Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

MacWet unieke fotohandschoenen voor fotografen

De unieke MacWet Micromesh en Climatec fotohandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om een perfecte grip te bieden onder alle weersomstandigheden. Door het gebruik van de bijzondere Aquatec-stof wordt de luchtstroom rond je handen gereguleerd waardoor je altijd droge handen houdt. Bovendien reageert deze speciale stof op vocht en op temperatuur- en weersveranderingen, wat betekent dat deze handschoenen altijd maximaal comfort, gevoel en grip bieden, hoe nat het ook is. Niet voor niets is "All grip, no slip" het motto van MacWet.

De technologie van MacWet fotohandschoenen

Omdat handschoenen meestal oncomfortabel en lomp zijn, besloot de Britse McSport Group, fabrikant van MacWet handschoenen, om een fotohandschoen te ontwikkelen die alle voordelen van een klassieke handschoen combineert met comfort, gevoel en grip. De technologie die hiervoor gebruikt wordt, zorgt ervoor dat water en vocht razendsnel langs en over het handschoenoppervlak worden afgevoerd. De ademende fotohandschoenen zorgen op die manier altijd voor maximale grip. En omdat ze als een tweede huid om je handen sluiten, zorgen ze bovendien voor een perfect gevoel in je vingertoppen zodat je probleemloos je apparatuur kunt bedienen.

MacWet Climatec Kort Manchet

MacWet Climatec Kort Manchet

Fotohandschoenen met maximaal comfort, gevoel en grip

De Micromesh is de eerste handschoen die MacWet ontwikkelde en was oorspronkelijk bedoeld als waterskihandschoen voor de UK. Het comfort en de verbeterde grip bleek sportmensen van over de hele wereld aan te spreken, vandaar dat je tegenwoordig MacWet handschoenen aantreft in onder andere de jachtsport en de paardensport, maar ook bij mountainbikers, golfers en sportvissers. De kwaliteit van deze ademende handschoenen heeft ervoor gezorgd dat ze in maar liefst 35 landen ter wereld gebruikt worden. En nu levert Degreef & Partner ze dus ook voor fotografen. Naast de voor mooi weer bedoelde Micromesh is er ook de Climatec fotohandschoen voor koudere weersomstandigheden. Deze Climatec fotohandschoen is isoleert en is water- en winddicht. Beide typen handschoenen worden in twee varianten geleverd in de kleuren zwart en groen en ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende maten. Er is dus altijd een handschoen die past.

Meer informatie kunt u vinden op de productpagina's: MacWet Fotohandschoenen en op www.macwet.nl

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ai89T8swCAs]

Geef een reactie