Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Loweprofessional Robin Utrecht met Lowepro Pro Roller x op pad

Robin Utrecht (1974) bracht vaste gronden onder zijn voeten met een studie aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag. Hij koos als uitblinker voor de fotojournalistiek; eerst bij Utrechts Nieuwsblad, om zich daarna in rap tempo tot een van Neerlands beste nieuwsfotografen te ontwikkelen. Hij won in 2002 de Zilveren Camera met de foto van het ontzielde lichaam van de doodgeschoten Pim Fortuyn.

Robin Utrecht, Lowepro Pro Roller Attaché x50, Classified 200AWPrijzenregen voor Robin Utrecht

Tegelijkertijd werd hij verkozen tot Fotojournalist van het Jaar. De prijzenregen hield daarna niet op, met onder meer de Sony Photo Award in 2008, een eervolle vermelding bij World Press Photo in 2010 en in datzelfde jaar de eerste prijs bij de fotowedstrijd van National Geographic.

De laatste jaren ontwikkelt Robin zich meer en sterker in de vrije opdracht. Hij reist veel door landen in onder meer Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Die tochten brengt hem als fotograaf steeds meer bij de mens, vaak tegen de achtergrond van haar bestaan. "In mijn fotografie zoek ik altijd wel het menselijk element’", zegt hijzelf. Een echte Robin Utrecht heeft sterke kleuren, spanning; alles geplaatst in een goede compositie, los van storende elementen die er niet toe doen. Al heeft Robin wel altijd oog voor het ironische, humoristische dat de mens laat zien.

Robin Utrecht gebruikt voor het vervoeren van zijn camera’s, flitsinstallaties en accessoires tijdens zijn reizen diverse producten van Lowepro, waaronder: Pro Roller x300, Pro Roller Attaché x50 en Pro Runner 450AW.

Meer informatie over Robin Utrecht: Robinutrecht.com

Geef een reactie