Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Street & Field modulair camera draagsysteem

Lowepro Street & Field: Camera Mobiliteit heeft een naam

Al je fotoapparatuur meenemen onderweg terwijl je toch geen zware schoudertas of fotorugzak nodig hebt, dat kan met het Lowepro Street & Field system. Dat is niet zomaar een set cameratassen en accessoires die je aan een riem of harnas kunt hangen, maar biedt ongekende mogelijkheden om de manier waarop je fotografeert volledig te veranderen.

Drie profielschetsen

Het Lowepro Street & Field system is ontwikkeld met drie profielschetsen van fotografen in het achterhoofd: de reportagefotograaf, de multimediafotograaf en de sportfotograaf. Het systeem is ontworpen om je volledige bewegingsvrijheid te gunnen terwijl toch precies datgene mee kunt nemen wat je nodig hebt. Lichtgewicht op pad met een enkele heupriem voor een korte portretopdracht of met je volledige uitrusting in de S&F fotorugzak of het fotovest op weg voor een uitgebreide reportage op locatie: het kan allemaal met het S&F systeem. Uiteraard zijn de S&F accessoires waterdicht dankzij een ingebouwde AW-hoes, dus ook in de regen kun je eropuit.

Lowepro Street & Field Sport modulair camera draagsysteem

Lowepro Street & Field modulair camera draagsysteem voor de sportfotograaf

Een systeem met modulaire opbouw

De basisgedachte van het systeem is heel simpel: een heupriem of draagharnas waar je cameratasjes, lenspouches en accessoires aan kunt hangen. Klinkt simpel, maar in de praktijk is het Street & Field systeem veel meer dan dat. Dankzij de hoogwaardige materialen en de perfect op maat te passen ergonomisch gevormde heupriemen, harnas of fotovest zorgt het S&F systeem ervoor dat het gewicht van je apparatuur perfect verdeeld wordt terwijl je spullen toch altijd bij de hand zijn. Dankzij de modulaire opbouw van het systeem met innovatieve accessoires hebben veeleisende fotografen maximale bewegingsvrijheid omdat het meenemen van de apparatuur op deze manier een stuk comfortabeler wordt gemaakt. Bovendien biedt het S&F systeem ruimte om filters, geheugenkaarten, audio-apparatuur, een waterfles of een portefeuille op te bergen, dus ook filmers met een dslr kunnen van het systeem opaan.

Lowepro Street & Field Media modulair camera draagsysteem

Lowepro Street & Field modulair camera draagsysteem voor de Multimedia fotograaf

Snel aan te passen dankzij SlipLock

Het geheim van het Lowepro Street & Field systeem schuilt in de SlipLock lussen. Vrijwel alle professionelere fototassen, lenscases en accessoires van Lowepro zijn voorzien van dit handige koppelingssysteem maar uiteraard zijn de speciaal ontwikkelde S&F onderdelen helemaal precies pas. En die S&F accessoires zijn ook nog eens innovatief! Dankzij de Lens Exchange Cases kun je bijvoorbeeld snel objectieven wisselen zonder dat je je kostbare apparatuur even ergens op de grond hoeft te zetten. Handig in een drukke omgeving zoals voor een concertpodium of tijdens een betoging! Case openen, objectief van je camera koppelen en in de case laten zakken, het andere objectief uit de case halen en aankoppelen en vervolgens de lenscase weer veilig sluiten. Klaar! Deze lenscases zijn er voor kleine objectieven zoals standaardlenzen en groothoeken, maar ook voor grote jongens als een 70-200mm f/2.8. En als je een setje extra flitsers mee wilt nemen stop je die in de speciaal gevormde Quick Flex Pockets.

Lowepro Street & Field Evenement modulair camera draagsysteem

Lowepro Street & Field Evenement modulair camera draagsysteem

Gemaakt van de allerbeste materialen

Uiteraard is het Street & Field systeem gemaakt van de allerbeste materialen: de riemen en pouches zijn gemaakt van slijtvast nylon en de metalen ringen en kunststof sluitingen zijn van bewezen degelijkheid. Tenslotte staat de naam Lowepro erop! Om zweten en schuren te voorkomen zijn alle schouderstukken, heuppolsters en voeringen voorzien van ademend gaasnet. Aan de standaard draagriem kun je maar liefst 10 tassen, pouches en cases hangen en in de met een rits afgesloten riemtasjes is ruimte voor bijvoorbeeld audiokabels en laadsnoeren. Heb je niet genoeg aan de riem, of wil je je heupen niet al te zwaar belasten, dan koppel je het harnas aan, of het S&F fotovest. Dat verdeelt het gewicht gelijkmatig over je schouders en je heupen en biedt nog veel meer opbergmogelijkheden.

Dus niks geen zware schoudertas of te kleine rugzak meer meesjouwen voor een klus, maar gewoon een riem, harnas of vest gebruiken waar je naar behoefte Street & Field lenskokers, accessoires en pouches aanhangt.

Mobiliteit heeft een naam: Lowepro Street & Field.

Geef een reactie