Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro S&F Technical Vest Review door Ateles Films

Het Technical Vest van Lowepro is onderdeel van het professionele modulaire Street & Field systeem. Het vest is uitgerust met een groot aantal SlipLock lussen waar je pouches, lenskokers en andere accessoires aan kunt hangen om zo je gehele uitrusting binnen handbereik te hebben. Onze Loweprofessionals Ateles Films probeerden het Technical Fotovest uit!

Technical Vest: Fotovest met goede pasvorm

Michael Sanderson en Ana Luisa van Ateles Films: "Wij hebben het Lowepro S&F Technical vest in de maat S/M gebruikt voor verschillende shoots, waaronder een shoot in Bonaire en Curacao. Wij hebben allebei hetzelfde vest kunnen gebruiken, omdat het makkelijk te verstellen is tussen de maten small en medium."

Niet alleen voor fotografen biedt het Lowepro Technical Vest uitkomst. Ook voor video-apparatuur is het een handig alternatief voor een tas. Ateles Films: "Wij namen onze DJI Ronin mee om mooie landschappen op de eilanden vast te leggen met bewegende steadicam beelden. Het vest biedt veel comfort, zowel dichtgeritst als open. De verschillende mogelijkheden om lenskokers en pouches vast te maken aan het vest zorgen ervoor dat je bijna de gehele inhoud van je tas kan meenemen. Wij gebruikten het vest met een externe batterij in een pouch als voeding voor de camera. Hiermee is de DJI Ronin tot 2kg lichter en dus makkelijker te bedienen. Daarnaast konden we extra geheugenkaarten in één van de pockets opbergen en lenzen en andere accessoires vastmaken die we nodig hadden, zonder terug te hoeven lopen naar de auto. Wanneer je werkt met een langere telelens is het aan te raden om de grootste lenskoker van Lowepro te dragen op een Lowepro Technical Belt, die goed te combineren is met het Technical Vest."

Je kunt een externe accu in het Technical Vest opbergen om zo tijdens het filmen extra stroom bij je te dragen!

Je kunt een externe accu in het Technical Vest opbergen om zo tijdens het filmen extra stroom bij je te dragen!

Meer stabiliteit dan een Lowepro Technical Belt

Wanneer je al gebruik maakt van het Lowepro Street & Field systeem, is het Technical Vest hierop een goede aanvulling. Je kunt beide namelijk tegelijk dragen om nog meer gear mee te kunnen nemen. Het Technical Vest draagt bovendien erg comfortabel. Ateles Films: "Wij hebben jarenlang de Lowepro Technical Belt gebruikt met de bijbehorende Street & Field lenskokers en pouches, maar nog nooit eerder met het vest. Het vest geeft echter nog meer stabiliteit en zet het gewicht meer op schouders dan alleen op de heupen. Het Technical Vest is daarnaast gemakkelijk en fijn in gebruik: in warm weer ademt het vest, omdat het is gemaakt van mesh materiaal. Bovendien is het Lowepro fotovest lichter dan andere vesten die ik gebruikt heb zoals vissers-vesten. Het vest kan ook makkelijk gewassen worden in de wasmachine."

Het Lowepro Technical Vest is gemakkelijk te dragen, ook tijdens het filmen.

Het Lowepro Technical Vest is gemakkelijk te dragen, ook tijdens het filmen.

Goed te combineren met accessoires uit het Lowepro Street & Field systeem

Het Lowepro Technical Vest is dus volop uit te breiden met pouches uit het Street & Field systeem. Ateles Films: "Wij kijken ernaar uit om het vest meer te gebruiken in combinatie met verschillende opties die we hebben in ons persoonlijke Lowepro assortiment. De modulariteit past heel goed bij ons, want elke shoot of opname is weer anders. Als wij een tas meenemen duurt het vaak lang en is het lastig om bij andere lenzen en batterijen te komen. Soms moeten we zelfs de tas in de modder leggen. Met dit vest en de Lowepro pouches kunnen we gewoon blijven staan en kunnen we overal gemakkelijk bij."

Draagt Ateles Films het vest dan de hele dag? "Aan het einde van de dag of tijdens een pauze kan je het vest makkelijk even uit doen en je rust nemen voordat je verder gaat. Al met al zal het vest vanaf nu dus op elke reis meegaan!"

Wil je meer weten over de projecten van Ateles Films? Kijk dan even op www.ateles.org.

Het Lowepro Technical Vest is goed te combineren met de Technical Belt en allerlei Lowepro pouches.

Het Lowepro Technical Vest is goed te combineren met de Technical Belt en allerlei Lowepro pouches.

Geef een reactie