Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lowepro Pro Runner BP AW versie II: nieuwe professionele cameratassen

Er zijn momenten waarop je alles mee wilt nemen: je professionele camera-uitrusting voor het maken van een fotoshoot, je foto-accessoires ter ondersteuning en de persoonlijke spullen die je nodig hebt tijdens je reis naar de fotoshoot toe. De Lowepro Pro Runner AW II-serie behoort tot de nieuwe generatie van zeer populaire professionele camerarugzakken en is speciaal gebouwd om alle apparatuur in de de tas praktisch te organiseren en goed te beschermen. Ook bieden de tassen de mogelijkheid om je gemakkelijk te manoeuvreren door luchthavens en drukke straten.

Lowepro Pro Runner AW II-serie in 10 punten uitgelegd

  • De Pro Runner AW II-serie betreft drie nieuwe rugzakken om professionele camera apparatuur te vervoeren.
  • De tassen zijn geschikt voor de professionele camera's van Canon, Nikon, Sony etc.
  • In de tassen passen naast de camera ook een laptop en een tablet. Ook is er ruimte voor persoonlijke items.
  • Om zware apparatuur prettig te kunnen dragen is het draagharnas van de tassen geoptimaliseerd. Een degelijke heupriem is bijvoorbeeld standaard.
  • Alle drie de tassen zijn voorzien van unieke Lowepro-eigenschappen zoals MaxFit, CradleFit, SlipLock en een AW-regenhoes.
  • De hoogte van de Pro Runner (x)450AW II tassen is voldoende voor een body met 300mm f/2.8-lens. In Pro Runner BP 350AW II past een body met een 70-200 f/2.8-objectief.
  • Wie de mogelijkheid wil hebben om te switchen tussen rugzak en trolley, kiest de Pro Runner RL x 450AW II. De 'x' in de naam geeft aan dat het een trolley betreft. Dit zie je ook terug bij de Pro Roller x AW-serie van Lowepro.
  • Alle Pro Runner x AW II-tassen zijn in principe geschikt om als handbagage in het vliegtuig mee te nemen, al verschillen het maximale toegestane gewicht en de maximale afmetingen natuurlijk per vliegtuigmaatschappij.
  • Ieder model heeft aan de buitenkant van de tas enkele compressieriemen zodat ook een statief, windjack, of ski-stokken mee kunnen worden genomen.
  • Het design van de tassen is verder gemoderniseerd ten opzichte van de eerste Pro Runner AW-serie.
Pro Runner 350 AW II

Lowepro Pro Runner 350 AW II is een perfecte tas om camera apparatuur te vervoeren naar een fotoshoot op locatie.

Verschillende zones/ compartimenten in de tas

Verschillende zones/ compartimenten in de tas helpen je om de apparatuur georganiseerd te houden. De camerazone bijvoorbeeld, is voorzien van de zeer gemakkelijk aanpasbare MaxFit System-verdelers zodat je gebruik kunt maken van de maximale capaciteit van de tas terwijl de schotten een perfecte beschermende pasvorm bieden. De tassen hebben tevens een aparte ruimte voor een laptop, iPad of Galaxy Tab en Wacom tablet. CradleFit pockets beschermen de apparatuur tegen direct stoten op de grond. Je apparatuur vervoer je dan ook veilig in de Lowepro Pro Runner AW II-tassen.

Comfortabel en ondersteunend draagsysteem

Alle tassen in de Pro Runner AW II-serie zijn voorzien van een stevig, comfortabel en ondersteunend draagsysteem waardoor het gewicht van een flinke professionele fotografie kit gemakkelijk kan worden gedragen. Dikke 3D mesh-padding op het achterpaneel, de voorgevormde schouderbanden en een verwijderbare heupband bieden ondersteuning om een aanzienlijke hoeveelheid apparatuur te kunnen dragen tijdens lange tochten.

Gebruiksgemak Pro Runner AW II-serie

Het reizen met de rugzakken Pro Runner BP 350AW II, Pro Runner BP 450AW II en Pro Runner RL x 450AW II is heel makkelijk. De tassen bevatten allen YKK ritsen, extra vakken voor (reis)documenten in de tas, uitbreidingsvakken aan de zijkant van de tas, een verstelbaar borstriempje, SlipLock-accessoirelussen en een All Weather AW Cover. Al deze features zorgen er voor dat je als fotograaf optimaal gebruik kunt maken van de apparatuur in de tas.

Wat past er in Lowepro Pro Runner BP 350AW II?

De Lowepro Pro Runner BP 350AW II camerarugzak is ruim genoeg voor een professionele camerabody met een 70-200mm f/2.8 objectief en drie tot vier extra objectieven, flitsers en een statief of monopod. In de handige, uitneembare accessory case is volop ruimte voor accessoires, kabels en bijvoorbeeld een portable harde schijf. Het interieur van de 350 AW II bestaat uit MaxFit System dividers die je naar wens kunt verplaatsen om deze camerarugzak voor iedere fotoset geschikt te maken. De capaciteit van de rugzak is uit te breiden met Lowepro SlipLock-accessoires zoals Lens Cases en Pouches. In het speciale CradleFit laptopvak past een 15,4-inch laptop. Spanbanden zorgen ervoor dat alles perfect op zijn plaats blijft en dat je de 350 AW II aan een trolley kunt bevestigen.
Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Pro Runner BP 350 AW II

Lowepro Pro Runner 350AW II camerarugzak

De Lowepro Pro Runner 350AW II camerarugzak is ruim genoeg voor een professionele camerabody met een 70-200mm f/2.8 objectief en drie tot vier extra objectieven, flitsers en een statief of monopod.

Welke apparatuur neem je mee in een Lowepro Pro Runner BP 450AW II?

De Lowepro Pro Runner BP 450AW II camerarugzak is ruim genoeg voor een professionele cameraset met een of twee pro-body's, een 300mm f/2.8 objectief en drie tot vier extra objectieven, flitsers en een statief of monopod. In de handige, uitneembare accessory case is volop ruimte voor accessoires, kabels en bijvoorbeeld een portable harde schijf. Het interieur van de 450 AW II bestaat uit MaxFit System dividers die je naar wens kunt verplaatsen om deze camerarugzak voor iedere fotoset geschikt te maken. De capaciteit van de fototas is bovendien uit te breiden door Lowepro SlipLock-accessoires zoals Lens Cases en Pouches aan te brengen. Aan de zijkant vind je een gaasnet voor een waterfles en in het grote voorvak van deze rugzak kun je allerhande klein spul kwijt. Spanbanden zorgen ervoor dat alles perfect op zijn plaats blijft en je kunt de 450AW II er ook mee aan een trolley bevestigen; handig en typisch Lowepro!
Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Pro Runner 450AW II

Lowepro Pro Runner 450AW II

De Lowepro Pro Runner 450AW II camerarugzak is ruim genoeg voor een professionele cameraset met een of twee pro-body's, een 300mm f/2.8 objectief en drie tot vier extra objectieven, flitsers en een statief of monopod.

Wat past er in Lowepro Pro Runner RL x450AW II rugzak/trolley

De grote Lowepro Pro Runner RL x450AW II camerarugzak is zeer praktisch. Hij is ruim genoeg voor een professionele foto-uitrusting met een of twee pro-body's, een 300mm f/2.8 objectief en drie tot vier extra objectieven, flitsers en een statief of monopod. In de handige, uitneembare accessory case is volop ruimte voor accessoires, kabels en bijvoorbeeld een portable harde schijf. Het interieur van de RL x450 AW II bestaat uit MaxFit System dividers die je naar wens kunt verplaatsen om deze camerarugzak voor iedere fotoset geschikt te maken. De capaciteit van de fototas is bovendien uit te breiden door Lowepro SlipLock-accessoires zoals Lens Cases en Pouches aan te brengen. In het speciale CradleFit laptopvak van deze rugzak kun je een 15-inch laptop kwijt, amen met een 10-inch tabelet en een Wacom pentablet. Sterke spanbanden houden alles perfect op zijn plaats
Meer informatie kunt u hier vinden: Lowepro Pro Runner RL x450AW

Lowepro Pro Runner x450AW II camerarugzak

De grote Lowepro Pro Runner x450AW II camerarugzak is zeer praktisch. Hij is ruim genoeg voor een professionele foto-uitrusting met een of twee pro-body's, een 300mm f/2.8 objectief en drie tot vier extra objectieven, flitsers en een statief of monopod.

Geef een reactie