Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nissin flitsers bij Degreef & Partner (persbericht)

Sep 11

Gorillapod.nl

Degreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica heeft het distributeurschap van Nissin flitsers verworven voor Nederland. Het kwalitatief hoogstaande assortiment omvat een zestal flitsers in uitvoeringen voor Canon, Nikon en Sony. Nissin flitsers staan bekend om uitstekende prestaties en gebruiksgemak door het gebruik van hoogstaande technologie.

Enkelen van de nieuwste modellen (o.a. Di700 en Di866 Mark II) bevatten kantelbare kleurendisplays. Ook is er de met een TIPA Award 2013 bekroonde MG8000 Extreme, een robuuste en hittebestendige flitser met een zeer grote flitskracht.

Nissin flitsers Di700 achterzijde

Nissin Di700 kleurenscherm

Veelzijdige Nissin flitsers

Nissin flitsers bieden vele mogelijkheden zoals flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Alle flitsers zijn geschikt voor het o.a. het Canon E-TTL(II) en het Nikon i-TTL flitssysteem. Ook hebben de nieuwste modellen zowel het klassieke X- en 3,5mm flitscontact waardoor ze ook los van de camera gebruikt kunnen worden voor creatieve effecten. O.a. de MG8000 Extreme, Di700 en Di866 Mark II kunnen draadloos als master of remote (slave) flitser gebruikt worden in combinatie met originele merkflitsers. Het is tevens mogelijk om firmware upgrades te installeren via de USB aansluiting van de diverse modellen.

Nieuw Nissin Di700 en Di600 flitsers

De flitser Di700 is één van de nieuwste introducties van Nissin. Deze high-end opsteekflitser heeft een richtgetal van 54 (ISO100, 200mm) en een zoomkop van 24 mm tot maar liefst 200mm. De nieuwe Di600 is de eenvoudige versie van de sterkere Di700. Het aantal knoppen is teruggebracht en het richtgetal bij deze flitser is een zeer acceptabele 44 (ISO100, 105mm). Tevens heeft Di600 een energiebesparend systeem waarbij de flitser na een tijd niet gebruikt te zijn zichzelf uitschakelt.

Grote flitskracht en extreme hittebestendigheid

De MG8000 Extreme dankt zijn naam aan de grote hittebestendigheid bij continu flitsen. Een Quartz flitsbuis maakt het mogelijk om maar liefst 1000 keer achter elkaar te flitsen zonder dat de flitser te warm wordt. De MG8000 Extreme is daardoor een uitstekende flitser voor bruidsfotografie waarbij iedere opname raak moet zijn. MG8000 Extreme wordt geleverd met een diffuser. Om het maximale uit de flitser te halen wordt de nieuwe Nissin Power Pack PS 8 aangeraden als externe voeding.

Flitsers voor systeemcamera's en flitsers voor macro-opnamen

Naast de genoemde high-end flitsers heeft Nissin een aantal producten in het assortiment voor specifieke doeleinden of passend bij speciale camera’s. Nissin Di466 is een compacte flitser met richtgetal 33 (ISO 100, 105mm) voor compacte systeemcamera’s. Nissin MF18 is een luxe macro-ringflitser met Nissin’s revolutionaire ‘Fine Macro’ technologie wat het mogelijk maakt extreem precies het flitsvermogen te regelen.

Geef een reactie