Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Macwet: fotohandschoenen voor fotografen

Je kent het vast wel: fotograferen met blauwe vingers omdat het eigenlijk te koud is om zonder handschoenen rond te lopen. Maar met handschoenen heb je geen idee of je nou op de ontspanknop drukt of op de belichtingscompensatie. En vergeet ook die benauwde ogenblikken niet tijdens het walvisspotten in Zuid-Afrika, toen de boot wel heel erg danste op de golven en je je afvroeg wanneer je kostbare apparatuur overboord zou glippen... Om dit soort problemen op te lossen zijn er gelukkig MacWet fotohandschoenen.

MacWet Climatec fotohandschoenen

De unieke MacWet Climatec fotohandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om een perfecte grip te bieden onder alle weersomstandigheden. Door het gebruik van de bijzondere Aquatec-stof wordt de luchtstroom rond je handen gereguleerd waardoor je altijd droge handen houdt. Bovendien reageert deze speciale stof op vocht en op temperatuur- en weersveranderingen, wat betekent dat deze unieke handschoenen altijd maximaal comfort, gevoel en grip bieden, hoe nat het ook is. Niet voor niets is "All grip, no slip" het motto van MacWet. Zie deze handschoenen maar als een soort Gore-Tex buitensportjas: die is warm als het nodig is, maar is tegelijkertijd waterdicht en ademend om vocht van buiten geen kans te geven maar vocht van binnen snel af te voeren. Met MacWet handschoenen sta je dus onder alle weersomstandigheden met droge handen en tijdens de winter isoleren ze tegen de bijtende kou.

Macwet Fotohandschoenen

Altijd maximaal comfort, gevoel en grip bieden, hoe nat het ook is.

De unieke technologie van MacWet fotohandschoenen

Omdat de meeste handschoenen oncomfortabel en lomp zijn als het gaat om het bedienen van apparatuur of het vasthouden van bijvoorbeeld teugels of een stuurwiel, besloot de Britse McSport Group, fabrikant van MacWet handschoenen, om een fotohandschoen te ontwikkelen die alle voordelen van een klassieke handschoen combineert met comfort, gevoel en grip. De technologie die hiervoor gebruikt wordt, zorgt ervoor dat water en vocht razendsnel langs en over het handschoenoppervlak worden afgevoerd naar de buitenlaag, waar het vocht verdampt door de natuurlijke warmte van je hand. De ademende fotohandschoenen zorgen op die manier altijd voor een maximale grip. En omdat ze als een tweede huid om je handen sluiten, zorgen ze bovendien voor een perfect gevoel in je vingertoppen zodat je probleemloos je apparatuur kunt bedienen.

Oorspronkelijk een handschoen voor waterskiërs

De Micromesh is de eerste handschoen die MacWet ontwikkelde en deze was oorspronkelijk bedoeld als waterskihandschoen. Hij werd vooral verkocht in Groot-Brittannië en al vrij vlot ontdekten meer bewoners van die eilandengroep dat deze prettig zittende handschoenen handig waren in het nogal vochtige klimaat. Al snel zagen ruiters, jagers en golfers de voordelen in en vervolgens pikten ook paragliders, sportvissers, mountainbikers en fotografen de trend op. Het comfort en de verbeterde grip bleek sportmensen van over de hele wereld aan te spreken. De kwaliteit van deze ademende handschoenen heeft er dan ook voor gezorgd dat ze ondertussen in maar liefst 35 landen ter wereld gebruikt worden.

Isolerend en water- en winddicht

Degreef & Partner levert de Climatec fotohandschoen voor fotografen. Deze Climatec fotohandschoen isoleert en is water- en winddicht, wat wel zo prettig is als je als fotograaf urenlang op de Veluwe zit te wachten op dat unieke wintershot. Of in de Biesbosch, in Noorwegen of op Spitsbergen... Maar ook tijdens het fotograferen van de Super G in Zermatt, een ijsklimfestival in Alaska of op de Bonkevaart tijdens de Elfstedentocht zijn ze natuurlijk ideaal. Geen gekleum meer en geen verkrampte vingers op je ontspanknop, daar gaat het om.

Macwet Fotohandschoenen

Macwet Climatec fotohandschoenen isoleren en zijn water- en winddicht

Leverbaar in maar liefst 10 maten

Vanzelfsprekend heb je er als hobbyfotograaf ook veel plezier van. Ondanks de hoogwaardige technologie en de populariteit onder professionals over de hele wereld zijn MacWet fotohandschoenen gelukkig verassend betaalbaar. Ze zijn leverbaar in maar liefst 10 maten om altijd een perfect passende handschoen te garanderen. Er is dus geen excuus meer om te blijven klunzen met gewatteerde wanten waarvan je een vingertopje hebt afgeknipt. Gewoon standaard een setje Climatecs in de fototas meenemen in de herfst en de winter!

Geef een reactie