Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kantoor Degreef & Partner

Kantoor en Magazijn Degreef & Partner

Degreef & Partner werkt er dagelijks aan haar bedrijfsactiviteiten duurzamer te maken. Dit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen komt o.a. ten uiting in de facetten energie, ontwikkelingshulp, maatschappelijke betrokkenheid en interne bewustwording.

Energie
In het voorjaar van 2012 is het bedrijfspand in ’s-Hertogenbosch op verschillende aspecten aangepast en ‘groen’ gemaakt. Verlichting en luchtzuivering in het pand zijn daarbij optimaal ingesteld waarbij maximaal rendement wordt behaald uit de beschikbare energiebronnen en het milieu zo min mogelijk wordt belast. CFK-uitstoot is hier zoveel mogelijk teruggebracht. De aanpassing minimaliseert niet alleen deze uitstoot, ook brengt het invoeren van deze groene oplossing een verbetering van de arbeidsomgeving voor het personeel van Degreef & Partner met zich mee.

Interne bewustwording
Als doorlopende project worden interne processen binnen Degreef & Partner zoveel mogelijk aangepast om het milieu zo min mogelijk te belasten. Uiteraard wordt afval, kunststof, papier en chemie volledig gescheiden. De afvalstroom wordt daarnaast ook zoveel mogelijk beperkt. Dit betekent concreet bijvoorbeeld dat Degreef & Partner in 2013 volledig is overgegaan op digitaal factureren om de papierstroom te minimaliseren. Medewerkers (o.a. vertegenwoordiging en logistiek) zijn tevens uitgerust met een tablet om ook hier onnodig printwerk te voorkomen.

Ontwikkelingshulp
Al ruim 15 jaar steunt Degreef & Partner de stichting Plan Nederland. Plan steunt kinderen in ontwikkelingslanden en geeft daarbij extra aandacht aan de achterstand van meisjes. Door de steun van Degreef & Partner als kindsponsor kunnen twee opgroeiende kinderen in ontwikkelingslanden gebruik maken van beter onderwijs.

Daarnaast draagt Degreef & Partner met regelmaat een steentje bij aan projecten van onder andere onze dealers, zoals het project van CameraTools waarbij ze de Stichting Hatemalo in Nepal gaan ondersteunen op het gebied van werkgelegenheid, onderwijs, zorg en milieu.

Maatschappelijke betrokkenheid
In 2013 deden de medewerkers van Degreef & Partner mee aan diverse projecten die zijn geïnitieerd via Beursvloer ’s-Hertogenbosch. De Beursvloer is er voor bedrijven die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving waarvan zij deel uitmaken. In november 2011 werden er diverse ‘matches’ gemaakt waarbij de medewerkers van Degreef & Partner met hun creativiteit, kennis en vaardigheden bijdragen aan diverse lokale projecten en hulpbehoevenden in de regio. Daarnaast steunt Degreef & Partner sinds 2010 het lokale verenigingsleven en sponsort daarom tevens een jeugdbasketbalteam en jeugdhockeyteam in Noord-Brabant. Ook steunt Degreef & Partner met regelmaat goede doelen en acties. Zo sponsorden ze in 2016 bijvoorbeeld de Media Markt Tour voor KIKA.

Interessante links:
www.beursvloerdenbosch.nl
www.plannederland.nl
www.klimax.nl