worden leverbaar voor Lowepro sterrendealers vanuit ons magazijn in ’s-Hertogenbosch. Van de volledig nieuwe producten ProTactic 350 AW en ProTactic 450 AW zijn de verwachtingen zeer hooggespannen.

Lowepro Protactic 350AW en 450AW

Lowepro Protactic 350AW en 450AW

Lowepro ProTactic 350 AW en 450 AW

Zeer veelzijdige en multifunctionele camera backpacks voor foto-professionals
De ProTactic AW-serie van Lowepro bestaat uit twee modellen. In ProTactic 350 AW passen 1 à 2 professionele spiegelreflexcamera’s, 6 lenzen of flitsers, een 13” laptop, accessoires en een statief. ProTactic 450 AW biedt hiernaast nog ruimte voor 2 extra lenzen en heeft een iets groter laptop vak waardoor er een 15” laptop in past. Het cameravak bevat MaxFit dividers die optimale bescherming bieden en er voor zorgen dat er zoveel mogelijk in de tas past. Bijzonder aan de ProTactics AW tassen is dat de backpacks zowel aan de binnenkant als buitenkant zeer flexibel in te delen zijn. De buitenzijde van de tassen is voorzien van ruim 20 SlipLock-lussen waardoor accessoires zoals Lens Cases en camerabuidels gemakkelijk te bevestigen zijn. Ook bieden de tassen via drie zijden snelle toegang tot de camera; de backpacks kunnen dankzij een opening aan de bovenzijde zelfs in toploader-stijl worden ingericht. De ActivZone achterwand van de tas is ademend, biedt comfort en goede ondersteuning en kan naar wens worden ontdaan van de heupriem. De ProTactic AW-serie behoort tot de Lowepro categorie Urban Event en past bij bekende producten zoals de Stealth Reporter, Pro Messenger en het Street & Field systeem. Lowepro ProTactic 350 AW en 450 AW hebben respectievelijk een adviesprijs van €299 en €329.

Meer infotmatie kunt u hier vinden: Lowepro ProTactic serie

Lowepro Hardcase 200, 300 en 400

Lowepro Hardcase 200, 300 en 400

Lowepro Hardside 200, 300 en 400

Schokbestendige camerakoffers voor locatie- en actiefotografen.
De nieuwe Hardside-serie beschermende koffers van Lowepro biedt een veelzijdige oplossing voor o.a. reizende studiofotografen. Hardside 200 geeft plaats aan actioncams zoals GoPro, bevestigingsclips en andere accessoires. Hardside 300 en 400 bieden ruimte aan een spiegelreflex met max. 70-200 f/2.8 lens en 4-6 lenzen of flitsers (Hardside 300) of 6-8 lenzen of flitsers (Hardside 400). De koffers, gemaakt van ABS polymeer en in drie formaten verkrijgbaar, bieden extreme bescherming tegen vallen en stoten. De koffers worden geleverd met een zacht uitneembaar interieur dat door slim geplaatste handvaten en een draagharnas ook als handbagage kan worden meegenomen. Modellen 200 en 300 vallen tevens onder de noemer ‘Airline carry-on’. De koffers zijn afgedicht met siliconen in de rand waardoor vocht, zand en vuil niet bij de apparatuur kunnen komen. De Hardside-serie behoort tot de Lowepro categorie Location Studio en past bij producten zoals de recent vernieuwde Pro Roller x AW-serie, Magnum-serie en Pro Runner AW-serie. Lowepro Hardside 200, 300 en 400 hebben respectievelijk een adviesprijs van €329, €349 en €399.

Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Hardside Serie

Lowepro Toploader Pro AW II

Lowepro Toploader Pro AW II

Lowepro Toploader Pro 70 en 75 AW II

Twee flexibele en compacte cameracases met snelle toegang voor professionele fotografen.
De in 2009 geïntroduceerde Toploader Pro AW-serie is vernieuwd en verschijnt nu onder de naam Toploader Pro AW II. De serie bestaat uit twee producten, waarbij model 70 AW II een professionele camera kan bevatten met een 24-70 f/2.8 of 14-24 f/2.8 lens en Toploader Pro 75 AW II een pro-DSLR met 70-200 f/2.8 lens aangebracht. Ook in de nieuwe Toploaders is weer een 360º AW-regenhoes ingebouwd die de apparatuur te allen tijde beschermt. Nieuw is dat er twee Utility Straps standaard worden meegeleverd met de tassen. Deze Utility Straps maken het mogelijk de tassen op 3 manieren te dragen; als schouderriem, als 3-point holser of als 4-point borstharnas. De Toploader Pro AW II-tassen zijn weer voorzien van metalen clips en luxe ritstrekkers, bevatten een vakje voor kleine accessoires zoals geheugenkaartjes en hebben uitbreidingsmogelijkheden middels een Sliplock-lus. Toploader Pro 70 AW II en 75 AW II passen in de Lowepro categorie Outdoor Adventure en gaan respectievelijk €139 en €149 kosten.

Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Toploader Pro

Lowepro Pro Trekker 450AW en 650AW

Lowepro Pro Trekker 450AW en 650AW

Lowepro Pro Trekker 450AW en 650AW

Expeditie backpacks voor fotografen met grote lenzen en een uitgebreide camera uitrusting.
Lowepro heeft de feedback op de bestaande Pro Trekker AW-serie ter harte genomen en de populaire backpacks op meerdere punten aangepast. De serie is teruggebracht van 3 naar 2 modellen en de kleur is nu zwart in plaats van mica. De Packjack verstel-tool van de eerste serie is komen te vervallen en vervangen door het ActivLift Systeem dat betere Airflow en comfort van de achterwand garandeert. Het kostbare glas in de tas krijgt bescherming van een duurzame Cordura basis en een AW regenhoes bij slecht weer. De schotten in de tassen zijn ontworpen volgens het MaxFit principe en bieden maximale bescherming en een perfecte pasvorm en zorgen ervoor dat de tassen efficiënt ingericht kunnen worden. Pro Trekker 450 AW biedt ruimte aan 1 à 2 professionele camera’s, een 400mm f/2.8 lens, 4-6 extra lenzen, 2 flitsers, een 15” laptop, accessoires, persoonlijke spullen en een statief. In Pro Trekker 650 AW passen 2 à 3 professionele camera’s, een max 600mm f/4.0 lens, 5-7 extra lenzen en een 15” laptop. De tot de categorie Outdoor Adventure behorende tassen krijgen een adviesprijs van €449 en €469.

Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Pro Trekker 450AW en 650AW

Lowepro Lens Trekker 600 AW III

Lowepro Lens Trekker 600 AW III

Lens Trekker 600 AW III

Unieke professionele backpack voor professionele fotografen met max. 800mm lenzen.
De nieuwe Lens Trekker AW III is unieke tas in zijn soort want er is vrijwel geen andere backpack om kostbare grote lenzen zoals een 800mm lens comfortabel en veilig van A naar B te dragen. De Lens Trekker AW III is voorzien van een ActivLift Systeem dat ergonomisch gebouwd is en voorzien is van voorgevormde 3D mesh-draagriemen voor het beste draagcomfort. Ook is de heupriem van de Lens Trekker AW III naar wens afneembaar. Dikke schotten houden in de tas de lens verticaal op zijn plaats. Het totale gewicht van de tas bedraagt slechts 3,3 kg waardoor er zo min mogelijk gewicht aan de toch al zware en grote lenzen wordt toegevoegd. Lowepro Lens Trekker AW II krijgt een adviesprijs van €339.

Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Lens Trekker 600AW III

Alle producten, waaronder de vernieuwende ProTactic 350AW en ProTactic 450 AW, worden in Nederland door ons gedistribueerd via het foto-retailkanaal. Naar verwachting zijn de producten vanaf eind oktober 2014 uit voorraad leverbaar.

Bekijk de nieuwe Lowepro cameratassen op de Degreef & Partner nieuwe producten pagina op deze website. Hier vind je alle Photokina 2014 speerpunt producten overzichtelijk verzameld.

Geef een reactie