Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Tahoe BP 150: compacte Lowepro fotorugzak voor iedere dag

De multifunctionele Lowepro Tahoe BP 150 fotorugtas is een sportieve rugzak die ruimte biedt aan een compacte dslr-camera met standaardzoom, een extra objectief en een flitser. Deze moderne fotorugzak is universeel inzetbaar en verkrijgbaar in drie kleuren, dus altijd modieus. 

Ga direct naar de Tahoe Backpack 150 productpagina's voor alle aanzichten van het product of lees verder voor meer achtergrondinformatie.

Lowepro-tahoe-bp-150-backpack

Lowepro Tahoe Backpack 150 is vanaf september verkrijgbaar in het zwart, rood of blauw en is universeel inzetbaar met vrijwel iedere instap spiegelrefelexcamera of compacte systeemcamera.

Tahoe Backpack 150: een camerarugzak met casual uitstraling

De Lowepro Tahoe BP (Backpack) 150 is zo op het oog een hele gewone rugzak. Type daytripper of handig voor school. Maar schijn bedriegt. Onder dat onopvallende uiterlijk gaat een zeer complete fototas schuil met ruimte voor een dslr-uitrusting met enkele extra objectieven en een flitser, of voor een compacte systeemcamera met meerdere objectieven. Denk hierbij aan een Canon EOS 1200D of Nikon D3200 met 18-55 kitlens of de systeemcamera equivalenten van de grote cameramerken.

Lowepro-tahoe-bp-150-backpack2

De Tahoe Backpacks zijn volledige gestyled in het zwart, rood of blauw. Ook het gaasnet vak en de clips zijn in de kleur van de tas. Hierdoor zien de tassen er strak vormgegeven uit.

Voldoende opbergruimte voor de spullen naast je camera

Bovenin het cameracompartiment van Tahoe Backpack 150 bevindt zich een speciaal vak met ritssluiting voor zaken als accu's, kabels, geheugenkaarten etc. Maar daar kunnen natuurlijk ook een zonnebril, een lunch of een mobieltje in. Aan de buitenzijde bevindt zich een voorvak met ritssluiting waarin je zaken als een gebruiksaanwijzing, een reisgids of een setje geheugenkaarten kunt opbergen. Een rits naar achteren vind je het handige CradleFit draagvak. Daarin past een compacte 10-inch tablet of een kleine netbook. CradleFit zorgt er voor dat je apparatuur niet bloot wordt gesteld aan heftige schokken wanneer je de rugtas afdoet. In het ruime voorvak is bovendien een hoeveelheid opbergruimtes aangebracht voor zaken als pennen, een mobiele telefoon en allerhande klein grut. Door het UltraFlex panel in het interieur open te klappen kun je naar wens meer of minder ruimte maken voor persoonlijke spullen. In de gaasnetten aan de zijkanten kun je een waterfles opbergen. En last but not least: wie dat wil, kan zelfs het gehele camera-interieur verwijderen om de Tahoe BP 150 om te toveren tot volwaardige daytripper.

Lowepro-tahoe-bp-150-backpack1

De Tahoe BP 150 is een efficiënte tas en zit prettig tijdens een wandeling of fototrip.

Tahoe BP 150 is een echte Lowepro-tas

Uiteraard is de Lowepro Tahoe BP 150 een echte Lowepro camerarugzak en niet zomaar een daytripper met een foto-interieur. De Tahoe heeft een cameracompartiment dat dik gepolsterd en met zachte voeringstof bekleed is. De polstering beschermt tegen schokken en stoten van de zijkant en de voeringstof voorkomt krassen op je cameradisplay. De verstelbare interieurschotten maken het mogelijk om je Tahoe fotorugzak helemaal naar eigen wens in te delen. Verder is deze compacte Lowepro camerarugzak uitgerust met geruisloze ritsen met grote ritstrekkers voor een hoog gebruiksgemak. Het uiterlijk van de Tahoe BP150 heeft een zeer modern design en de tas is gemaakt van lichtgewicht maar slijtvast nylon. Dankzij een handige handgreep til je hem gemakkelijk op en de schouderbanden zijn verstelbaar voor een optimaal draagcomfort.  En om te voorkomen dat je per ongeluk in een keer het hele voorpand los ritst in een onbewaakt ogenblik, heeft Lowepro twee spanbanden met kliksluiting aan de zijkant aangebracht. Ook handig om je tas even snel provisorisch te sluiten als je hem over een korte afstand wilt verplaatsen...

Lowepro-tahoe-bp-150-backpack3

Lowepro's Tahoe BP 150 is een goede metgezel tijdens fototochten in de natuur.

Universeel inzetbaar

Maar waar het natuurlijk echt om gaat is de bruikbaarheid. De tahoe BP 150 is niet voor niets een fotorugzak. Dat betekent dat je hem makkelijk meeneemt onderweg. Tijdens een stedentripje of gewoon even snel tijdens een wandeling. Of op vakantie, want dankzij het volledig verstelbare interieur is de Tahoe natuurlijk breder inzetbaar dan louter voor fototripjes. Want dankzij zijn compacte afmetingen kan hij ook mee als handbagage in het vliegtuig. Bijkomend voordeel van de Tahoe is dat hij niet echt in het oog loopt als een fototas. En omdat je kunt kiezen uit verschillende kleuren is die incognito-look nog wat verder door te voeren. Wie verwacht dat er in dat grappige rode of blauwe rugzakje een fotoset schuil gaat? Wel zo'n prettig idee met het oog op grijpgrage vingers. En ja, voor modebewuste fotografen is de keuze tussen moderne felle kleuren of klassiek zwart natuurlijk ook niet vervelend. Zwart is ook maar zwart tenslotte...

Lowepro-tahoe-bp-150-backpack5

Tahoe BP 150: een handige daytripper met foto-interieur of een elegante fotorugzak die dagelijks inzetbaar is.

Een handige daytripper met foto-interieur of een elegante fotorugzak die dagelijks inzetbaar is? het is maar hoe je het bekijkt. De Lowepro Tahoe BP 150 voldoet in beide gevallen aan de eisen die aan een dergelijke rugzak gesteld worden. Onopvallend, degelijk, praktisch en compact. Een echte Lowepro fotorugzak in een alledaagse vermomming.

Lowepro Tahoe Backpack 150 is vanaf september 2015 verkrijgbaar in zwart, blauw of rood en heeft een adviesprijs van €99.

Geef een reactie